Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi izlenimler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teknopat

teknopat

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi izlenimler

BURDAKİ ŞU SAĞA SOLA KAYDIRMA OLAYINI YAPABİLEN VAR MI ??

VE DİK KLAVYE.....

deli oğlan

Üye
bu pr1.1 güncellemesi değil arkadaşım pr2.0 güncellemesi orjinaldede gelmez yani :oke:

teknopat

teknopat

Üye
    Konu Sahibi
Bu özellikler pr.2.0 da mı gelcek yani.....:ah

Shadow*

Shadow*

Üye
Videonun ismi PR 2.0 diye PR 2.0 olacak diye bi kaide yok ve sanmıyorum öyle olduğunu da. Kaldı ki nereden bilebiliriz ki PR 2.0 mi değil mi. İlginç bir yorum.

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar bu güncellemenin tadını çıkarmaya bakın daha güncelleyemeyen arkadaşlarımız var oda gelicek tabiki herşeyin bir zamanı vardır biraz sabırlı olmamız lazım...

BL@DE02

BL@DE02

Üye
arkadaşlar şimdi bu nasıl bir mantıksızlık biz 1.1 i kullanamadık adamlar şu an 2.0 kullanıyo bu nasıl bir gizlilik anlayışı başlarım böyle şirkete ama :off:

teknopat

teknopat

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şimdi bu nasıl bir mantıksızlık biz 1.1 i kullanamadık adamlar şu an 2.0 kullanıyo bu nasıl bir gizlilik anlayışı başlarım böyle şirkete ama :off:

Doğru haklısın hemde çok haklısın.....

Shadow*

Shadow*

Üye

Yazdığımı okumadın galiba arkadaşım. Sadece videonun ismi PR 2.0 ise PR 2.0 olmak zorunda mı bu madem her videoya bu kadar inanıyorsunuz satın o zaman Nokiaları. Bir video izliyoruz hemen değişik şeyler düşünmeye başlıyoruz yapmayın böyle lütfen.

teknopat

teknopat

Üye
    Konu Sahibi
Videonun ismi PR 2.0 diye PR 2.0 olacak diye bi kaide yok ve sanmıyorum öyle olduğunu da. Kaldı ki nereden bilebiliriz ki PR 2.0 mi değil mi. İlginç bir yorum.

Bu özellikler N8 de kullanıyorlar ama nasıl kardeşim onu merak ettim....:hmmm

Shadow*

Shadow*

Üye
Bu özellikler N8 de kullanıyorlar ama nasıl kardeşim onu merak ettim....:hmmm

Bekleyip göreceğiz ama ben sırf bi videoda PR 2.0 yazmış diye elin gavuru o videoa inanamam sizi bilemem. Hele bir PR 1.1 yükleyelim bakalım adam gibi sonra tekrar konuşuruz :)

deli oğlan

Üye
Yazdığımı okumadın galiba arkadaşım. Sadece videonun ismi PR 2.0 ise PR 2.0 olmak zorunda mı bu madem her videoya bu kadar inanıyorsunuz satın o zaman Nokiaları. Bir video izliyoruz hemen değişik şeyler düşünmeye başlıyoruz yapmayın böyle lütfen.
ya arkadaşım etme tutma ben sana milyonlarca siteden pr2.0 güncellemesinin bu özellikleri kazandıracağına dair bilgiler gösterebilirim..hadi bana bi siteden böle bi özellik gelmiycek diye bi yazı göstersene..bilgiyle ne alaka diyceksin ama pr1.1 çıkmadan aylar önce mesela yatay arama ekranı gelecek dendi geldi mi ? geldi..ha bu pr2.0 da gelmez pr3.0 da gelir ama sana diyorumki bu özellikler pr2.0 da gelecek diyorum...:op:

XaeRa

Üye
Bunların D serisi ne zaman çıkıyor acaba bi bilgisi olan varmı ?

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
bu video pr 2.0 falan değil. kim çekmişse youtube ile alakalı bir app açıyor. zaten menüde görmemizi istemediği yerlerde video bulanıklaşıyor. ben de daha 1.1 e bile yükseltemedim ama opera 10.1 ile gayet güzel dik konumda qwerty klavye kullanıyorum. biri sizi bir app bünyesindeki dik klavye ile kandırıyor siz farkında bile değilsiniz.

Shadow*

Shadow*

Üye
bu video pr 2.0 falan değil. kim çekmişse youtube ile alakalı bir app açıyor. zaten menüde görmemizi istemediği yerlerde video bulanıklaşıyor. ben de daha 1.1 e bile yükseltemedim ama opera 10.1 ile gayet güzel dik konumda qwerty klavye kullanıyorum. biri sizi bir app bünyesindeki dik klavye ile kandırıyor siz farkında bile değilsiniz.

Tek kelimeyle harikasın. Anlatmak istediğim şey de bu kimse Nokia bir açıklama yapmadan bilmiyorum ki yaptı mı ki sanmıyorum yaptığını PR 2.0 da ne olacağını bilemez sadece tahmin edebilir veya ufak şeyler sızabilir o yüzden gördüğümüz her şeye inanmamamız lazım ve de dikkatli izlememiz :)

teknopat

teknopat

Üye
    Konu Sahibi
şu sağa sola kaydırıyor ya o özellik ne zaman gelir :)

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
ev ekranlarında sağa sola kaydırma özelliği zaten var. ekran geçişlerindeki bir anda yada kayarak yavaşça geçiş sadece kullanılan temanın animasyonu ile alakalı.

Uruloki

Uruloki

Üye
hayır nokiadan resmi açıklamadır bu pr1.1 de bunlar olcak pr2 de bunlar olcak ve pr 3 de bunlar olucak diye daha önceden güncelleme listesini ilk defa veren firmadır nokia ve bu videoda bulanıklaşıyor olabilir ama youtube u gezerseniz çok fazla test kullanıcısının buna benzer videolarını görebilirsiniz ki bu temayla alakalı bir özellik değil zaten o tema telefonun mingtniht teması şu anda ne öyle klavyesi olan bir program var ne de öyle animasyonlu tema var ki siz bunu telefona tema atarak program atarak yapamazsınız oturup qt de arayüz yazıp sonra teli hacklemeniz gerekir ona kalırsa siz qt symbian userface yazın youtube a bakın adam 5800 la şov çekiyo ee

deli oğlan

Üye
hayır nokiadan resmi açıklamadır bu pr1.1 de bunlar olcak pr2 de bunlar olcak ve pr 3 de bunlar olucak diye daha önceden güncelleme listesini ilk defa veren firmadır nokia ve bu videoda bulanıklaşıyor olabilir ama youtube u gezerseniz çok fazla test kullanıcısının buna benzer videolarını görebilirsiniz ki bu temayla alakalı bir özellik değil zaten o tema telefonun mingtniht teması şu anda ne öyle klavyesi olan bir program var ne de öyle animasyonlu tema var ki siz bunu telefona tema atarak program atarak yapamazsınız oturup qt de arayüz yazıp sonra teli hacklemeniz gerekir ona kalırsa siz qt symbian userface yazın youtube a bakın adam 5800 la şov çekiyo ee
ilk önce bu yazının altına imzamı atarım..:d: yok arkadaşım olurmu öyle şey pr2.0 da bu özellikler gelmiycek diyen arkadaşlar güncellemeyi kendileri hazırladığı için gelmeyebilir bu özelliklerin pr2.0 da geleceği aylardır konuşuluyo ve o videoda pr2.0 videosu :D

ThebLue16

ThebLue16

Üye

evet kardeş pr 2.0 da bu olucakda daha kimse kullanmıs değil deneme aşamasında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt