Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

menzil34

Üye
Telefonumun e:depo hafısazı birkaç gün önce 5 gb boş alanı varken bugünb aktığımda 2.5 gbye düşmüş nasıl oldu böyle birşey acaba nasılaçabilirm tekrar yer? (not. birkaç uygulamak yükledim ama 10 mbı geçmez foto ve video çekmedim nette çok takılmadım)

fatihcaner

Üye
bence bi xplore kur tüm kloserleri incele farklı bişey çıkar karşına. Silersin

southpark35

Üye
sobet sitelerine giriyorum fakat sohbet edemiyorum java eksik diyorindiriyorum yüklemiyor..flash yükledim çalıştıdım olmadı çözüm var mı

atanfb

Üye
ya beyler ben askeriw n8 var bi tane orjinal fotograf dùzenleyici yok ve indirmedn video izleyemiyorum hc bi yerdn bi yardimci olun pm atin ya

horozcu8

horozcu8

Üye
c7 tlfnum var. Telefonun kendi tarayıcısında sıkıntı var. Tarayıcıda internette gezinirken linke tıklayayım diyorum ama hep dokundugum noktanın altındaki linklere ya da sayfadaki baska butonlara tıklanıyor.

manolyam63

manolyam63

Üye
arkadaslar bu ıslem kaydı ıcın bır pro var mı...

zeynep34_

Üye
Merhaba arkadaşlar.. Benim telefonum c6 .Telefon durmadan'' usb kablosunu cihaza bağlayın'' diye uyarı veriyor .5 saniyede 1 nerdeyse sinir oldum . Oysaki daha yeni arızadan geldi. Çok kötü bi telefon aldığıma pişman oldum ya :( lütfen fikri olan yardım etsin.

4lp3R35

Üye
Arkadaşlar benim C7-00 ım var internete wifi üzerinden giriyorum ve hiç bi ayarı ellemidğim ahlde wifiyede bağlandığı halde internete bağlanamıyorum mesela opera programında facebook vs. web browserdan da dahil olmak üzere ve sosyal ağlar programındada wifiye bağladnığım ve internet olduğu halde giremiyorum nedendir sizce ayarları geri aldım ama format atmadım telefon normalde giriyordu ve hackli değildir acil yardım lütfen

horozcu8

horozcu8

Üye
Merhaba arkadaşlar.. Benim telefonum c6 .Telefon durmadan'' usb kablosunu cihaza bağlayın'' diye uyarı veriyor .5 saniyede 1 nerdeyse sinir oldum . Oysaki daha yeni arızadan geldi. Çok kötü bi telefon aldığıma pişman oldum ya :( lütfen fikri olan yardım etsin.

Cihazıma su dökulmustu aynı durum bende de olmustu. Muhtemelen usb girisindeki oksitlenmeden kaynaklanıyordur.

laz33

Üye
merhaba nokıa c7 kullanıcısıyım telefona format attım (TÜRKçe dil desteği yok) ingilizce oldu nasıl TÜRKçe dil desteği ekleyebilirim yardımcı ollurmusunuz ???

cildirblack

cildirblack

Üye
Nokia N8= Sertifika hatasını kaldıracak. bir yazılım vs bir şey istiyorum. Şimdiden Teşekkürler Cfw yazılımı yüklersem eğer ne yükleyim help me !

garry54

Üye
c6-01 için E-posta uygulaması önerisi verebilirmisin ?

AHMED...

AHMED...

Üye
kendi e posta yeni gelen widget ve uygulaması bence süper 6 e posta var sürekli kullanırım

gocr

Üye
arkadaşlar n8ime ne günceleme mesajı geliyor nede günceleme alabiliyorum incelediğimde sunucu profilinin olmadığını gördüm sunucu profili ayarlarini paylaşsanız sevinirim

klavyeci

klavyeci

Üye
Arkadaşlar beni sinir eden bir sorun var.Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben Nokia C7 kullanıyorum.Şu an CFW yüklü.Versiyon 111.40
Hafıza kartına kendilinden F:/Private/10281e17/[102830AB]thumbnail_v4 isimli bir dosya ekleniyor.Ben bu dosyayı PC aracılığıyla siliyorum ama belli bir zaman sonra tekrar kendiliğinden geliyor ve yaklaşık 500-600 mb'lık yer kaplıyor.Küçük bir araştırma yaptım.Sorun Müzik çalar olarak yazmışlar.Yani kütüphaneyi yenilerken oluşan bir dosyaymış.Ne yapmam gerekiyor?

amontgomery

Üye
Ben nokia n8 kullanıyorum. Geçen gün Viber yükledim. Ama mesaj yazmak dışında bir özelliğini kullanamıyorum. Arama yapamıyorum, arkadaşım da beni arayamıyor. Ve arkadaşım bana fotoğraf gönderdi viberdan. Ben fotoğrafları telefona kaydedemiyorum. Profil fotoğrafını da nereden yükleyeceğimi bulamadım. Acaba symbianlarda mı olmuyor bunlar? iphoneda yapabiliyordum çünkü. En azından gönderilen fotoğrafları kaydedebilseydim

furkan920

Üye
sa. benim nokia c6 01 telefonum var bilgisayardan telefonun hafıza kartına uygulama -oyun attığımda dosya bozuk hatası alıyorum ama aynı uygulamayı daha önce yüklediğimde açılıyordu telefona yükleniyordu sonra telefona sertifkayla ilgili bişeyler yaptım aynı uygulamayı bidaha yüklediğimde dosya bozuk diyor bunu nasıl düzeltirim yardımcı olabilirmisiniz

by.frozen

by.frozen

Üye
arkadaşlar her hangi bir uygulamanın sis halini alıp içindeki iconu değiştirip tekrar paketleme işlemi yapılabilir mi.

hospiti

hospiti

Üye
interneti nasıl dagıtabilirim. Hotspot gibi. C7 var.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar yardım?

oguz55tr

oguz55tr

Üye
arkadaşlar bu xmpp service nedir nasıl Yok edebilirim yaa acil bi yardım edebilir misinız beni sömüre sömüre bi hal etti

Üst Alt