Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

goldenboys072

Üye
arkadaşlar nokianın sitesine baktım herhangi bi güncelleştirme yok diyor. telden de baktım yok diyor .bu yüjkleyen ler nerden yükledi söyleyebilirlermi...

ReaqL

ReaqL

Üye
arkadaslar ben hiç bi değişikLik göremedim..

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
059D576 product koduyla günelleme yapan varmı arkadaşlar???????

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye

bu dark grey oluyor sanırım :) bende denedim de yok arada yokluyorum ama çıkmadı daha mynokiadan uyarı felan gelmesi lazıdı hani niye gelmiyo öyle bişi yok muydu

apobaba1234

apobaba1234

Üye
hayirli olsun cikmis sizinkide :D

deli oğlan

Üye
arkadaşım ben kendimden çok seni düşünür oldum güncellemenin en çok senin için çıkmasını istiyorum harab ettin kendini kaç gündür :D :D :D

doruk944

doruk944

Üye
bu dark grey oluyor sanırım :) bende denedim de yok arada yokluyorum ama çıkmadı daha mynokiadan uyarı felan gelmesi lazıdı hani niye gelmiyo öyle bişi yok muydu

Silver whitela dark greyin product kodu aynıdır ;)

saly35

saly35

Üye
navifirmden indirip güncelleme yapıcam ama yanlış yüklemek istemiyom
bu product kod dediğiniz olayı telefonumda hangi product kod yüklü olduğunu tam olarak nasıl anlarım ???

doruk944

doruk944

Üye
navifirmden indirip güncelleme yapıcam ama yanlış yüklemek istemiyom
bu product kod dediğiniz olayı telefonumda hangi product kod yüklü olduğunu tam olarak nasıl anlarım ???

arama ekranında *#0000# yap product code diye yazar

volkii76

volkii76

Üye

saly35

saly35

Üye
arama ekranında *#0000# yap product code diye yazar
ben daha öncede yükledim türkçe darkgrey olanı indirdim yükledim belkide orjinalin üstüne yanlış product code yükledim orjinal kodumu ne şekilde öğrenebilirim peki

doruk944

doruk944

Üye
ben daha öncede yükledim türkçe darkgrey olanı indirdim yükledim belkide orjinalin üstüne yanlış product code yükledim orjinal kodumu ne şekilde öğrenebilirim peki

telefonun ne renk? ve nereden aldın?

saly35

saly35

Üye
ingiltereden aldım koyu gri rengide

saly35

saly35

Üye
0598986 RM-596 bu olması gerek ama hiç bir operatörün değil dmi orjinal nokia yani üstünde t-mobile, vodafone vs. yazmıo?

yok herhangi bir şey yazmıyor orjinal nokia
bu durumda benim yükleyecem product kodun pek bi önemi yok çünkü yazdığın kodda türkçe dil yok

RM596 euro 2 dg turkey (0599764) bunu indiriyorum o zaman

doruk944

doruk944

Üye
yok herhangi bir şey yazmıyor orjinal nokia
bu durumda benim yükleyecem product kodun pek bi önemi yok çünkü yazdığın kodda türkçe dil yok

RM596 euro 2 dg turkey (0599764) bunu indiriyorum o zaman

bildiğim kaddarıyla onun alakası yoq ben ilk çıktığında n73ü almanyadan aldım içinde türkçe dil seçeneğide vardı !!!

Üst Alt