Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

[alikan]

[alikan]

Üye
benım ürün kodu ile nokia dan gözükmuyor wireless ile telefondan gözüktü ve güncelledim 059D954 kod

Adamım benim cihazda bu kod ama bende de görünmüyor pc ye bağlamadım da telefondan iki türlü de denedim görmüyor, sen nasıl yükledin ki acaba.? Bu arada benim cihaz silver.

hotboy_ist

Üye
[alikan];3183939' Alıntı:
Adamım benim cihazda bu kod ama bende de görünmüyor pc ye bağlamadım da telefondan iki türlü de denedim görmüyor, sen nasıl yükledin ki acaba.? Bu arada benim cihaz silver.

Benim Dark Grey, Wifiden yükledim Telden direk.

canerkilic

Üye
bende halen çıkmadı ya off

mathman20

Üye
Produck kodum 059D954
Halen güncelleme görünmüyor.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Görmüyor...

teknopat

teknopat

Üye
Produck kodum 059D576 çıkmadı mı dha haberi olan yok mu !!!

Kubde

Kubde

Üye
son edinilen bilginin kaynağını göre bilir miyiz lütfen

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar uzak doğulu bir arkadaş pr 1.1 in kendi ülkelerine 15 şubatta geleceğini yazmış bizde o kadar bekler miyiz acaba. nokia n8 facebook sayfasında yorumları okurken gördüm. biz o tarihte pr 2 yi bekliyor olacağız diye düşünüyordum ben:D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
şimdi nokia destek hattı ile görüştüm arkadaşlar henüz güncelleme yüklenmemiş kafalar iyice karıştı:hmmm

ЯReiS

ЯReiS

Üye
arkadaslar guncelleme var hem ovi suitte hem cihazdan yujleyebilirsiniz..ama cihazi yurt disindan alip turkce kullanan arkadaslar guncellemeyi yapinca dil orjinaline donuyor yani turkce olmuyor..onun icin flashlamaktan baska careleri yok..navifirm ile 178mb ben indirip yukledim su an icin internetin hizlandgini farkettim baska bi sey soyleyemeyecim..daha yeni farkettikce yazarim..

teknopat

teknopat

Üye
o bilgiyi kim demişse yeter da artık :off::off::off:

BL@DE02

BL@DE02

Üye
arkadaslar guncelleme 4-5 gune ancak cikar cunku bizim product code 059D576 ya ovi magaza guncellemesi bu sabah geldi isterseniz kontrol edin 4.7 mb bu bile normalden 5-6 gun sonra geldiyse 1.1 5gune ancak gelir bravo nokia yaptigin isin ... allah belani versin millet sirf heyecandan aksam 2ye kadar bekledi hem parasini verip yuksek bir mebla buna karsi cektigi cileye bak alkisliyorum...

Kubde

Kubde

Üye
ne kadar çok bela okudunuz arkadaşlar bozuk mal satın almış gibi davranmayın lütfen. kınıyorum

jakuza88

Üye
arkadaslar guncelleme 4-5 gune ancak cikar cunku bizim product code 059D576 ya ovi magaza guncellemesi bu sabah geldi isterseniz kontrol edin 4.7 mb bu bile normalden 5-6 gun sonra geldiyse 1.1 5gune ancak gelir bravo nokia yaptigin isin ... allah belani versin millet sirf heyecandan aksam 2ye kadar bekledi hem parasini verip yuksek bir mebla buna karsi cektigi cileye bak alkisliyorum...

dostum simdi baktımda yazılım güncellemeden yok gözüküyo nasıl buldum yardımcı olurmusun?

ayasin

Üye
arkadaşlar çok fazla bi beklentiniz olmasın sadece biraz daha stabil çalışması sağlanmış o kadar tarayıcıda görsel ve özellik olarak hiç bir değişiklik yok.ama flas içeriği fazla olan sitelerde eskiden takılır kalırdı telefon ama artık öyle değil.sayfa yükleme hızı daha kısa sürede yükleniyor gözle görülür bi bu var birde hız artışı.zaten açıklamada söylendiği gibi 1.1 sürümünde fazla artış olmuyacaktı.bizlerin bu kadar fazla beklemesinin tek sebebi gene kendimiz nokia'ya çok yüklenmişsiniz tamam çok hatası var ama nokia tarafından yayınlanmıyan resmi duyurular üzerine bekleyişe girdik bu yüzden çok fazla bekledik ama firmanın duyurduğuna göre 2.0 ve daha sonra gelecek 3.0 ile bambaşka bi telefon bizleri bekliyor bence pek bi eksiklik yoktu telefonda gayet iyiydi ama internet tarayıcısında sorun vardı oda 2.0 güncellemesinde tamamen değişecek tarayıcı.diğer güncelemeye kadar sizi idare edecek bi geçiş güncellemesi yapmış nokia.genel bi güncelleme değil nokia şirketine giden hata raporlarına göre hazırlanmış.tam bir telefon güncellemesi değil.

Uruloki

Uruloki

Üye
hakkat ya ne kadar kastınız bu güncellemeyi adamlar server kilitlenmesin diye yavaş veriyo ya birde öyle bir şey ki sanki telefon N9 olcak vu güncelleme ile

erollcelik

erollcelik

Üye
arkadaşlar benim ürün kodu 059D956 ve benimki de hala görmedi

Ovi store sorunu çözülmedi demek.O zaman en yakın nokia shopa gidip rom dosyası yükleteceğiz.

BL@DE02

BL@DE02

Üye
dostum simdi baktımda yazılım güncellemeden yok gözüküyo nasıl buldum yardımcı olurmusun?

telefondan ovi store a tikla giriste sorucak guncelleme var yuklensin mi diye sec ve yukle;)

hakkat ya ne kadar kastınız bu güncellemeyi adamlar server kilitlenmesin diye yavaş veriyo ya birde öyle bir şey ki sanki telefon N9 olcak vu güncelleme ile
arkadaslar ben zaten n8i elestirmiyorum aklimizdan gecmezdi bu ozellikte bir telefon bence guncelleme ihtiyacida yoktu internet sunucusu olarak opera kullaniyorum 4 4luk bana gore benim elestirim gizlilik verileri ve adaletsiz dagitim nokia disi cihazlar 3 gun kullan at bi kenara iphone haric androide gecmesii de gereksiz symbian gayet guzel ve surekli guncel uygulama nokia nin iphone harici rakibi de yok

Üst Alt