Handler tarzi paylaşmışlar forumda yasaktır.symbian beles internet veriyimmisymbian beles internet veriyimmi
neden peki yasakHandler tarzi paylaşmışlar forumda yasaktır.
Detaylı bilgiyi @EroL verecektir.tamam ozur dilerim
neden peki yasak
mesaj gelmediDetaylı bilgiyi @EroL verecektir.
Orjınal Zor Ona Benzer 5 10 TL Ye VarArkadaslar C6-01 orjinal kulaklik ariyorum
Telefona Flash At Yüklediğin Uygulamalarada Dikkat Et Belki Cebinde İken Bataryası Oynuyor Yada Bir Yere Basip KapaniyordurC6-01im var, telefon kendi kendine kapanıyor, ayda 1 kere olurdu en fazla şimdi gunde 5 6 kere oluyor. Cebimdeyken kapanıp açılınca pin kodunu girmış 3 kere puk soruyordu baktığımda bu gidisle hattan olacağız. Çözümü var mıdır? Hackli bu arada telefon
formatla duzelirbatarya ya da tusla olsa kapanıp açılmaz. Yazılımsal bi şey olmalı
bu sorun c6 ların genelinde var. Çok dandik bir telefon bende kullanıyorum elden de çıkaramıyoruz bilmiyorum ne yapacaz
elimde nokia n8 (RM-59(111.040.1511) belle refresh yüklü
Aynı şekilde elimde birde e6 var ondada refresh yüklü belle fp 2 çıkalı çok oldu ve bende elimdeki iki cihaza fp2 yüklemek istiyorum nokia.com dan indirdim nokia suit ile baglıyıp güncelleme kısmına geldiğimde 2 telefondada güncelleme yok diyor nasıl olur fp2 çıkalı çok oldu neden güncellemeleri görmüyor bu sorun neyden kaynaklanıyor yelefonlara hard format atıp denedim sorunun yazılımsal oldugunu tahmin ediyorum ama sorunlu yazılım telefonlardamı yoksa nokia suittemi bu sorunu nasıl asabilirim yardıma ihtiyacım var daha öncesinde aynı bilgisayardan pc süiti ilk yüklediğim zaman 701 baglayıp fp2 yüklemiştim ama sonrasında biçok nokia bagladım o bilgisayara sizde benim tahmin ettiğim şeyimi tahmin ediyosunuz![]()
yardımlarınızı bekliyorum
Satılık / Takas - Symbian^3 cihaza galaxy ace verilecektir - MaxiCep seni böyle alalımbu sorun c6 ların genelinde var. Çok dandik bir telefon bende kullanıyorum elden de çıkaramıyoruz bilmiyorum ne yapacaz

İstanbul içi elden gerçekleştirilecektir yazmışsın ben istanbul da degilim ayrıca alacağım tel modeli orda yok nokia 808 arıyorum
Olabilirarkadaşlar 2-3 gündür telde tv izliyemiyorum sunucuya bağlanamıyor hatası çıkıyo tel nokia c6 01 acaba symbian artk turkcell tv yi desteklemiyormu??