arkadaşlar c6 01 telefonum var hack lemek istiyorum garanti dışı olur diye korkuyorum bana bir yöntem söyleyim hack yapsam bile garantiye gönderirken eski haline getirme bi Iki tuşla olsun
Telefona dead flash atman gerekir.c7 güvenlik kodunu unuttum nasıl degıstırebılırım yardımcı olursanız sevınırım
Link verdiğim konudaki haritayı indirip klasörü olduğu gibi hafıza ana dizinine kopyala sorun kalmaz.s.aleyküm arkadaşlar telefonum c7-00 versiyonu 111.040.1511
telefona ne yaptıysam türkiye haritasını yüklemiyor. Kablo ile bağlanıp denedim sunucuya çok zor bağlanıyor bağlandığı zamanda yükler gibi yapıp dakikalarca boşboş bekletiyor. Wi-fi üzerinden indireyim diyorum onuda yapmıyor kitlendim kaldım. Telefonun internetinden indireyim diyorum malum o da mümkün değil. Eski sürümde nerde wifi bulsam tek tıkta indiriyordu. Nedir sorun üsdatlar bir bilen varsa yol göstersin lütfen...
arkadaşlar helloox2 v1.03 yüklüyorum installing root certde tıkanıo. Bide hangi pythonu yüklersem yükleyim güvenilmeyen kaynaktan gelen korumalı nesne yüklenemez diyo. Yalnız yarıya kadar yüklenio. Yardım ederseniz bi
artık helloox kalmadı normal olarak hackle
saol yaptım artıq hayat relax