hayır arkadaşım denemedim şu n ndesk yükledim menüyü ordan görüyorum ama asıl menü hala aynı donuyor ve ters dönüyor formattan başka çözüm yokmu acabahard format attın mi hiç
hayırlısı onu bir anlatırmısın forumdaan aramayayım şimdi bir de hard format atınca tüm bilgiler gidecekmi geri annayamı dönmüş olacamyok gibi arkadaşım
teşekkürler arkadaşım hepsi kendi hafızasında o zaman kartı takıp oraya alayım sonra yapayım formatı ilgin için tekrar tekrar teşekkürlermagaza harıtalar gıder uygulama resım muzık vs hafıza kartındaysa sorun degıl cunku format karta dokunmaz ama kartını çıkartabılırsın formattan önce- bellede kalır annaya dönmez
internet paketinle baglanıyorsun degilmi
tarayıcidan mı operadanmı girıyosun nete
eveu internet paketi ile bağlanıyorum şuanda bunu yazarken bile bağlanılamadı bağlantı yok diyor bildirgede of canını sıkıyor bu neden böyle bir şey çıkıyor ya internette olmama rağmen .yardımcı olabilecekseniz çok sevinecegim şimdiden ilginizedendolayı teşekkür ederim saolun
Bu Symbian Belle telefonlara flash player 10.1 desteği gelecek mi? Veya bu tür içeriği olan web sayfalarından video izlemenin başka bir yolu var mı? Bilelim de ona göre gardımızı alalım))
Arkadaslar n8 telefonumda orjinal belle yuklu dune kadar bir sorun yasamamistim ancak dun ne nokia haritalari acabildim ne de google maps sildim tekrar yukledim yine olmadi ne yapabilirim ya da telefonun gps donaniminda sorun olabilir mi? Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler.