Nokia N8 Format Sonrası Orjinal Dosyalar Burada Video & Resimler Dahil !!!

yavuzbd

Üye
Elinize emeğinize sağlık harika olmuş arkadaşlar..Yalnız National Geographic ana ekran uygulaması inter aktif değil.Ben ilk aldıgımda resim vs gorunuyordu ve o resimler değişiyordu bunda resin çıkmıyor ama uygulama ekranda ve çalışıyor.

bn soft format attm sdece hafıza gtii o yuzden resmler cok iyi oldu tesekkrler (:

zyprmz

Üye
ellerine sağlık üstad... güzel bi paylaşım..

arkadaşlar ben sadece sosyal agını yükleyemedim olmadı programı bulamıyorum nolur biri yardım etsin kafayı yicem yoksa nerden attım su farmatı

kardeşim sen süpersin yaaaa bu telefonu ilk aldığımdan beri aramadığım yer kalmadı servise götürdüm onlar bile istanbula gitmesi lazım demişti koca izmir servisinde bile beceremediler çok teşekkür ederim zahmet olmuş sanaa......)

Kutals

Üye
GrafiXer - Cok tesekkur ederim....Bu dosyalar ise yaradi..Sosyal agi tekrar widget olarak ana ekrana koyabildim...

dostum bende gayet normal interaktif olarak çalışıyor widget yaptıktan sonra mini uygulamalar çevrimdışı yazısına bastıysan eğer ondan oluyordur büyük ihtimal. yani internet ayarlarını vs. kontrol et uygulama sorunsuz

Anußis

Üye
baba ... harikasın ya *#7370# yaptık bi açtım maşallah kökünü kurutmuş telefon ama şimdi sayende eskisi gibi dosyalar var sagolasın

yeni yetmeleri lütfen böyle değerli arkadaşlar karşısında değerli yapmayın! Binbaşıymış...

r3b3r

Üye
tskler emege saygı

arkadaşlar Movie Teasers dosyasıda vardı onu nerden bulabilirim

programı pye indirip telefona gönderdiğimde açılmıyor sanırım pc de farklı bi programla açılıyor ne yapabilirim telefona nasıl aktarabilirim bu programları ? yeni format da attım teli mi tanıyamıyorum ya bir yardımcı olsanız

teşekkurler emegne saglık. Yalniz araçlarin içindeki font uygulamasi silindi bende onu da upload edebilir misin?

on tesekkür saygı sevgi hürmet tesekkür

----------Eklendi @ 16:22:41 ---------- Yazıldı @ 16:15:13 ----------

hepsi var da bir tanesini bulamıyorum movie teasers parammount bulursanız sevinirim

Arkadasım bı program nasıl ındırılır