Elinize emeğinize sağlık harika olmuş arkadaşlar..Yalnız National Geographic ana ekran uygulaması inter aktif değil.Ben ilk aldıgımda resim vs gorunuyordu ve o resimler değişiyordu bunda resin çıkmıyor ama uygulama ekranda ve çalışıyor.
kardeşim sen süpersin yaaaa bu telefonu ilk aldığımdan beri aramadığım yer kalmadı servise götürdüm onlar bile istanbula gitmesi lazım demişti koca izmir servisinde bile beceremediler çok teşekkür ederim zahmet olmuş sanaa......)
Elinize emeğinize sağlık harika olmuş arkadaşlar..Yalnız National Geographic ana ekran uygulaması inter aktif değil.Ben ilk aldıgımda resim vs gorunuyordu ve o resimler değişiyordu bunda resin çıkmıyor ama uygulama ekranda ve çalışıyor.
dostum bende gayet normal interaktif olarak çalışıyor widget yaptıktan sonra mini uygulamalar çevrimdışı yazısına bastıysan eğer ondan oluyordur büyük ihtimal. yani internet ayarlarını vs. kontrol et uygulama sorunsuz
programı pye indirip telefona gönderdiğimde açılmıyor sanırım pc de farklı bi programla açılıyor ne yapabilirim telefona nasıl aktarabilirim bu programları ? yeni format da attım teli mi tanıyamıyorum ya bir yardımcı olsanız