Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

duran28

Üye
tşk

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
bu forumun dök içini güzin ablana forumu olmadığını biliyorum ancak herzamanki gibi yine uslanmadım gittim nokia N8 aldım.E51 modelindenki sorunlarımdan dolayı almam dediğim bu şaheser N8 çıkınca dayanamadım canım htc mi sattım
N8 aldım ve bu kadar zaman geçti halen güncelleme yok.burada bir kaç sayfa önce sanırım nokia servislerinin yazılımı yüklediğini okumuştum.Ancak arakadaşlar servise gittim daha elimize ulaşmadı dediler salladılar beni kapı dışarı.Şimdi diyorumki garanti dışı kalmasını göz ardı edeyim flaslayım telefonu:off:

nikfuri1

Üye
kaç gündür bekliyordum pr 1.1 ne zaman tr ye gelecek diye bugün en sonunda sinirlendim avcılar merkezdeki nokia shopa gittim ve 10 dk içinde güncelleyip verdiler cihazımı bu kadar kanser olmaya değmezmiş keşke daha önce gidip güncellemeyi yaptırsaymışım.

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
yeni dosyalar gelmeye başladı navifirmde görünüyo bu hafta içinde Türkiye de çıkar sanırım
kodlar 059Dxxx ile başlıyo

059D6F4: N8-00 RM-596 BH Telecom BA dark grey v2
059D099: N8-00 RM-596 Bouygues Telecom France FR Dark Grey V2
059D624: N8-00 RM-596 Country Variant Austria AT Dark Grey V1
059D7G3: N8-00 RM-596 Country Variant Austria AT Green V1
059D7G4: N8-00 RM-596 Country Variant Austria AT White SIlver V1
059D003: N8-00 RM-596 Country Variant Belgium BE v2 Dark Grey
059D373: N8-00 RM-596 Country Variant Croatia HR dark grey v1
059D426: N8-00 RM-596 Country Variant Croatia HR silver white v1
059D5Z6: N8-00 RM-596 Country Variant Estonia EE Dark Grey v1
059D693: N8-00 RM-596 Country Variant Hungary HU Dark Grey V1
059D8G6: N8-00 RM-596 Country Variant Hungary HU Green V1
059D8G5: N8-00 RM-596 Country Variant Hungary HU Silver White V1
059D759: N8-00 RM-596 Country Variant Italy IT Blue V1
059D607: N8-00 RM-596 Country Variant Italy IT Dark Grey V1
059D754: N8-00 RM-596 Country Variant Italy IT Green V1
059D756: N8-00 RM-596 Country Variant Italy IT Orange V1
059D751: N8-00 RM-596 Country Variant Italy IT Silver White V1
059D380: N8-00 RM-596 Mobilkom Austria AT Dark Grey V2
059D7P5: N8-00 RM-596 Proximus BE v2 Dark Grey
059D7P7: N8-00 RM-596 T-Mobile Croatia HR dark grey v3 GV
059D7P7: N8-00 RM-596 T-Mobile Croatia HR dark grey v3 GV
059D4S1: N8-00 RM-596 T-Mobile UK GB Dark Grey v2
059D4S1: N8-00 RM-596 T-Mobile UK GB Dark Grey v2 MR
059D8C7: N8-00 RM-596 Tele2 Croatia HR dark grey v2
059D3G7: N8-00 RM-596 Telenor Mobil NO NO Dark Grey v2
059D1M2: N8-00 RM-596 Virgin UK GB v3 Dark Grey
059D353: N8-00 RM-596 Vodafone NL NL v2 Dark Grey
059D7N5: N8-00 RM-596 Vodafone NL NL v2 Lime Green_COLOR
059D4T9: N8-00 RM-596 Vodafone UK GB Contract Green v2 MR_COLOR

gcakay

Üye
arkadaşlar ben bugün telefonumu güncellettim

hastali

Üye
nerde yaptın?kodun ne?bn nokiaya gittim ovi suitten oluo dedi olmuo onlar yapiomuş kuyruk wardı 2saat snra alırsın dedi wermedm :D

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
amerika için de çıkmış sanırım bugun güncelleme haftaya gelir mi dersiniz bize de :)

this-is-me

Üye
Ankara CEPA AVM'deki Nokia Shop'a gittim ve kendilerinin güncellemeden haberleri yokmuş :) Hatta çıktığından da haberleri yokmuş. Bence kendilerinden de haberleri yok :)))

ziya68

ziya68

Üye
ben dün güncelledim ama sonuc bana göre negatif eski hamam eski tas tabir-i caizse hic bir degisiklik yok hele internet bakimindan

nikfuri1

Üye
güncelleme ile değişenlerden göze batanlar;
- bataryanın çok çabuk bitmesi
- yatay konumda arama ekranı
- wi-fi simgesinin değişmesi

bence güncelleme yapmayan arkadaşlar boşuna güncelleme yapıpta şarz süresini kısaltmasınlar çünkü buna değmez değişiklikler.

