nokia n8 değişik sorun !! YARDIM..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barış36197

barış36197

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 değişik sorun !! YARDIM..
1 yıldan beri nokia n8 kullanmaktayım ve gayette memnundum ama son bir hafta içinde telefonda sorun çıkmaya başladı. içinde sim kart varken telefon kendisini kapıtıyo ve siz açmaya çalışınca kendini bi daha kapatıyo şans eseri bazen açılmalar oluyo ama kısa sürüyo ve kendisini yeniden kapatıyo. sim kartı çıkardığım zaman telefon ilk günkü gibi çalışıyor ve herhangi bi sorun da çıkmıyo başka sim kartlarla denedim ama sonuç yine aynı soft format attım yine bişey değişmedi yardımlarınızı bekliyorum ne yapıcağmı bilmiyorum şimdiden teşekkürler..

barış36197

barış36197

Üye
    Konu Sahibi
kimse yokmu yardım edicek..

punemr123

punemr123

Üye
hard format at(yedeklemesiz) sonra üzerindeki yazılımı yeniden yükle ovi suite oluyodu güncelleme ekranında çıkıodu yazılımı yeniden yükle diye yeni versiyonda var mı bilmiorum ama olmazsa flash at

barış36197

barış36197

Üye
    Konu Sahibi
en son onu denicem peki flash atmak için telefonun hackli olması gerekiyo mu

kaqan18

kaqan18

Üye
yok kardeş gerekmiyo

barış36197

barış36197

Üye
    Konu Sahibi
tamam soğolun işe yaramadı zaten tanıdık servise verdim bnde tekrar teşekkürler

vedat2957

Üye
slm aynı problemi bende yaşadım hard format attım sonra pc den yazılımı tekrar yükleyince düzeldi.

barış36197

barış36197

Üye
    Konu Sahibi
telefon hard format yemiyo benim malesef yapamıyomuyum anlamıyorum tuslara basıyorum ama bişey olmuyo

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öncelikle menu tuşu+ses azaltma tuşu+kamera tuşuna aynı anda bas sonra power tusuna bas telefon titreyınce sadece power tuşundan parmagını cek digerlerı basılı kalsın nokıa logosu çikana kadar

barış36197

barış36197

Üye
    Konu Sahibi
hepsine aynı anda basıyorum ama telefon titremiyo bile

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynı anda degil power tuşuna sonra basılı tutup açılıstakı titresım gıbi titreyınce power tusunu bırakacaksın

barış36197

barış36197

Üye
    Konu Sahibi
dediğin gibi herşeyi yaptım sonunda basardım tesekkur ederin telefonum daki sorun bitmiştir inşallah bir gun deneyip bakıcam tesekkur ederim saolun

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eyvallah arkadaşım

barış36197

barış36197

Üye
    Konu Sahibi
1 haftalık bi süreçte işe yarasada sorun döndü hatta telefon hatsız da açılmama söz konusu oluyo açmanın tek yolu format atmak oldu bnde işe yaramdı çözüm yolu ama yinede saolun

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım en ıyısı servise vermen yazılımsal hata olabilir

barış36197

barış36197

Üye
    Konu Sahibi
öyle yapıcam artık mecbur

kizgin

Üye
böyle bir sorunla karşılaşmıştım bir ara. sim kartını çıkar temizle tekrar tak sorun ondan kaynaklı olabilir. neden diye sorarsanız n8 de sim kartı çıkarıp taktığında telefon kendine reset atıyor rutubetli havada bazen sm kartı okuyamadığından kendini resetliyor.

barış36197

barış36197

Üye
    Konu Sahibi
peki onuda deniyim bi tesekkür ederim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mesajları falan simkarttamı depoluyor

barış36197

barış36197

Üye
    Konu Sahibi
hayır telefon kendi hafızasında tutuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt