savaza
Üye
o nasıl oluyor kardeşim tarif edermisin _?Dead Flash At Düzelir
Pixsel Ofiss.a ben telefona format atmıştım. Telden reader silindi. Telin ilk halindeki okuyucuyu indimek istiyorum ama bulamadım. Bulduklarım çok dandik yakınlaştırma hareket ettirme yaptırmıyor
link yok muPixsel Ofis
Video Değil O Gif Olarak Kaydeder UZantısı Gif İse DCIMe At Galeride Görünüyorsa Görüntüden Atarsa Atarn8 de snap me adlı programla ekran Video su çekiyorum lakin çektiğim Video yu Whatsap dan yolluyacağim Video yu kayıt yerinde bulamıyorum. Kayıt yeri h.kartı. Yardımcı olabilecek birisi var mi .
Görüntüler AltındadırNereye kaydetmiştir yani ?
galeri de görünmüyor bu Arada.
Pcye Bağla Aratkafayı yiyeceğim bulamadım Yok.
teşekkürlerPcye Bağla Arat
Dead FLash At Bibenim c6-01 telefonum orjinal müzik çalar refresh yaptığınızda disk dolu diyor müzikleri okumuyo nasıl halledebilirim yardım müzik ve poscastlar aranıyo diye sonra diste yer yok 0 dosya eklendi diyo yardım
telefon ve hafıza kartındaki veriler silinir mi? Nasıl atılır bende bu eksikliği uygulamalarla gideriyomDead FLash At Bi

Silinir Herşey Silinir Büyük Olasılıkla Telefonda Birşeyleri Sİldin Ondan Olmuşturtelefon ve hafıza kartındaki veriler silinir mi? Nasıl atılır bende bu eksikliği uygulamalarla gideriyom![]()
olabilir bi ara format atmıştım hani şu c6-01 de 4 tuşa aynı anda basıyosunya ondan atmıştım ondan sonra böyle olduSilinir Herşey Silinir Büyük Olasılıkla Telefonda Birşeyleri Sİldin Ondan Olmuştur
Dead Flash AT Düzelirolabilir bi ara format atmıştım hani şu c6-01 de 4 tuşa aynı anda basıyosunya ondan atmıştım ondan sonra böyle oldu