okin
Üye
teşekkürler kolera ve okin dostlarım şu an attım flashı 10 dk sürdü herşey süper temiz bir şekilde versiyon yükseldi hackli süper sorunsuz allah razı olsun kurtuldum bakmaktanbundan sonra pek girmem siteye
phoenıx 1.2 hacklı uda dosyasını ındırdıgınız yerde yanı forumda mevcut.....yalnız navıfırmden ındırecegınbız dosyalar acıklandıgı gıbı 6 tane olacak ıcıne hacklı uda dosyasınıda atıyoruz yanı toplam 7 tane olacak....buna dıkkat
bak burada program linki ve resimli anlatımı var
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...gram-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html
çok zor değil yalnız uda dosyasınıda yüklersen telin hackli olur sertifika hatası falan uğraşmazsın indirdiğin dosyaları RM-596 diye bi klasör aç içine at phoenixide kurduktan sonra C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products içine RM-596 klasörünü kopyala kurulum işlemine başla resimli anlatım var zaten kolaylıkla yaparsın
ovıden yedekleme yaptıysan....gerı yukle sımdı....wewb kayıtlı sayfaların gerı gelsın...bu arada sosyalı bı kontrol et hemen....1.3 mu bı bak...cunku eskı versıyona donuyo
ana ekrandakı sosyal uygulamasına bakıp kontrol et yuklemeden sonra....eger 1.23 se eskı versıyondur....haber ver ...sana lınk ferıyım 1.3 ıcın...zor buldum bendeevet şuan geri yükleme yapıyor birde videolar ve midnight ovi maps i felan oviden direk güncelleme çıktı onları yükledim işte şimdi geri yükleme yapıyor şu ana kadar sorun yok
Aslında garantı dısı falan kalmıyor..çunku yurt dısındada bı suru guncelleme yapamayan ulke var...cogo ınsan yapıyo bunu...zaten daha sonra olurda nokıa kazayla guncellemeyı cıkartırsa ustunden ovı suıtle gecersın bı daha ok....yanı sorun yok ayrıca butun unsıgned uygulamaları sorunsuz bı sekılde anında ındırıyosun
yok ürün kodu değişmedikçe bir şey olmaz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kolera dostum buraya lınk nasıl konuyo...bıyer bulamadım bılgın varmı
bizede yapın sevabına
ana ekrandakı sosyal uygulamasına bakıp kontrol et yuklemeden sonra....eger 1.23 se eskı versıyondur....haber ver ...sana lınk ferıyım 1.3 ıcın...zor buldum bende
Peki güncelleme yapan arkadaşlar şuanki gelişmeleri bize bildirebilir mi ?
bu işi bize kim öğretir
daha gelmedimi güncelleme yaa.ne zaman gelir.artık bböök olası geldi insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?