Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi izlenimler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
evet tartışmaya son vericek bir bilgi thenokiablog dan PR 2.0 görselleri ki kendisi ilk defa Nokia N8 i duyuran bir sitedir

mc_mfi

Üye
şimdi bende bişi söleyim ben biyerden q klavyeyi indirdim ama bil. format atarken gitti tele hiç yüklememiştim isterseniz bakıp bulurum mod atıyosun oluyo siz hiç görmedinizmi sanki

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum sen böyle tarayıcı gördün mü symbian için peki qt creator kullandın mı onun yanında gelen tarayıcıyı gördün mü yok değil ama ben gördüm bu tarayıcıya çok benziyor ve o tema midnight tema değil mi ee sen hangi modla yapıcan onu bu resmi açıklama boşuna konuşmayın yanlışla nokia isveç sitesinde yayınlandı bunlar

emre1802

Üye
mrb arkadaşlar konu başlığı güncelleme hakkında ilk izlenimler diyor ama siz elin gavurunun güncellemesine takmışınız :) bırakın onu yaa şuan elinde ki telefondan memnun değilmisiniz arkadas yada tanıdıklar elınızde gördugunde vay nasıl alet bu neler var dıyor o zaman bosverın onu bız n8 1.1 hakkında konuşalım bekleyelim 2.0 gelince onu tartışırız ;) kusura bakmayın böyle yazdım diye herkese kusursuz sorunsuz n8'ler dilerim

matrax-0052

Üye
Valla videodaki gibi menü sağa sola kaydırma gelirse süre olur ve youtube ve googlea yazı yazarken youtube ekranı kaybolmadan klavye gelmesi süper olacak.

speedyx1

speedyx1

Üye
BU VERSIYONU YUKLEDIM VALLA SUPER CALISIYO takilma yok menu gecisleri daha hizli sanki telefon bastan asgi yenilenmis gibi

Shadow*

Shadow*

Üye
Ben hala inanmıyorum PR 2.0 görüntülerine :)

SilentOne

SilentOne

Üye
hayır nokiadan resmi açıklamadır bu pr1.1 de bunlar olcak pr2 de bunlar olcak ve pr 3 de bunlar olucak diye daha önceden güncelleme listesini ilk defa veren firmadır nokia ve bu videoda bulanıklaşıyor olabilir ama youtube u gezerseniz çok fazla test kullanıcısının buna benzer videolarını görebilirsiniz ki bu temayla alakalı bir özellik değil zaten o tema telefonun mingtniht teması şu anda ne öyle klavyesi olan bir program var ne de öyle animasyonlu tema var ki siz bunu telefona tema atarak program atarak yapamazsınız oturup qt de arayüz yazıp sonra teli hacklemeniz gerekir ona kalırsa siz qt symbian userface yazın youtube a bakın adam 5800 la şov çekiyo ee

hakkatende sov çekiyor yaw:aha::aha::aha::aha:

Uruloki

Uruloki

Üye
silentone bir daha aşık olmuşssundur telefona ama adam ne link vermil ne bişe

teknopat

teknopat

Üye
    Konu Sahibi
ev ekranlarında sağa sola kaydırma özelliği zaten var. ekran geçişlerindeki bir anda yada kayarak yavaşça geçiş sadece kullanılan temanın animasyonu ile alakalı.

O zaman nasıl yapıldığı söylermisin arkadaşım....

Utku

Utku

Üye
ne değişti ki güncellemeyle hiçbir şey

teknopat

teknopat

Üye
    Konu Sahibi
Ewet ne dğişti ben bişey anlamadım hani özellikler ???

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
Ewet ne dğişti ben bişey anlamadım hani özellikler ???

evet değişen tek şey yatay arama ekranı...benim için asıl önemli olan...tarayıcıydı fakat eski tarayıcı değişen hiç birşey yok..sürüm numarası hariç...PR1.1 videosundan eser yok ortada.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
taraayıcı güncellendi hız konusunda bişey farketmedim ama multi touchla zumladıınız zaman daha yumuşak bi şekilde yakınlaşıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt