Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

bb_onur

bb_onur

Üye
Flashla atmak istiyorum kardes hard mi oluyo o bilmiyorum

bb_onur

bb_onur

Üye
Hard reset attim telefona kameranin flasi patladiginda telefon kapaniyo yardim lutfen

azattt

azattt

Üye
c6-01 telefonumda Galeri'de sorun yaşıyorum. Galeriye girince fotoğraflar açılmıyor kesik resim gözüküyor. anasayfada duvar kağıdı değiştirmek isteyince resimler gözüküyor ama galeride resimler açılmıyor. hafıza kartını biçimlendirip çıkardım galeride yine yüzlerce resim gözüküyor ama açılmıyor hafıza kartını başka telefona taktığımda resimler gözüküyor bunun nedeni ne olabilir.

slymnsrk

Üye
o fotoğrafların biçimi farklı olabilirmi

Jan

Jan

Üye
Son bir kaç gündür ekranım karıncalanıyor hemde rengarenk bu sorunu yaşayan varsa çözümü anlatabilir mi ?

azattt

azattt

Üye
fotoğrafları e diskinde ki resim klasörüne at sonra telefonu kapat aç galeride gözükecektir.
Normalde Resimlerim hep görüntüler klasörundeydi çoğu gözükmüyordu. Hafıza kartını biçimlendirip attım Şimdilik bir sorun yok ama yine de bazı resimler kırık şeklinde gösteriyor. Dosya yöneticisinden açtığımda resim açılıyor ama galeride az da olsa Yok

Jan

Jan

Üye
Ekran sorunum için kim öneride bulunacak?

Jan

Jan

Üye
dün durup dururken ekran renkli bir şekilde karıncalı hale geldi . bundan bir kaç ay öncede olmuştu flash attım düzeldi şimdi olmuyor sorun nedir kardeş

alikemal064

alikemal064

Üye
dün durup dururken ekran renkli bir şekilde karıncalı hale geldi . bundan bir kaç ay öncede olmuştu flash attım düzeldi şimdi olmuyor sorun nedir kardeş

Morelini Bozmuyayım Ama Kardeş Benimde Öyle Olmuştu Fp2 de Sonra Telefon Bidaha Açılmadı :D

Jan

Jan

Üye
eee nolcak ?

Jan

Jan

Üye
Merhaba arkadaşımın N8 i var Ordu da otururken almış , türkçe dil paketi de vardı güncelleme yaptıkdan sonra dil ingilizce olmuş yardımcı olursanız türkçe ye çevirmek istiyoruz nasıl yardımcı olursunuz ? Acil

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Merhaba arkadaşımın N8 i var Ordu da otururken almış , türkçe dil paketi de vardı güncelleme yaptıkdan sonra dil ingilizce olmuş yardımcı olursanız türkçe ye çevirmek istiyoruz nasıl yardımcı olursunuz ? Acil
Dead Flash At.Dil de Türkçe Yoksa Tel YOk

achambo

achambo

Üye

türkçe dosyalar ile flash at
Phoenix V.2012.50.001.49220 + Türkçe Yama + Resimli Kullanım - MaxiCep

anlatım konusu(phoenix güncellenmiş olabilir)

N8 RM-596 Orijinal Belle Refresh Tümü~No Rapid~Direk İndirme... - MaxiCep

n8 dosyaları

• Beğen
Tepkiler: Jan ve Silinen Üye 2480407
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Türkçesi Sıkıntı Çıkarabiliyor Söyleyeyim

jakdawskral

Üye
dungeon hunter 2 de no connect yazıo halbuki bağlantım var nedenini bilen varmıdır

Jan

Jan

Üye
İlk olarak DH2 oyununu o konuda yazıp araştır . Burada cihaz ile ilgili sorunlar araştırılıp çözüm üretiliyor. Mobil verin açık mı kontrol et, oyun son sürüm mü kontrol et, oyun ayarlarını kontrol et. Aksi halde netin yoksa da bağlanmaz. Hepsi bu kardeş başka da yardım bulamazsın.. Kolay gelsin

jakdawskral

Üye
sağolasın jan kardeş ama mobil veri demişsin ama wifi bağlantısı olmuyo mu?

• Beğen
Tepkiler: Jan

Üst Alt