Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

toprak00

toprak00

Üye
arkadaşlar bu CFW ne tur faydası var

mitrefix

Üye
c6 01 kullanıcısıyım telefonumu oviden güncelledim sosyal ağlardan facebooka girmiyor girsede hemen atıyor çözüm bulamadım ;)

toprak00

toprak00

Üye
tskler

ARM_TR

ARM_TR

Üye
Lütfen Cevap Bekliyorum Symbian For TR Çalışan Link Varmı C6-01?

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
Şimdi bi sorum olacak... 360x640 jar oyunlarda (fifa 13-14)jar oyun 360x640 gözükmüyor çok küçük gözüküyor

emax79

Üye
arkadaşlar bene nokia c7 var süper bi video goruntusu var ama internetten video izlerken çok kötü görüntü var neden yapıyo yardım cı ola bilirmisiniz

toprak00

toprak00

Üye
arkadaşlar bene nokia c7 var süper bi video goruntusu var ama internetten video izlerken çok kötü görüntü var neden yapıyo yardım cı ola bilirmisiniz
kardeşim sen o zaman tlfnun wep arama motorunda girecen o zaman videolari HD kalite de izlersin onu bi dene Tamam

sinan_55_34

Üye
merhablar bende Nokia c7 var fakat arızalar çıkarmaya başladı wifi bulamıyor bulutut çalışmıyor kamera hata veriyor yardımcı olabılırmısınız

ARM_TR

ARM_TR

Üye
C6 Yere Düştü Delirdi Format Attım Düzeldi Tekrar Bozulmaz Dimi Kafiyeye Bak Şimdi :D

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
ARM_TR

ARM_TR

Üye
Kafiye Nasıl Peki? Devam Ediyor Kafiyesi :D

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
arkadaşlar bu gün telefona yeni bireyler
denemek istedim.avkon, oturum ekranı,
mesajlara simge eklemek, gpu ve batarya
iyileştirme gibi.maximod diye bişey
bulmuştum onun içinde vardı.sonra restart
yaptım.telefon açıldı.kendine geldiğinde tekrar kendiliğinden restart yaptı.bekledim acaba
düzelirmi diye düzelmedi.sonra 8 saniye
bastım kapattım.ses kısma kamera ve menü
tuşu ile format attım.telefon açıldı.ama bi
problem var.telefonun uygulamalarının yarısı
yok.haritalar mağaza office.telefonun çalışması için gerekli olanlar var sadece.galeri
dosyalar hesaplamalar mesajlar rehber
falan.c'de 238 mb boş yer var.keşke hep öyle
olsa daha önce e'de yüklü uygulamaların yarısı geldi onların da yarısı yok c'de ki boş yerden dolayı flash atmakta istemiyorum
aslında ne yapacam ve neden böyle oldu yardımcı olurmsnz

Emrgncy

Emrgncy

Üye
yaptım.telefon açıldı.kendine geldiğinde tekrar kendiliğinden restart yaptı.bekledim acaba
yok.haritalar mağaza office.telefonun çalışması için gerekli olanlar var sadece.galeri
dosyalar hesaplamalar mesajlar rehber
olsa daha önce e'de yüklü uygulamaların yarısı geldi onların da yarısı yok c'de ki boş yerden dolayı flash atmakta istemiyorum
format atınca mağaza ve harita gibi uygulamalar silinir, nokia suite ile orjinal yazılımı tekrar yüklersen uygulamalar geri gelir...

ARM_TR

ARM_TR

Üye
f
dosyalar hesaplamalar mesajlar rehbere
format atınca mağaza ve harita gibi uygulamalar silinir, nokia suite ile orjinal yazılımı tekrar yüklersen uygulamalar geri gelir...
sakın format atma!!!!!!!! modifiye cwf üzerinden nokia suite ile orjinal yazılımı yükleme yaparsan bootloader-kernel-shell uyumsuzluğu yüzünden telefonu sonsuza kadar kaybedebilirsin. phoenix ile dead flash atmak zorunda kalmıştım. telefonu zor getirdim. yani yapman gereken evet 0 dan format atıcaksın ama phoenix ile yapmalısın

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
atmadım zaten format.phoenix ile sıfırdan yazılım atmayı düşünüyorum.ama c'de 200 mb boş yer var şu anda.n8'de Şaka gibi bişey bu :) böyle kullansam ne olur acaba :) ama haritalar ile mağazayı bulmam lazımbu arada ben cfw falan yüklemedim.telefona format attım böyle oldu.aynı şekilde daha önce de format attım ama başıma böyle bişey gelmedi

ARM_TR

ARM_TR

Üye
atmadım zaten format.phoenix ile sıfırdan yazılım atmayı düşünüyorum.ama c'de 200 mb boş yer var şu anda.n8'de Şaka gibi bişey bu :) böyle kullansam ne olur acaba :) ama haritalar ile mağazayı bulmam lazımbu arada ben cfw falan yüklemedim.telefona format attım böyle oldu.aynı şekilde daha önce de format attım ama başıma böyle bişey gelmedi
değişik bi yazılımdı demi = cwf

qmzcix

qmzcix

Üye
arkadaşlar joikuspot u yükledim c6-01 telefonuma bağlantı kuruluyor ve telefon modeme dönüşüyor.
fakat android telefonumla wifi üzerinden bağlanmaya çalışıyorum c6-01 deki wifiyi görmüyor ? Lütfen yardımcı olun

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
arkadaşlar joikuspot u yükledim c6-01 telefonuma bağlantı kuruluyor ve telefon modeme dönüşüyor.
fakat android telefonumla wifi üzerinden bağlanmaya çalışıyorum c6-01 deki wifiyi görmüyor ? Lütfen yardımcı olun

bende tam bilmiyorum ama joikuspot android ile uyumlu olmadığını okumuştum bi yerde.sadece telefon değil androidli tablet pc'de de görmüyo.bi uyumsuzluk var.tavsiyem android cihazların genelde wifi paylaşımı oluyor.sim kartı değiştir tabi android cihaz telefonsa

Üst Alt