Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ayarlardan güvenlık ayarlarıni kapalı yapmayı denedinmi

ulusoy1

ulusoy1

Üye
c7 son guncellemesi belle de klosör içinde klosör yapılmıyor bunun çözümü var mı?

blacktest

Üye
arkadaşlar n8de kulaklıkla konuşma yaparken neden telefon mikrofonu çalışıyo yani ses kulaklıktan geliyo ama kulaklık mikrofonu yerine telefon mikrofonu çalışıyo

usila

usila

Üye
arkadaşlar nokia C7 modeli var bende de. maalesef "BELLE" güncellemsini nokia suite aracılığıyla yapamadım. ilk yükleme esnasında telefonum çaldı ve 3. bölümde 15.dakikada takılı kaldı. orada uygulayın dediklerini aynen yaptıysam da bir işe yaramadı. "cihazla bağlantı kesildi" uyarısı veriyor sürekli. ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
baglantı kesıldı deyınce telefonu çikardın mi

talip-inci

Üye
arkadaslar bi sorunum var c6-01 cektiqm fotoları bozuyor acmıyor tele format attm hafıza kartını bicmlendirdm sorun hala var lütfn yardm

ulusoy1

ulusoy1

Üye
c7 son guncellemesi belle de klosör içinde
klosör yapılmıyor bunun çözümü var mı?

bozztigerland

Üye
arkadaşlar nokia C7 modeli var bende de. maalesef "BELLE" güncellemsini nokia suite aracılığıyla yapamadım. ilk yükleme esnasında telefonum çaldı ve 3. bölümde 15.dakikada takılı kaldı. orada uygulayın dediklerini aynen yaptıysam da bir işe yaramadı. "cihazla bağlantı kesildi" uyarısı veriyor sürekli. ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşım Ovi yi yükledikten sonra teli bağlamadan ve yüklemeye başlamadan denetim masası.program ve özellikler.açılan program listesinde nokia cable driver var ona sağ tıkla değiştir de sonra repair de finish sonra yüklemeye başla

naim24

Üye
Lütfen yardım ediniz.c7 de belle yüklü iken, anna'ya geri dönmek için flaşladım telefonum açılmıyor. Ne yapmam gerekiyor. Selamlar. [email protected].

icakicix

Üye
telefonuma belle yukledım acıkcası nokıa bu yazılımda ıyıce batırmıs goruntuler donuyor ters duruyor filan benım sorunum telefonuma kurulan belle ıngılızce bunu nasıl degıstırebılırım donwgrade anlatılmıs ama hangı surumu ındırıcem navıfrımden lutfen yardım

alperentpl

Üye
FRİNG açılmıyor

usila

usila

Üye
söylediklerinizi de aynen yaptım ama nafile. aynı sorun devam etti... aslında saçma olan nokia suite programı zannedersem... iğrenç bir program.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
söylediklerinizi de aynen yaptım ama nafile. aynı sorun devam etti... aslında saçma olan nokia suite programı zannedersem... iğrenç bir program.

sorun nedir arkadaşım

usila

usila

Üye
usila http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...i-bu-konuda-sorun-103-466212.html#post4366925

(arkadaşım Ovi yi yükledikten sonra teli bağlamadan ve yüklemeye başlamadan denetim masası.program ve özellikler.açılan program listesinde nokia cable driver var ona sağ tıkla değiştir de sonra repair de finish sonra yüklemeye başla)

bunları da yaptım ama 3. bölümde takılı kaldı yine

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım önce soft format at tele sonra hafıza kartını bicımle annadan kalan guncellemelerı yukleme süiti aç usb portunu degiştir sakince teli bağla sözleşmeyı ok le sonra devam telefonu bır kenara bırak ülke kodu pin vs soracaktır dokunma sonra telefon kendini başlatırken baglantı koptu uyarısı verir kesınlıkle dokunma tele bu aşamada bıraz uzun sürebılır beyaz ekranda test mode yazar ondan sonra tekrar tel kendını başlatır senın yapacagın ekrana bile dokunmamak bu aşamada başka bişeyle ilgilen face vs yüklenecektır allahın izniyle

• Beğen
Tepkiler: ufuxxxxx
usila

usila

Üye
tamam bi de onu deneyim. teşekkürler ilgi için...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
rica ederim

ufuxxxxx

ufuxxxxx

Üye
selam arkadaşlar belle de gördüğüm kadarıyla sorun var ben yüklemedim anna ya devam birazdaha sorunlar çözüle dursun bu arada arkadaşım yükledi belleyi ilk önce format atdı belleyi yükledi sonra tekrar format attı sorunsuz çalışıyor şu anda cihaz c7 püf noktalara dikkat ve sabır herkese kolay gelsin...

ATILGAN76

Üye
selam arkadaslar n8 hakinda benimde bir sorunum var telefonla konusurken sarzim bitti tel kapandi sarza bagladim sarz olmuyor pc ye bagladim hic bir hareket yok bir daha da acilmadi bu konuda bilgisi olan arkadaslar bana bu konuda yardici olurmusunuz tesekkurler

Üst Alt