Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

savaza

savaza

Üye
Link verirmisin

savaza

savaza

Üye
selam arkadaşlar benim n8 kafasına göre sessize geçiyor kafasına göre tekrar sessizden çıkıyor yardım acil ?

xvaryx

Üye
Merhaba arkadaşlar Nokia C7-00 telefona duzenlenmiş cfw yuklenmiş. Buna orjinal cfwyi nasıl yukleyebiliriz.

yasin213

yasin213

Üye
Merhaba arkadaşlar Nokia C7-00 telefona duzenlenmiş cfw yuklenmiş. Buna orjinal cfwyi nasıl yukleyebiliriz.
Forumda telefonun sürümüne uygun OFW indirebilirsin. O OFW'yi de CFW yükler gibi yükleyebilirsin.

caghlaraydin

Üye
arkadaşlar benim telefonum nokia c6. Şebeke zayıf çekiyor. Sizce 2G şebekesini güçlendirmek için uygulama yok mu? Herşeyi denedim şebeke zayıf...

savaza

savaza

Üye
arkadaşlar benim telefonum nokia c6. Şebeke zayıf çekiyor. Sizce 2G şebekesini güçlendirmek için uygulama yok mu? Herşeyi denedim şebeke zayıf...
ARKA KISIMDAKİ kapağı sök şebeke tellerini güzelce temizle düzelecektir

Student Man

Student Man

Üye
C6-01 Wifi sifrelerini unutuyor

filci

Üye
Hocam Merhabalar! Benim bi N8'im var. Kaya gibi telefondu, yıllarca çok kez düştü kırılmadı, e biraz kasa yamuldu çizildi. Hele ki bazı fotolara bakıyorum da sanki profesyonel kamerayla çekilmiş gibi. Yıllarca iyi ekmeğini yedim telefonun. Ama! Son 2-3 aydır telefon kafayı yedi. Ekranda 'Diski yeniden takın yoksa veriler kaybolacaktır.' uyarısı çıkıyor. 'Durdur' ve 'Tekrar dene' butonları var bu uyarının altında. Tekrar dene diyorum değişen bişey olmuyor ve aynı uyarı hemen ardından tekrar çıkıyor. Durdur diyince zaten Depo Hafıza (E) yok oluyor. Hoş ne dersem diyim uyarı çıkmışsa zaten hafıza kaybolmuş oluyor. Yeniden başlatıyorum, bazen hafızayı görüyor bazen görmüyor. Çok kez düştü bu zamana kadar acaba kasanın içerisinde bi temassızlık mı var diyorum, elimle telefona biraz bastırıyorum yeniden başlatıyorum, bazen görüyor hafızayı. Az önce soft format attım. C hafızasını formatladı ama hala Depo Hafıza'yı görmüyor. Sistemim Xeon^4 3.5.1 Belle Refresh. Lütfen çok rica ediyorum yardım edin!!!:$

• Beğen
Tepkiler: Jan ve savaza
Jan

Jan

Üye
Aynen dediğin gibi bir yerde bir temasızlık mevcut kardeş hiç kimseden bir fikir bekleme boşuna o yüzden ya tamire ver yada elinden çıkar derim format filan olacak iş değil bu . üzgünüm dostum dost acı söyler :)

filci

Üye
Çok teşekkür ederim sağol! :) Yapcak bişey yok o zaman. Bi tamirciye vereyim bari.

• Beğen
Tepkiler: Jan
Kayahan14

Kayahan14

Üye
tamirciye vermeye değmez artık benden söylemesi

• Beğen
Tepkiler: Jan ve Murdoc Massaka

can_20

Üye
Kardeş ben telefona format çekmiştim haritalar gitti. Yeniden nokia maps suite indirdim yüklenemedi diyo sürekli ne yapmam gerekiyo

Jan

Jan

Üye
Google den arat bulursun veya cwf yükle yapabiliyorsan orada mevcuttur kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: can_20

soner maxi

Üye
Hocam Merhabalar! Benim bi N8'im var. Kaya gibi telefondu, yıllarca çok kez düştü kırılmadı, e biraz kasa yamuldu çizildi. Hele ki bazı fotolara bakıyorum da sanki profesyonel kamerayla çekilmiş gibi. Yıllarca iyi ekmeğini yedim telefonun. Ama! Son 2-3 aydır telefon kafayı yedi. Ekranda 'Diski yeniden takın yoksa veriler kaybolacaktır.' uyarısı çıkıyor. 'Durdur' ve 'Tekrar dene' butonları var bu uyarının altında. Tekrar dene diyorum değişen bişey olmuyor ve aynı uyarı hemen ardından tekrar çıkıyor. Durdur diyince zaten Depo Hafıza (E) yok oluyor. Hoş ne dersem diyim uyarı çıkmışsa zaten hafıza kaybolmuş oluyor. Yeniden başlatıyorum, bazen hafızayı görüyor bazen görmüyor. Çok kez düştü bu zamana kadar acaba kasanın içerisinde bi temassızlık mı var diyorum, elimle telefona biraz bastırıyorum yeniden başlatıyorum, bazen görüyor hafızayı. Az önce soft format attım. C hafızasını formatladı ama hala Depo Hafıza'yı görmüyor. Sistemim Xeon^4 3.5.1 Belle Refresh. Lütfen çok rica ediyorum yardım edin!!!:$

savaza

savaza

Üye
beyler benim n 8 kendi kendine tercih değiştiriyor ne yapmalıyım

soner maxi

Üye
büyük ihtimalle telefonun içinde oksitenme var söktürüp temizletebilirsen sıkıntın geçebilir

- S.O.U.L.F.L.Y -

- S.O.U.L.F.L.Y -

Üye
beyler benim n 8 kendi kendine tercih değiştiriyor ne yapmalıyım
hatsız tercihinemi alıyor otomatik ?
BENİMDE BİR SIKINTIM VAR
-Bu 701 in şebeke çok az çekiyor heryerde sıkıntı çekiyorum evde bile çekmiyor bi yardım ?!!!!!

Üst Alt