selam arkadaşlar ben yeni güncelleştirmeden sonra ovi suiteden bişey indirince yüleniyor diyo sonra yükleme iptal ediliyor diyo bunun sebebi nedir?​
telefon mesajlar seçenek ayarlar diğer orada kullanılan hafıza var oradan hafızayı kullanılan hafızayı değiştir bende c7 var ama o ayar yok n8 varmı yokmu bilemem varsa ordan yap yoksa *#7370# yap ama telefon rehber yedeğini almayı unutma çünkü c sürücüsünde ki herşey silinir hafıza kartına birşey olmaz zaten uyarı verir c sürücüsü temizlenecek diyemerhaba nokia n8 de c hafızası dolu uyarısını alıyorum tüm dosyalar abaktım hepsi boş ..mail kullanıorum sanırım onlar biyerlere kaydoluo am aonları nasıl bulup silcemi bilemiorum...msjlarımı artık alamıorum hafıza doluluğu yüzünden..nasıl başa çıkcamıda bilmiorum ..yardım ederseniz çok sevinriimmm..teşekkürler
Öncelikle daha önceden yapıldığı gibi;dün akşam anna'yı yükledim c7 telefonuma, yükleme sonrası 5 adet daha güncelleme vardı. bunun içinde ovi mağaza güncellemesi de vardı. güncellemeyi yaptıktan sonra mağazaya tıkladığımda yeşil ekran geliyor yükleniyor diyor ve saatlerce durmasına rağmen açılmıyor. ne yapabilirim düzeltmek için bilen varsa yardımcı olsun...
oncelikle herkese merhaba bayagı bir araştırma yaptım ve sonunda konu açmadım sorunuma burada daha iyi yanıt bulacağımı düşünerek buraya yazıyorum
benim sorunum şöyle kullandığım ovi maps sürumu beta idi, sitede gezinirken beta laps i gordum ve yükledim gayet de güzel di cihazıma pc den başka bir uygulama yükleyecektim yalnışlık ile beta laps in üzerine geri betayı yükledim,Şimdi hal boyle iken beta lapsin widget leri duruyor ama ne harita nede sürüş acılıyor sadece kılavuz burada ve şimdi birde weather açılıyor bende harita ve sürüş uygulamasını ekrandan sildim, şimdi oviden betayı yüklemeye calışıyorum ovide başlat diyor ama bir şey çıkmıyor,beta lapsi yüklemeye çalışıyorum uygulamarı indiriyor ama sonunda hep şu hatayı alıyorum BİR SORUN ÇIKTI VE BAĞLANTI KESİLDİ.LÜTFEN YENİDEN DENEYİN DİYOR şimdi ben ne yi nerden kaldıracağım neyi nereye kuracağım inanın hiç bilmiyorum engin bilgileri ile bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı,umarım gayet açık anlatmışımdır
acele ile yanıt beklemekteyim malum ambulansdayız cak faydası oluyor bize....
şimdiden teşekkürler....
----------Eklendi @ 19:16:09 ---------- Yazıldı @ 18:01:07 ----------
arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu ya
arkadaşım uygulamayı kaldırmayı dene daha sonra teli yeniden başlat sonra tekrar kur sorun kalkar sanırım...
oncelikle herkese merhaba bayagı bir araştırma yaptım ve sonunda konu açmadım sorunuma burada daha iyi yanıt bulacağımı düşünerek buraya yazıyorum
benim sorunum şöyle kullandığım ovi maps sürumu beta idi, sitede gezinirken beta laps i gordum ve yükledim gayet de güzel di cihazıma pc den başka bir uygulama yükleyecektim yalnışlık ile beta laps in üzerine geri betayı yükledim,Şimdi hal boyle iken beta lapsin widget leri duruyor ama ne harita nede sürüş acılıyor sadece kılavuz burada ve şimdi birde weather açılıyor bende harita ve sürüş uygulamasını ekrandan sildim, şimdi oviden betayı yüklemeye calışıyorum ovide başlat diyor ama bir şey çıkmıyor,beta lapsi yüklemeye çalışıyorum uygulamarı indiriyor ama sonunda hep şu hatayı alıyorum BİR SORUN ÇIKTI VE BAĞLANTI KESİLDİ.LÜTFEN YENİDEN DENEYİN DİYOR şimdi ben ne yi nerden kaldıracağım neyi nereye kuracağım inanın hiç bilmiyorum engin bilgileri ile bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı,umarım gayet açık anlatmışımdır
acele ile yanıt beklemekteyim malum ambulansdayız cak faydası oluyor bize....
şimdiden teşekkürler....
----------Eklendi @ 19:16:09 ---------- Yazıldı @ 18:01:07 ----------
arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu ya
arkadaşlar yardım bekliyorum hala bölüm çoplüğe dönmesin diye konuda açmadık buraya yazdık ama halen daha bekliyorum
----------Eklendi @ 16:51:23 ---------- Yazıldı @ 16:06:19 ----------
kimse yardım etmeyecek galiba

Kardeş bildiğim kadarı ile uygulamaları telden kaldıran bazı pro.lar var bildiğim kadarıyle, hiç denemedim ama bir araştır istersen. Anladığım kadarıyla uygulamanın tamamı kaldırılmamış senin telden, bu nedenle yeni uygulamayı yükleyemiyor. Bir üst ver. çıkarsa update ile düzeltebilir belki ama beklemen gerekecek, walla bildiklerim bu kadar şimdilik, daha bir şey öğrenirsem söylerim ... Kolay gele ...![]()