yanlış bilgi olmasın ama sanırım bu qt olayıyla alakalı reset problemi eğer başka arkadaşlarda varsa onlarda baloncuğu bi denesinler çünkü baloncukla qt direk yükleniyo cihaza
ovi mapsta atıyodu ama baloncuk uygulamasını yükledim bi kaç gün önce..dünde haritaları felan güncelledim tıkır tıkır çalıştı..hiçbişe olmadı..nerdeyse dün gece 4 e kadar felan uğraştım belki reset atar diye ama yok bişey olmadı
benim telefon sarjı azaldığı zaman yapıyor ki şuan 2 diş varyaw atsada atmasada seviyorum.napim onu öle kabullencem artık... o kadar kusur kadı kızında da olur...
--------------- Ekleme ---------------
ztn uygulama iindeyken atmıo reset boştayken.bence işlemciyle yazılım arasında bi kaç uyumsuzluk var ondan yapıyor...snn cihaz sorunsuz demi şuan...
benim telefon sarjı azaldığı zaman yapıyor ki şuan 2 diş varyaw atsada atmasada seviyorum.napim onu öle kabullencem artık... o kadar kusur kadı kızında da olur...
--------------- Ekleme ---------------
ztn uygulama iindeyken atmıo reset boştayken.bence işlemciyle yazılım arasında bi kaç uyumsuzluk var ondan yapıyor...snn cihaz sorunsuz demi şuan...
Milet farkettiniz mi bilmem ama navifirm'de 13.016 vevrsiyonunun dosyaları arasında "UDA" dosyası yok... Size bir yüklememe sebebi daha... Ovi Store'unuz çalışmayabilir...
Nokia Care Suite seçili olarak indirme, Production Essential gibi bir seçenek olacak, ondan indir... sol üstten seçebiliyorsun; o dosyalarda sim kilidi yok
dediğin şekilde yaptım navifirmde yukarıdan Production externalı seçtim sonra euro2 dg turkey0599764 indirdim Phoenixle de yükledim yükleme başarılı telefon açıldı kapandı dil seçimi falan hepsi tamam ama sonuç yine hüsran *#0000# içindeki 059C1B7 ve tabiki sim kart tanınmıyor yine
Arkadaşlar benim telefonda hiçbir sorun yoktu ama ovi suitle güncelledim, hiçbir sorun çıkmadı telefon daha iyi çalışmaya başladı dokunmatiği felan daha da iyileşti ....ama bir sorunum var telefonum türkçe idi İngilizceye çevrildi Türkçeye de çeviremiyorum neyapalım artıkın İngilizce kullancaz...
Arkadasım navıfırmden yukledım dedın.....nasıl dıye sorduk ovı den yukleyın dıye kıvırıyosun....ovı de varsa sen neden navıfırmden yukledın...artı ovı de olsa coktan yuklemıstık
Arkadasım navıfırmden yukledım dedın.....nasıl dıye sorduk ovı den yukleyın dıye kıvırıyosun....ovı de varsa sen neden navıfırmden yukledın...artı ovı de olsa coktan yuklemıstık