Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Jan

Jan

Üye
Wifi bağlantısı olurda sıkıntı yaşayabilirsin kardeşim çok yakın değilsen :/

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
C7 Anna ''Bağlanılamadı.Erişime izin verilmiyor.'' Hatası
Evet yeni sorunumla karşınızdayım.Tüm medya aktarımı gerektiren uygulamalarım artık çalışmıyor.Mesela CuteRadio programında kanal listesine kadar her şey normal çalışıyor ama dinlemeye gelince bu hatayla karşılaşıyorum.Aynı şekilde video programlarında da aynısı geçerli.Tüm bağlantı ayarlarımı kontrol ettim.Bu sorunu yaşamış ve çözüm bulabilmiş olan varsa lütfen benimle de paylaşabilir mi.

savaza

savaza

Üye
n8 için bjk teması varsa link alabilirmiyim ?

Hasand.

Hasand.

Üye
n8 için bjk teması varsa link alabilirmiyim ?
yarın uç takımin teması gelecek
C7 Anna ''Bağlanılamadı.Erişime izin verilmiyor.'' Hatası
Evet yeni sorunumla karşınızdayım.Tüm medya aktarımı gerektiren uygulamalarım artık çalışmıyor.Mesela CuteRadio programında kanal listesine kadar her şey normal çalışıyor ama dinlemeye gelince bu hatayla karşılaşıyorum.Aynı şekilde video programlarında da aynısı geçerli.Tüm bağlantı ayarlarımı kontrol ettim.Bu sorunu yaşamış ve çözüm bulabilmiş olan varsa lütfen benimle de paylaşabilir mi.
hard format at veya dead flash at

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
hard format at veya dead flash at

''Dead flash'' gerektirecek kadar ciddi bir sorun olduğunu sanmıyorum ama, Belle Refresh'e geçmeye karar verdiğim için normal flash atacağım zaten.

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
''Dead flash'' gerektirecek kadar ciddi bir sorun olduğunu sanmıyorum ama, Belle Refresh'e geçmeye karar verdiğim için normal flash atacağım zaten.
Aynı sorun bende de vardı ve hard formattan sonra düzeldi.

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
Jan

Jan

Üye
Bende hard format ile düzelttim ama flash da olabilir yani :hmmm

Hasand.

Hasand.

Üye
normal flash gercekten zaman alıyor ama dead flash en iyisi bana göre
haftada bir flash attıgım ıçın sorun olmuyor c7,603&500 e

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
Jan

Jan

Üye
Telefonda ki uygulamaları nasıl silebiliriz örneğin msj okuyucu notlar yazılım güncelleme vs. istemediğim uygulamalar ? Program ile mi kaldırıyoruz??

achambo

achambo

Üye
Telefonda ki uygulamaları nasıl silebiliriz örneğin msj okuyucu notlar yazılım güncelleme vs. istemediğim uygulamalar ? Program ile mi kaldırıyoruz??

direk yazılımdan silip flash ile o uygulamalar olmadan yüklemen gerek başka türlü olmaz

Jan

Jan

Üye
Laz oğli tam olarak anlayamadum oni
Yani bi tür cwf mi yapmamız gerek aslında bana sorarsan artık symbian öldü dimi bu kullanılmayan uygulamaları kaldırmak en iyisi bence hem ram ide rahatlatmış olur yanlış mıyım :/

• Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye
trabzonlu değilim:D

dediğim oydu işte yeni bir cfw yapmak gerekir.
Ama evols var şuan bende yeterli bence o kadar uğraşmaya değmez her uygulamanın dosyasını çıkarcan 15-20 mb fark eder evolsa göre.
1,5 haftaya da general mobile 4g alcam ayrılıyorum ben de:)

mekan38

Üye
s.a arkadaslar c7 telefonun acma/kapama tusu arızalandı ve yapılmıyor:agla. telefon acma/kapama tusunu baska tusa mısal kırmızı cagrı kapama tusuna entegre edebılırmıyız8-) bunun programı varmı yada yardım edebılecek cok tsk ederım sımdıden

Jan

Jan

Üye
Valla hocam o iş zor biraz fakat yapılmıyor dediğine katılmıyorum illa ki yapılıyordur sen bozuk bi c7 bul onunla değiştir tuş kısmını

mekan38

Üye
Anakart tusa giden yollarda kopmalar olmus ondan dolayi yapilamiyor bende 5800 vardi tus takimi acma tusunu orta tusa entegre edilen bi cfw vardi yapilabiliyor diye biliyorum ama zor mu bilmiyorum

Osman MD

Üye
Sa arkadaşlar mağzayi yeniden çalıştırmanin bi yolu varmi

savaza

savaza

Üye
Selam n8 için mobil gazete uygulaması varmI arkadaşlar?
n8 için instigram uygulaması vardı link verebilirmisiniz

d3llydolu

Üye
Merhaba Arkadaşlar Nokia c7 1 ay öncesine kadr fast tube youtube Downloader gibi programlar sorunsuz şekilde indirme yapıyordu Fakat Nokia mağazasından İndirmeme rağmen Ne video izleyebiliyorum Ne video indirme programları videoları gösteriyor Network connect gibi hata veriyorlar ama internet olmasına rağman nasıl İnterneti görmüyor Bi yardım edebilrmisiniz lütfen.

Üst Alt