Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

bnymn-ozn

bnymn-ozn

Üye
s.a ben telefona format atmıştım. Telden reader silindi. Telin ilk halindeki okuyucuyu indimek istiyorum ama bulamadım. Bulduklarım çok dandik yakınlaştırma hareket ettirme yaptırmıyor

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
s.a ben telefona format atmıştım. Telden reader silindi. Telin ilk halindeki okuyucuyu indimek istiyorum ama bulamadım. Bulduklarım çok dandik yakınlaştırma hareket ettirme yaptırmıyor
Pixsel Ofis

savaza

savaza

Üye
n8 de snap me adlı programla ekran Video su çekiyorum lakin çektiğim Video yu Whatsap dan yolluyacağim Video yu kayıt yerinde bulamıyorum. Kayıt yeri h.kartı. Yardımcı olabilecek birisi var mi .

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
n8 de snap me adlı programla ekran Video su çekiyorum lakin çektiğim Video yu Whatsap dan yolluyacağim Video yu kayıt yerinde bulamıyorum. Kayıt yeri h.kartı. Yardımcı olabilecek birisi var mi .
Video Değil O Gif Olarak Kaydeder UZantısı Gif İse DCIMe At Galeride Görünüyorsa Görüntüden Atarsa Atar

savaza

savaza

Üye
Nereye kaydetmiştir yani ?
galeri de görünmüyor bu Arada.

savaza

savaza

Üye
kafayı yiyeceğim bulamadım Yok.

ss5939

Üye
Arkadaşlar Merhaba ,

N8 yeşil telefonum var uzun süre belle kullandım ve pr 1.0 yazılımına iscandinavya yöntemi ile geri döndüm. Şuan ise 13.16 türkçe yazılımını yüklemek istiyorum fakat Navifirm programında 13.16 nın n8 yeşil türkçe variant dosyalarından bazıları gözükmüyor yani Navifirm de 13.16 için N8 in hiçbir rengi için türkçe destek yok. Bu 13.16 versiyonu için Türkçe variant dosyalarının tamamını nerden edinebilirim?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

mars259

mars259

Üye
benim c6-01 telefonum orjinal müzik çalar refresh yaptığınızda disk dolu diyor müzikleri okumuyo nasıl halledebilirim yardım müzik ve poscastlar aranıyo diye sonra diste yer yok 0 dosya eklendi diyo yardım

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
benim c6-01 telefonum orjinal müzik çalar refresh yaptığınızda disk dolu diyor müzikleri okumuyo nasıl halledebilirim yardım müzik ve poscastlar aranıyo diye sonra diste yer yok 0 dosya eklendi diyo yardım
Dead FLash At Bi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
telefon ve hafıza kartındaki veriler silinir mi? Nasıl atılır bende bu eksikliği uygulamalarla gideriyom:)
Silinir Herşey Silinir Büyük Olasılıkla Telefonda Birşeyleri Sİldin Ondan Olmuştur

mars259

mars259

Üye
Silinir Herşey Silinir Büyük Olasılıkla Telefonda Birşeyleri Sİldin Ondan Olmuştur
olabilir bi ara format atmıştım hani şu c6-01 de 4 tuşa aynı anda basıyosunya ondan atmıştım ondan sonra böyle oldu

mars259

mars259

Üye
ok saol

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Nokia e6 telefonum var. Telefon ilk açıldığında ve uygulama yüklerken 1 kere sistem hatası uyarısı veriyor ve sonra işleme devam ediyor. Bu uyarının sebebi ne olabilir?

Üst Alt