"Nokia N8"
ama öyle olmadı işte bütün güncellemeleri yaptı onu yapamadı neyse araştırdım internetten buldum çözümünü falan phoenix fln yükledim yapmaya çalıştım bi yerde hata yapmışım pc orda hata verdi telefonda ondan sonra hiç açılmadı açma tuşuna basıyorum titriyo telefon ama açılmıyor 7 saniye basılı tutuyorum 3 kere titredikten sonra tekrar acmaya calısıyorum ama yok hiç açılmıyo telefon kapandı öyle kaldı bugünde servise vercektim bayramdan dolayı tatiller pazartesi günü gel dediler bende okey dedim ama şimdi kim bekleyecek :/ telefon kapalıyken usb çalışsa yapacamda yok işte olmuyor usb kabloyu takıyorum o bile çalışmıyor kapalıyken :/ (bi yerde yazı okudumda orda nokia n8ler kapalıykende usb depolama calıstırıyor diyodu ondan dedim :P) ufak bi fikri olan varsa yardım edebilirmi :P
bende aynı hatayı alıyorum hiç açılmıyor hatta sonra dosya konumuna gidip oradaki Phoenix_Service_Software yi tıkladım oda kuruldu sonra açıldı lakin ilk verilen hata bu HRESULT 0x80070057 (-2147024809) ikincisi Error initialising Phoenix menu
şimdiden teşekkürler...Merhaba cihan abi ben yeni c6-01 aldım ve oyun falan oynuyorum sana bir kaç sorum olacak;
1-Telefon sürekli kendiliğinden Turkcell Wap-Turkcell MMS-Turkcell Internete falan bağlanıp duruyor neden olabilir sence?
2-Telefonun şarjı çabuk bitiyor bu oyun oynadığımdan olabilir mi? Şarjın daha fazla dayanmasını nasıl sağlayabilirim?(güç tasarrufu sürekli etkin.)
3-Sürekli İnternet açık olmadığı halde bildirim geliyor şu kadar byte kullanıldı şu kadar tuttu diye ama internet açık değil kapandıktan sonrada değil durup dururken geliyor abi sence neden olabilir?şimdiden teşekkürler...

Ufak bir sorun için bile konu açan arkadaşlar c6 01'e flashcast yüklenirmi?
----------Eklendi @ 23:51:08 ---------- Yazıldı @ 23:44:41 ----------
arkadaşlar lütfen yardım c6 01'e flashcast yüklenirmi?