kolera87
Üye
tmm okin şimdi bende denicem sanırım seninle kodlarımız aynı bendeki kod 059D954 buna uygun hangi kodu indirmem gerek birde hangi programla indirip phoneixle yapıcaz :S böle kısa bi anlatım yaparsan çok sevinicem yani product kod değişme olasılığı var mı ?
tmm okin şimdi bende denicem sanırım seninle kodlarımız aynı bendeki kod 059d954 buna uygun hangi kodu indirmem gerek birde hangi programla indirip phoneixle yapıcazböle kısa bi anlatım yaparsan çok sevinicem yani product kod değişme olasılığı var mı ?
phoneix'i indiriyorum :f bakalım bişi dicem güncelleme öncesi neler önerirsiniz rehber programlar v.s v.s gidior mu ?
bişi dicem navifirm'i telemi kurucaz ? ? ? ben pc'e kurdum ovi suit v.s var ?
şimdi phoneix'i indiriyorum navifirm'ide indirdim dosyaları falan indnriyorum daha sonra napıcam ?_
--------------- Ekleme ---------------
Şey dicem o product kodu 059D954 olan arkadaş .
euro2_gr_turkey 0599843 bunlardan hangisini indirdin ? bide turkiyedekiler hep euro2 die mi geçior ?
--------------- Ekleme ---------------
ve şey burda 6 tane klasör var :S
senın tel ne renk...6 dosya navıden ındır...ve hacklı uda dosyasıyla 7 tanebişi dicem navifirm'i telemi kurucaz ? ? ? Ben pc'e kurdum ovi suit v.s var ?
şimdi phoneix'i indiriyorum navifirm'ide indirdim dosyaları falan indnriyorum daha sonra napıcam ?_
--------------- ekleme ---------------
şey dicem o product kodu 059d954 olan arkadaş .
Euro2_gr_turkey 0599843 bunlardan hangisini indirdin ? Bide turkiyedekiler hep euro2 die mi geçior ?
--------------- ekleme ---------------
ve şey burda 6 tane klasör var
tmm kolere forum'a baktım renklerimiz aynı :f son 10 dkka falan phoneix insin bakalım denicem
flasdan sonra ovi mağaza kurulurken hata verıyo sonunda yuklenmedı dıye boyle bır sorun yasayan varmı... ?
UDA dosyasını unutmuşsun dostumflasdan sonra ovi mağaza kurulurken hata verıyo sonunda yuklenmedı dıye boyle bır sorun yasayan varmı... ?
tel açık mı olacak kapalı mı?
UDA dosyasını unutmuşsun dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?