ThebLue16

ThebLue16

Üye
güncelleme ile değişenlerden göze batanlar;
- bataryanın çok çabuk bitmesi
- yatay konumda arama ekranı
- wi-fi simgesinin değişmesi

bence güncelleme yapmayan arkadaşlar boşuna güncelleme yapıpta şarz süresini kısaltmasınlar çünkü buna değmez değişiklikler.

arkadaşım o senin görüşün diğer arkadaşları da etkileme lütfen

zavcu

zavcu

Üye
yaaa arkadaşlar çok önemli bi sorunla karşı karşıyayım N8 cihazım gittikce daha sık restart etmeye başladı kendini bu sorun yeni yazılımla halloluyomu merak ediyorum eğer halloluyosa yazılım yükleme işine giricem merak ettiğim konu yazılımsal mı yoksa nokia kelek mi yaptı montaj sırasında donanımda sorun mu var ? acil cevap bekliyorum bu konuda usta arkdaşlardan şimdiden teşekkürler ilgi ve alaka gösteren üstadlara ...

olciay

olciay

Üye
yaaa arkadaşlar çok önemli bi sorunla karşı karşıyayım N8 cihazım gittikce daha sık restart etmeye başladı kendini bu sorun yeni yazılımla halloluyomu merak ediyorum eğer halloluyosa yazılım yükleme işine giricem merak ettiğim konu yazılımsal mı yoksa nokia kelek mi yaptı montaj sırasında donanımda sorun mu var ? acil cevap bekliyorum bu konuda usta arkdaşlardan şimdiden teşekkürler ilgi ve alaka gösteren üstadlara ...
tavsiyem servise götürmendir zaten yazılımsal bir sorunsa 3-4 saat ıcınde gerı verıyorlar ama donanımsalsa cozum surecı uzayabılır , gecmıs olsun ...

zavcu

zavcu

Üye
tavsiyem servise götürmendir zaten yazılımsal bir sorunsa 3-4 saat ıcınde gerı verıyorlar ama donanımsalsa cozum surecı uzayabılır , gecmıs olsun ...
servise göndermek iş değilde istanbulda ikamet etmiyorum bi servise gönder bizde 2 hafta sürüyo abartısız oyüzden n8 kullanıpta başına bu tür şeyler gelen arkadaşlar ne yaptılar daha çok onu merak ediyorum ilgilendiğiniz için teşekkürler ama daha çok bu sorunla karşılaşanlar ne yaptılar ? eğer donanımsalsa cihazı değiştirmeyi düşünüyorum ama yazılımla hallolucaksa kendim işin içinden çıkarım diye umuyorum

muratcan1905

Üye
servise göndermek iş değilde istanbulda ikamet etmiyorum bi servise gönder bizde 2 hafta sürüyo abartısız oyüzden n8 kullanıpta başına bu tür şeyler gelen arkadaşlar ne yaptılar daha çok onu merak ediyorum ilgilendiğiniz için teşekkürler ama daha çok bu sorunla karşılaşanlar ne yaptılar ? eğer donanımsalsa cihazı değiştirmeyi düşünüyorum ama yazılımla hallolucaksa kendim işin içinden çıkarım diye umuyorum

benimde başıma geldi reset sorunu servise gönderdim istanbuldayım ancak yine de 15 gün sürdü servise göndermeni tavsiye ederim aldığım günden beri hiç reset olmadı yeni güncellemeyi de yapmadım ayrıca

zavcu

zavcu

Üye
benimde başıma geldi reset sorunu servise gönderdim istanbuldayım ancak yine de 15 gün sürdü servise göndermeni tavsiye ederim aldığım günden beri hiç reset olmadı yeni güncellemeyi de yapmadım ayrıca
teşekkürler muratcan1905 yazılımla alakalı değil ozaman telefonu elime alıyorum msj yazıcam yada arama yapıcam hoppa kapanıyo tekrar açılıyo senin sorununda bu şekildemiydi yoksa kapanıp bi süre açılmama durumuda okumuştum bi yerlerde 5800 kullandım 1 yıl kadar onda hiçbi sorun yaşamadım ki devamlı yazılım yükledim güncelledim programlar kurdum kaldırdım bi tek hafıza kartı bozuldu okadar N8 benim canımı baya bi sıktı güzel hoş çok memnunnum telefondan ama gelelim şu reset müzik çalarda bul olmaması birkaç bişi daha var ama sorun değil asıl sorun RESTART :off::vur

yildirim3273

Üye
lanet olsun ki ben de hala güncelleme görünmüyor. bilgisi olan var mı arkadaşlar :(

wlerox

Üye
bendede n8 var ama yeni güncelleme yani pr 1.1 güncellemsi görünmüyo bu nasıl iş anlamadım :(

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Arkadaşlar neyi bekliyorsunuz anlamadım:allalla:
Mis gibi güncelleme çıktı işte sizin kodunuza çıkmamış olması güncelleme yapamayacağınız anlamına gelmiyor e garantiyede sorun çıkarmıyor forumda phoenix kullanımı flashın nasıl atılacağı da yazıyor özellikle THE ORCUN arkadaşımızın konusu on numara olmuş. o zaman daha niye kendi kendinizi yiyip bitiriyorsunuz ki mantıksız yani:megafon:

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
benim anlamadığım Türkiye için iki farklı kod var bendeki 059D576 bu variant olarak geçiyo diğer koddan farkı var ki daha çıkmadı :)

Üst Alt