Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Hasand.

Hasand.

Üye
aga ben bu hack işlemini yük ledim ama tam,yapmadan sildim sag üstte s harfli mavi bişi var,., yüklü uygulamalarda japonca bi şi var silin miyor . Nasıl silebilirim.
format atabılırsın *#7370#

bosver000

Üye
arkadaşlar bir süredir zaten update
edemediğim whatsapp sonunda
sürümünüz eski diye açılmadı ve direkt
sitesinden indirip kurmaya çalıştığım
zaman "unable to install" hatası verip
yüklemiyor. Silip deniyim dedim ancak aynı sorun devam ediyor. Telefonum
Nokia N8. Yardımcı olursanız mutlu
edersiniz.

• Beğen
Tepkiler: Marco Laren
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Hasand.

Hasand.

Üye
format atıp oyle dene kesn cozulur

bosver000

Üye

yükledim fakat yine aynı sorunu verdi; "unable to install". Bu arada da ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum. Başka türlü nasıl çözebilirim?
format atıp oyle dene kesn cozulur

*#7370# yukarıdaki mesajınızdan aldım bu şekilde mi atıyorum? Bir de format sonucu telefonda kullanım sorunu olur mu acaba? Hiç denemedim çünkü.

Hasand.

Hasand.

Üye
yok olmaz yanlız rehberi,foto. Falan varsa yedekle

Dj-KaRuS

Üye
Hocam, C6-01 var elimde abimin kullandığı. Telefon aşırı yavaşladı. Hareket etmekte zorlanıyor. Format atıyorum ancak banamısın demiyor. Yapabileceğim birşey varmı.

codern

codern

Üye
N8 de telefon hafızasında kullanılabilir alan az diyor normal de depo hafızasini kullanıyorum ama c sürekli azalıyor boş alanı çözümü var mi ?

Marco Laren

Marco Laren

Üye
N8 de telefon hafızasında kullanılabilir alan az diyor normal de depo hafızasini kullanıyorum ama c sürekli azalıyor boş alanı çözümü var mi ?
Evols cfw yukleyebilirsin

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Hocam, C6-01 var elimde abimin kullandığı. Telefon aşırı yavaşladı. Hareket etmekte zorlanıyor. Format atıyorum ancak banamısın demiyor. Yapabileceğim birşey varmı.
dead flashla evols veya ofw at

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye

Mobile Cleaner v3.01.sisx yükle bunu deneyin arkdaşlar.

savaza

savaza

Üye
slm
arkadaşlar n8 telefonuma türkçe spiker futbol oyunu yükledim ancak bu türkçe spiker klasörünün içindeki spikerin sesleri mp 3 de şarkı dinlerken çıkmaya başladı müzik çalarda spikerin seslerinin çıkmaması için ne yapabilirim.?

yasin213

yasin213

Üye
slm
arkadaşlar n8 telefonuma türkçe spiker futbol oyunu yükledim ancak bu türkçe spiker klasörünün içindeki spikerin sesleri mp 3 de şarkı dinlerken çıkmaya başladı müzik çalarda spikerin seslerinin çıkmaması için ne yapabilirim.?
CFW yüklü mü?

• Beğen
Tepkiler: savaza
savaza

savaza

Üye
O ne ?

savaza

savaza

Üye
Düzenlenmiş yazılım demek. Android'deki ROM gibi düşün. Bazı CFW'lerde müzik çalar sadece hafıza kartındaki "Music" klasörünü okuyordu ve diğer klasördeki müzikler müzik çalarda gözükmüyordu. İstersen CFW konularına bir bak S^3 CFW - Modifiye FW Bölümü - MaxiCep
benbim için sorun o spiker yamasını müzik olarak mp3 çalara alması ve müzik dinlerken hiç ummadık anda spikerin konuşması nasıl yardımı olabilirki o bölüm ban ?

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
benbim için sorun o spiker yamasını müzik olarak mp3 çalara alması ve müzik dinlerken hiç ummadık anda spikerin konuşması nasıl yardımı olabilirki o bölüm ban ?
dosyalar e ye atildiysa sikinti neden dersen muzik calar e yi taradigi icin spiker modlari muzik playerde cikiyo

• Beğen
Tepkiler: savaza
yasin213

yasin213

Üye
Düzenlenmiş yazılımların genelinde müzik çaların "Music" klasörünü tarama modu vardır. O yüzden senin işine yarayacak.

Üst Alt