Hasand.
Üye
format atabılırsın *#7370#aga ben bu hack işlemini yük ledim ama tam,yapmadan sildim sag üstte s harfli mavi bişi var,., yüklü uygulamalarda japonca bi şi var silin miyor . Nasıl silebilirim.
format atabılırsın *#7370#aga ben bu hack işlemini yük ledim ama tam,yapmadan sildim sag üstte s harfli mavi bişi var,., yüklü uygulamalarda japonca bi şi var silin miyor . Nasıl silebilirim.
https://www.maxicep.com/forum/konu/...nal-modded-version-c-e-f-resmi-turkce.892112/arkadaşlar bir süredir zaten update
edemediğim whatsapp sonunda
sürümünüz eski diye açılmadı ve direkt
sitesinden indirip kurmaya çalıştığım
zaman "unable to install" hatası verip
yüklemiyor. Silip deniyim dedim ancak aynı sorun devam ediyor. Telefonum
Nokia N8. Yardımcı olursanız mutlu
edersiniz.
https://www.maxicep.com/forum/konu/...nal-modded-version-c-e-f-resmi-turkce.892112/
bu linktekini yüklermisin?
format atıp oyle dene kesn cozulur
Evols cfw yukleyebilirsinN8 de telefon hafızasında kullanılabilir alan az diyor normal de depo hafızasini kullanıyorum ama c sürekli azalıyor boş alanı çözümü var mi ?
dead flashla evols veya ofw atHocam, C6-01 var elimde abimin kullandığı. Telefon aşırı yavaşladı. Hareket etmekte zorlanıyor. Format atıyorum ancak banamısın demiyor. Yapabileceğim birşey varmı.
N8 de telefon hafızasında kullanılabilir alan az diyor normal de depo hafızasini kullanıyorum ama c sürekli azalıyor boş alanı çözümü var mi ?
onun yerine evols yuklesin cleaner fazla etki yapmıyorMobile Cleaner v3.01.sisx yükle bunu deneyin arkdaşlar.
CFW yüklü mü?slm
arkadaşlar n8 telefonuma türkçe spiker futbol oyunu yükledim ancak bu türkçe spiker klasörünün içindeki spikerin sesleri mp 3 de şarkı dinlerken çıkmaya başladı müzik çalarda spikerin seslerinin çıkmaması için ne yapabilirim.?
Düzenlenmiş yazılım demek. Android'deki ROM gibi düşün. Bazı CFW'lerde müzik çalar sadece hafıza kartındaki "Music" klasörünü okuyordu ve diğer klasördeki müzikler müzik çalarda gözükmüyordu. İstersen CFW konularına bir bak S^3 CFW - Modifiye FW Bölümü - MaxiCepO ne ?
benbim için sorun o spiker yamasını müzik olarak mp3 çalara alması ve müzik dinlerken hiç ummadık anda spikerin konuşması nasıl yardımı olabilirki o bölüm ban ?Düzenlenmiş yazılım demek. Android'deki ROM gibi düşün. Bazı CFW'lerde müzik çalar sadece hafıza kartındaki "Music" klasörünü okuyordu ve diğer klasördeki müzikler müzik çalarda gözükmüyordu. İstersen CFW konularına bir bak S^3 CFW - Modifiye FW Bölümü - MaxiCep
dosyalar e ye atildiysa sikinti neden dersen muzik calar e yi taradigi icin spiker modlari muzik playerde cikiyobenbim için sorun o spiker yamasını müzik olarak mp3 çalara alması ve müzik dinlerken hiç ummadık anda spikerin konuşması nasıl yardımı olabilirki o bölüm ban ?
c-d-e benişm telefon hepsini tarıyor...dosyalar e ye atildiysa sikinti neden dersen muzik calar e yi taradigi icin spiker modlari muzik playerde cikiyo