Symbian^3 Temalar - MaxiCepyarın uç takımin teması gelecekn8 için bjk teması varsa link alabilirmiyim ?
hard format at veya dead flash atC7 Anna ''Bağlanılamadı.Erişime izin verilmiyor.'' Hatası
Evet yeni sorunumla karşınızdayım.Tüm medya aktarımı gerektiren uygulamalarım artık çalışmıyor.Mesela CuteRadio programında kanal listesine kadar her şey normal çalışıyor ama dinlemeye gelince bu hatayla karşılaşıyorum.Aynı şekilde video programlarında da aynısı geçerli.Tüm bağlantı ayarlarımı kontrol ettim.Bu sorunu yaşamış ve çözüm bulabilmiş olan varsa lütfen benimle de paylaşabilir mi.
hard format at veya dead flash at
Aynı sorun bende de vardı ve hard formattan sonra düzeldi.''Dead flash'' gerektirecek kadar ciddi bir sorun olduğunu sanmıyorum ama, Belle Refresh'e geçmeye karar verdiğim için normal flash atacağım zaten.
normal flash gercekten zaman alıyor ama dead flash en iyisi bana göre''Dead flash'' gerektirecek kadar ciddi bir sorun olduğunu sanmıyorum ama, Belle Refresh'e geçmeye karar verdiğim için normal flash atacağım zaten.
Telefonda ki uygulamaları nasıl silebiliriz örneğin msj okuyucu notlar yazılım güncelleme vs. istemediğim uygulamalar ? Program ile mi kaldırıyoruz??
malesef nokıa magaza kapatıltı yerını opera magaza aldıSa arkadaşlar mağzayi yeniden çalıştırmanin bi yolu varmi