Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

koroglu__54

Üye
Ufak bir sorun için bile konu açan arkadaşlar için açtım bu konuyu forumu kirletmeden sorularınızı bana ve buradaki arkadaşlara sorabilirsiniz...:megafon:
Ekleme:Konuyla bazen ilgilenemiyorum Bazı sorularınızı PM ile cevaplayabilirim...

nokia c-7 phone start up failed contact retailer sorunu verdi ne yapmalıyım düzelmesi için?

atilla060

Üye
ben telefona nokia storeyi yükledim acılıor fakat bi uygulama veya oyun indiricekken takılıp kalıor bunun nedeni nedir yardım edebilir misiniz ..... tel markası N8-00

atakan25

atakan25

Üye
c6-01 1 çift moda alıyorum her zaman 3.5g çıkmıyor normal mi?

todasangel

Üye
normaldir, 3G kapsama alanında olduğun zaman 3.5 g çıkar

• Beğen
Tepkiler: atakan25

soganlik

Üye
c6 01 türkçe silver telefonum var, bu varyantla değilde mesela fransa varyantıyla telefonu flashlayabilirmiyim, kodları ayrı ayrı olsa da... teşekkürler.

melihhan06

Üye
arkadaşlar bende nokia c7 var. zyxel ile wifiye bağlanıyodum ilk aldığım zamanlar,son bir iki haftadır bağlantı kuruldu gözüküyor fakat internet sayfası yüklenmiyor diyor.kafayı yiycem yardım edin lütfen..(modem: P-660W-T1 v2 Zyxel)

kutayfun

kutayfun

Üye
soft format nasıl atılıyor

musty-54

Üye
Öncelik le N8-00 kullanıcısıyım WiFi ile Telefonumu güncelledim ve symbian anna yaptım günceleme bitti ve telefon açılıp kapandı açıldığı an telefon yanlış başlatıldı ve satıcınız ile görüşün dedi ve bu sorun karşısında telefonun bluetooth özelliği değişti başka bir NOKIA telefon benim cihazıma bağlanamıyor ama ben göndere biliyorum sıkıntı neden acaba

jotemmm

Üye
arkadaslar bende nokia c6-00 var bu telefonda sadece sisx dosyalarını acabılyorum. ben sis jar jad vs. dosyalarınıda acmak ıstıyorum nasıl yapcam ,hack felan dıyolar bakıyorum yapmaya calısıyorum bı turlu beceremıyorum,kolay ı yokmu bu nalet telefonun bu dosyaları acması ıcın bıseler..yardımlarınızı beklıyorum :ah

forever_love

forever_love

Üye
selam arkadaşlar N8 için tlf ilk açıldığında otomatik açılan arka planda çalışan programları kapatmanın bi yöntemi varmı ?

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]sygic aura 3d yükledim kuruyor ama sonra disc error veriyor kurarken tel ingilizce yaptım kurdum kaldırdım yani herşeyi denedim olmuyor garmin v6 kurdum oda açılıyor ama garmin yazısından sonra kapanıyor ne yapmalıyım özelden mesaj atarsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler[/SIZE][/COLOR]

aleranol

aleranol

Üye
bnmde c7 m var fakat geri yüklenmiyor bildiğim kadarıyola

umutbozbek

Üye
telefonum c6-01 buradan dungeon hunter 2 yükledim hafıza kartına geldi yüklüyorum ama olmuyor yüklenmiyor diyor nasıl düzelticem

zinedine_zidane

zinedine_zidane

Üye
Arkadaşlar C7 ye ilk defa yazılım yükselteceğim fakat PC'den son yazılım 25.007 yerine 25.001 gözüküyor, onda da qt problemleri vs... var, telefonu 25.001'ye yükselttikten sonra yazılım güncelleme kısmında 25.007 için yükseltme seçeneği de çıkacak mı?

Cane®

Cane®

Üye
baglantı ayarlarım tamamen gıttı. settıng wızard ındırdım kurdum baglantı kurulamadı dıyor oda. ne wlan ne sebeke hıc bırı calısmıyor. ayarları nasıl yapabılırım. avea kullanıyorum. sebeke neysede wlanın calısmaması garıbıme gıttı. cozumu nasıl yapabılırım?avea dan ayarları ıstedım gonderılen ayarları manuel yapmak lazım yıne cozum olmadı verdıklerını uygulamama ragmen

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Merhaba arkadaşlar bi problemim var yardımcı olurmusunuz lütfen....

1-düzenlenebilir core dosyasına sahip belle dosyalarından sadece core dosyasını alsam düzenlesem (installserver.exe ve tema efekti atmak istiyorum) core nin boyutunu aşmadan yeniden paketlesem c7-00 model cihazım çalıştırırmı? (bunu şu yüzden soruyorum c7 düzenlenmiş core yi çalıştırmıyormuş duyduğuma göre doğrumu acaba merak ettim)

not: Eğer düzenlenebiliyor ise 2. Soru

2-Düzenleyeceğim bu core dosyasıyla benim normal hack bulunmayan belle dosyalarını flash atsam nasıl cihaz çalışırmı?

Şimdiden teşekkür ederim cevap verebileck olan herekse....

tyfnaker

tyfnaker

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]c7-00 galeri açmama sorunu var . yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.[/SIZE][/COLOR]

apof1s

Üye
mrb. C6-01 hard formt attm qt 4.7.4 u yukldm yuklmde bi sorun olmadı ama programlr yuklnmıyo format atmdn bi cozmu vrmı?

planet41

Üye
merhabalar bende c6-01 var bunun ekran hassasiyeti ayarı falan varmı aldığım günden beri sorun yaşıyorum 5 kez servise gitti geldi ekran değişti birkezde yanlış siyah çerçeveli ekran takıp yollamışlar o yüzden gitti geldi ama değişen hiçbirşey olmadı mesaj yazamıyorum parmağımı ekrana dokundurmadan harfler yazmaya başlıyor para iadesi için tüketici haklarına başvurdum 3 ay içinde sonuçlanır dediler bu ekran sorununu yaşıyan varmı yada çözümü varmı

Üst Alt