Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Mersinli_saido

Üye
s.a bende c6-01 ve avea sınırsız internet paketi var. sorum şu ben telefonumun internetini başka telefonlara modem olarak verebılır mıyım nasıl ? Tskler sımdıden. pc ye bağlıyorum kalbo ıle ama kablosuz da bu ıslemı yapabılır mıyım :))

Mersinli_saido

Üye
s.a c6-01 ve avea sınrsız ınternet paketım var. benım telefonun ınternetını baska telefonlara kullnadırabılır mıyım ? yanı kablosuz modem olarak

fatihmugla1987

Üye
herkese merhaba, benim sorunum= nokia c6-01 yeni aldım, evdeki modeme wifi ile baglanıyorum ama webten adresi yazıp aratınca mobil veri baglantısı yok yazıyor.ben sadece wifi ile baglanmak istiyorum.ne yapmam lazım yardım lütfen

blight

Üye
Merhabalar, okuma gözlüğü kullanıyorum n8 telefonum var tuş kilidiniaçıp rehbere ulaşmakta ve isimleri okumakta zorlanıyorum. Bana yardımcı olabilecek fotnların boyutunu byütecek uygulama var mıdır?

okangrdl

Üye
herkese merhaba, benim sorunum= nokia c6-01 yeni aldım, evdeki modeme wifi ile baglanıyorum ama webten adresi yazıp aratınca mobil veri baglantısı yok yazıyor.ben sadece wifi ile baglanmak istiyorum.ne yapmam lazım yardım lütfen

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

okangrdl

Üye

tevekkul139

Üye
Arkadaşlar benim telefonum nokia c6-01 telefon bazen kendiliğinden kapanıyor ve açıldğında sim kartına mesaj gönderilsin mi diyor ne yapsam düzelir? Çinden geldiği içinde garantisi burda iptal oldu

osmanosman...

osmanosman...

Üye
ben teleonu hackledim tel c6 01 efekt uygulamak istiyorum link verebilir misin ??

nıcolahı

Üye
Nokia c7 rm 675 icin navifirmden hangi dosyaları indireceğiz kendi halinde secilmiş olan 5 dosya var ama 7 tane olacak diyorlar bilgisi olan varmı

okancebi

okancebi

Üye
s.a beyler telefona yeni format attım sonra hackledim tam kefim yerinde çektiğim filmlere düzenleme yapayım dedim düzenleyici yok :) nedir işin aslı yeni güncellemedemi gitti yoksa benim teldemi sıkıntı var n8 için soruyorum

- - - Eklendi - - -

s.a beyler telefona yeni format attım sonra hackledim tam kefim yerinde çektiğim filmlere düzenleme yapayım dedim düzenleyici yok :) nedir işin aslı yeni güncellemedemi gitti yoksa benim teldemi sıkıntı var n8 için soruyorum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

- - - Eklendi - - -

hard format attıysan silinmiştir forumda çok konusu açıldı bulursun.

tuncayavuz

Üye
nokia c6 için silinen mesajları geri yükleyebileceğim bir program varmı acaba çok önemli mesajlar silindi benim için yardımcı olursanız sevinirim

tuncayavuz

Üye
Yokmu bu konu hakkında bir bilgisi olan ?

AHMED...

AHMED...

Üye
peşin konuşmak gibi olmasın şimdiye kadar ne öyle bir program duydum ne gördüm

mtlycl

Üye
telefonum c6 01 kilit kodu değişti m ama yeni koyduğum kilit kodu olmuyor eskisi de yardımcı olur musunuz.

kursatmoral

Üye
ya benim n8im var belle yi yükledim pc suitten ama telefonumun dili ingilizce oldu aynısı arkadaşım yaptı c7 de o boyle bır sorunla karşılasmadı neden bende oldu

ANIL

ANIL

Admin
telefonum c6 01 kilit kodu değişti m ama yeni koyduğum kilit kodu olmuyor eskisi de yardımcı olur musunuz.

Dead flash atarsanız kilit kodu sıfırlanır. Buradaki anlatıma göre yapabilirsiniz.
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-703180.html

ya benim n8im var belle yi yükledim pc suitten ama telefonumun dili ingilizce oldu aynısı arkadaşım yaptı c7 de o boyle bır sorunla karşılasmadı neden bende oldu

Yurtdışı çıkışlı ise olabilir. Türkçe dosyaları ile flash atarsanız telefon türkçe olur.
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-703180.html

Ersah1993

Üye
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle sitenize yeni katılmış bulunmaktayım.Eğer konuyu yanlış yerde açtıysam af ola.
Telefonum symbian belle idi. Anna'ya çevirmek için phoenix yazılımıyla format attım. Herşey bitti derken hata verdi ve telefon bi daha açılmadı. Şimdi ne ekran geliyor ne de telefon açılıyor. Sadece güç tuşuna bastığında titriyor. Yeniden formatlamayı denedim ama bu seferde pc görmediği için format atmıyor.
Lütfen yardım edin çok çaresiz kaldım. Hepinizden Allah razı olsun. Foruma kayıt olmadan önce hepinizden yardım almıştım. Çook sağolun...

Üst Alt