Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
he bende ayrı bi iletişim sistemi gibi bişe algılamıstım. sen kurdunmu cin annasını?
hayır kurmadım gerek yok orjinali bekleyeceğim:good:

----------Eklendi @ 13:28:18 ---------- Yazıldı @ 13:27:47 ----------

arkadaşlar ii geceler nokia c6-01 telefon aldım ve telefondan evdeki wireless e bağlanamıyorum ne kadar denesem hep bağlanamadı uyarısı veriyor nedeni nedir acaba
hatayı tam yazarmısın

Cane®

Cane®

Üye
utku rom ne kardesım? bırısı yamısta flash at sonrada rom at dıye ? ne ıse yarıyor bu ıcat?

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
utku rom ne kardesım? bırısı yamısta flash at sonrada rom at dıye ? ne ıse yarıyor bu ıcat?
Rom: Okunabilir bellek içine bilgi yazılamaz sadece üretilği anda içine yazılım yüklenir(bios)
ram : hem okunabilir hem yazılabilir bellek :oke:

• Beğen
Tepkiler: Cane®

reberemo

Üye
bir soru.. n8'im tüm diğerleri gibi bilgisayardan ya da doğrudan internetten yüklediğim tüm programları oyunları vs. ön tanımlı olarak uygulamalara atıyor. ama ben kök klasörde tutmayı seviyorum herşeyi. böyle iki işleme gerek kalmadan nereye yükleneceğini ben belirleyemez miyim?

• Beğen
Tepkiler: Utku
Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
bir soru.. n8'im tüm diğerleri gibi bilgisayardan ya da doğrudan internetten yüklediğim tüm programları oyunları vs. ön tanımlı olarak uygulamalara atıyor. ama ben kök klasörde tutmayı seviyorum herşeyi. böyle iki işleme gerek kalmadan nereye yükleneceğini ben belirleyemez miyim?
malesef ben böyle birşey hiç duymadım:hmmm

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

kryk94.

Üye
Arkadaşlar telefonumda ovi mağazasına giremiyorum. Ovi mağazasına tıklıyorum Mağaza'ya Hoşgeldiniz yazıyor ve yükleniyo gözüküyo fakat orada kalıyo mağaza açılmıyor.

QT ve Ovinin son sürümünü yüklememi önerdiler sorunun giderilmesi için.
QT'yi indirdim ve telefonuma kurdum fakat Ovinin indirdiğim setupı sona yaklaştığında yüklenemiyor diye hata veriyor.

Telefon modelim C7

Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonumda ovi mağazasına giremiyorum. Ovi mağazasına tıklıyorum Mağaza'ya Hoşgeldiniz yazıyor ve yükleniyo gözüküyo fakat orada kalıyo mağaza açılmıyor.

QT ve Ovinin son sürümünü yüklememi önerdiler sorunun giderilmesi için.
QT'yi indirdim ve telefonuma kurdum fakat Ovinin indirdiğim setupı sona yaklaştığında yüklenemiyor diye hata veriyor.

Telefon modelim C7

Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
yüklediğiniz qt nin sürümü nedir?

thunder_storm

Üye
arkadaslar amerikadan nokia n8 pembe versiyonunu aldim hediye olarak.karsidaki kisi turkce versiyonu da rica etti benden.n8 pembe versiyonu icin turkce dil paketini nasil yukleyebilirim.?bu arada n8 pembe turkiyeye daha gelmedi bu bir sorun olusturur mu dil paketi yukleme acisindan???
simdiden tesekkurler...

• Beğen
Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar amerikadan nokia n8 pembe versiyonunu aldim hediye olarak.karsidaki kisi turkce versiyonu da rica etti benden.n8 pembe versiyonu icin turkce dil paketini nasil yukleyebilirim.?bu arada n8 pembe turkiyeye daha gelmedi bu bir sorun olusturur mu dil paketi yukleme acisindan???
simdiden tesekkurler...
Aldığınız Pembe N8 de geldiğinde anna yüklü olarak gelecek bu güncelleme türkiyede daha çıkmadı anna(güncelleme) Türkiye'ye geldiğinde yeniden flash atarak yapabilirsiniz yada Nokia Cluba götürün onlar halleder:ehe

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

tnrblr

Üye
c7'de ovi sorunu bendede var qt 4.07(1) sürümü olması lazım onu yükledim bende ovinin ekranı geliyo ama sonra atıyo programdan

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
c7'de ovi sorunu bendede var qt 4.07(1) sürümü olması lazım onu yükledim bende ovinin ekranı geliyo ama sonra atıyo programdan
Qt 4.07(3)+Oviyi silip yüklersen sorun çözülür

tnrblr

Üye
  • Beğen
Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Güncel:oke:

KENY15

KENY15

Üye
winrar bulamadım hiç signed varsa linkini verir misiniz veya nasıl signed yapılor

----------Eklendi @ 04:03:55 ---------- Yazıldı @ 03:55:15 ----------

bir de qt nedir herkes yazıyor pek anlamadım

----------Eklendi @ 06:17:03 ---------- Yazıldı @ 05:03:55 ----------

bir de az önce ovi yi güncelledim şimdi açılmıoyr sürekli yükleniyor yazıyor o mavi-yeşil ekranda

KENY15

KENY15

Üye
Cannot load FEAPI 'STOREAPI1' yazıyor girince

----------Eklendi @ 10:01:07 ---------- Yazıldı @ 09:50:02 ----------

Silip tekrar kurayım dedim silmeyi kabul etmiyor.

faster18

faster18

Üye
MERHABA.

HATTI İLK TAKTIĞIMDA BİR MeSaJ GELDİ.
-CEP TELEFONUNUZDAN RESİMLİ MSJ GÖNDERMEK VE İNTERNETE BAĞLANMAK İÇİN BU MSJ'A EVET YAZIP CEVAPLAYIN.MSJ'I GELDİ.
-
BENDE EVET YAZIP YOLLADIM.
-SERVİS AYARINIZ TELEFONUNUZA GÖNDERİLECEKTİR.pİN:****=MSJ'I GELDİ
-MSJ GELDİ VE TÜM AYARLARI YAPILANDIRMAK İÇİN KAYDET 'E BASTIM.

AMA HALA TEL'İN NET'İ AÇILMADI.İNTERNET AYARINI NASIL YAPABİLİRİM BİLEN VAR MI?

HAT'TIM=VODAFONE
TEL:NOKIA C6-01

kısacası...= iNTERNET AYARINI NASIL YAPABİLİRİM????????

rahmi4545

Üye
bende c6-01 var ve video cekerken arada donuyo. Snra ızledgm de donan yerler aynı sesler kayıt edilmis. Hafıza da bş nedn yapıyor bunu?

Üst Alt