Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Dinq Linq

Üye
Merhaba arkadaşlar symbian belle kullanıyorum ve aşırı derecede kasıyor donuyor ben bunu annaya çevircem anna sürümü kaçtır ? Kullandığım cihaz Nokia C6-01

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
dostum bende belle kullaniyorum icine tema yazi tipi hack vs vs bi suru sey yaptim ve 6 adet HD oyunum ve 10 a yakin uygulamam var ama kasma %0

Dinq Linq

Üye
suanlık sorun yok bazı zamanlar donuyor annada rehberde isim ve numara gozukuyodu bunda bulamadım ondan geri donecem :)

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
rehber-secenekler-sim numaralari-tum. Telefona kopyala-

veya

rehber-secenekler-ayarlar-gosterilecek rehber-SIM Hafizasi'na bir tik at eger telefondada isimler varsa telefon hafizasinada bir tik at

benim tavsiyem 1. Secenek cunku obur turlu yapinca bazen sim rehberi gosterilemiyo falan diyo reset atmak zorunda kaliyosun

kemsaf

kemsaf

Üye
arkadaşlar nokia n8 var kamera yı açıyorum foto cekıcem odaklıyom cekiyom fakat flaş patlamıyo hiç kırmızi işık yaniyor bırtek ayarda yaptım ama yıne ayni kafayi yıcem yardım edin

yusufgiderim

Üye
yaw arkadaşlar bilen varmı ben bu telefonu kıracam yoksa. Geçen gün kızdan ayrılmışim canım sıkkın dedim güzel bir müzik acıyım bi de kızın resimleri açarım diyordum genelde yaptığını yine yaptı galeriye girdim tel dondu kendi kendine res attı biliyorsunuz zaten bi açılması 10 dk sürüyor kızı unuttum telefona Nasıl ceza veririm bunu düşünmeye başladım. Galeri sorununu nasıl düzeltebilirim? C6 01

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
yaw arkadaşlar bilen varmı ben bu telefonu kıracam yoksa. Geçen gün kızdan ayrılmışim canım sıkkın dedim güzel bir müzik acıyım bi de kızın resimleri açarım diyordum genelde yaptığını yine yaptı galeriye girdim tel dondu kendi kendine res attı biliyorsunuz zaten bi açılması 10 dk sürüyor kızı unuttum telefona Nasıl ceza veririm bunu düşünmeye başladım. Galeri sorununu nasıl düzeltebilirim? C6 01

dostum o olay bendede oluyor ve genelde bi oyunu çok oynadığımda restart atıyor onun sebebi ise senin o galeriye girdiğindeki görünen o ufak resimler varya onlar ana hafıza veya h. kartı yerine telefonun ön belleğinde tutulur telefonun ön belleği dolduğu zamanda kapatıp açmak veya format ön belleği temizler Nokia kendi teknolojisi ile bizim yerimize ön bellek dolduğunda otomatik kapatıp açarak ön belleği temizliyor ;) ;) ;)

tabi bu ön belleği tamamen temizlemez sadece geçici ( temporary ) dosyaları temizler tamamen temizlemenin tek yolu formattır

yusufgiderim

Üye
onu temizlemenin yolu olması lazım ama

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
eğer azaltmak istiyosan her gece yatmadan önce 3 kere restart ( ön belleği iyi temizler örneğin font zoomer var 2 kere arka arkaya rest atınca seçtiğim font gitmiyor ama 3. de eski haline geri dönüyor) at veya bir program bul ( otomatik açma kapama programı ) ayarla gece 3 kere açıp kapatsın telefonu olsun bitsin ;) ;) ;)

yusufgiderim

Üye
saol kardesim. Bugün 400 tane fotoğraf sildim belki hızlanır diye ama telefon bin beter oldu 6 saat boyunca kendine gelemedi sonra normale döndü çok şükür

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
onlar on bellek boyutunu sadece biraz degistirir on bellegi en cok kullanan islemler

1.) Oynadigin oyunlardaki ilerlemeler ( buyuk oyunlar daha cok kullanir ozellikle HD oyunlar )

2.) Arka planda calisan kilit programlari vb
porgramlar

yazdiklarim yararli olduysa tesekkur edebilirsin IYI FORUMLAR

• Beğen
Tepkiler: yusufgiderim

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
mobile guard diye bir program var

yusufgiderim

Üye
teşekkür ederim uygulama güzelmis telefon hızlandı ancak galeri bölümüne girince fotolar kayboldu görünmüyor galiba sistem ön belleğini sil dedim ondan olduYok Yok düzeldi şimdi saol kardesim

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2505573

samet.mre

Üye
hard format attim fotograf ve video duzenleyici silindi nasil geri getirebilirim?

samet.mre

Üye
eğer sistem uygulaması ise güncelleme ile gelir ;) ;) ;)
guncellemelerde gorunmuuor arastirdim flash atmak gerwkiyor ama ugrasmak istemiyorum sis halinde vs varsa daha yararli olur

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
Sagolasin ilk linkten fot.duz. Yuledim ama diger link indirilemedi hatasi veriyor video duz. Icin de tek link var mi
Video düzenleyiciyi pek kullanmadığım için onu tek pakette toplamadim sadece fotoğraf düzenleyici tek peket aynı kategoride baska video ve fotoğraf düzenleyici var bir de onu dene istersen.

samet.mre

Üye
Video düzenleyiciyi pek kullanmadığım için onu tek pakette toplamadim sadece fotoğraf düzenleyici tek peket aynı kategoride baska video ve fotoğraf düzenleyici var bir de onu dene istersen.

tamam arastirayim ben tekrar tesekkurler

Üst Alt