Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

STaT!C

STaT!C

Üye
merhaba benim sorunum nokıa e7 ile ilgili tekrar yazılım nasıl atabiliriz
nokıa oviden yazılımı güncelledim türkçe menü silindi ne yapmam lazım
yardım bekliyorum

Phoenixle flash at ama yazılım dosyalarını indirirken türkçe dil kodunu indirmeye dikkat et Eğer telefonun yurtdışından alınma ise sakın oviyle yazılım atmaya kalkışma türkçe dil seçeneğin gider yoksa bizzat ben yaşadım.:oke:

mcrunner

mcrunner

Üye
arkadaşlar benım sorunlarım cok var c7 kullanıcısıyım overclock yapmama gerek varmı ? Telefonun firm lerinı guncellesem garantiden cıkarmı? Bide neler oneririrsiniz telefonu aldıgım gbi hala kız gbi hiç bir şeyi ile oynamadım ama ilk cıktıgında aldıgım için cok sıkılmaya başladım ? Değişiklik istiyorum...

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benım sorunlarım cok var c7 kullanıcısıyım overclock yapmama gerek varmı ? Telefonun firm lerinı guncellesem garantiden cıkarmı? Bide neler oneririrsiniz telefonu aldıgım gbi hala kız gbi hiç bir şeyi ile oynamadım ama ilk cıktıgında aldıgım için cok sıkılmaya başladım ? Değişiklik istiyorum...

Overclock yapma telefona:oke:

weesel

weesel

Üye
Daha önce soruldu mu hiç bilmiyorum ama uzun süredir devam eden bir sorunum var.
C6-01 telefon kullanıyorum yaklaşık beş aydır ve beş ayda üç kez aynı sorunu yaşadım. Mesaj yazarken birden mesaj ekranı kapanıyor. Servise gönderdik üç kez üçünde de sorun tekrarladı. Sorunun üretimden kaynaklı olamayacağını söylediler, acaba neyden kaynaklı olabilir?

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce soruldu mu hiç bilmiyorum ama uzun süredir devam eden bir sorunum var.
C6-01 telefon kullanıyorum yaklaşık beş aydır ve beş ayda üç kez aynı sorunu yaşadım. Mesaj yazarken birden mesaj ekranı kapanıyor. Servise gönderdik üç kez üçünde de sorun tekrarladı. Sorunun üretimden kaynaklı olamayacağını söylediler, acaba neyden kaynaklı olabilir?
Sorun yazılımsal:aha:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

aslında aynı arızadan 3 kere servise giderse cihazı değiştirmeleri lazım :hmmm:hmmm:hmmm

yooniis

Üye
ben yurt dısından n8 getirdim telefon sürekli internet bağlantısı açık gösterio ama açık olan bişey yok ben web tv gibi acık olmasada internettle işi olan uygulamalardan oluyo diye zannediyorum telefon daha yeni olduğu için kullanmayı pek bilmiyorum onun ayarlarını nasıl kapatabilirim internet bağlantısı göstermesin telefon cok sarj yiyo bunun yüzünden yardımcı olursanız seviniirim

yooniis

Üye
n8 de bluetoothla gelen müziği nasıl telefona yükleniyor bi türlü yapamadım ya

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
ben yurt dısından n8 getirdim telefon sürekli internet bağlantısı açık gösterio ama açık olan bişey yok ben web tv gibi acık olmasada internettle işi olan uygulamalardan oluyo diye zannediyorum telefon daha yeni olduğu için kullanmayı pek bilmiyorum onun ayarlarını nasıl kapatabilirim internet bağlantısı göstermesin telefon cok sarj yiyo bunun yüzünden yardımcı olursanız seviniirim
3 g açık mı?

----------Eklendi @ 11:24:38 ---------- Yazıldı @ 11:22:13 ----------

n8 de bluetoothla gelen müziği nasıl telefona yükleniyor bi türlü yapamadım ya
received files de:oke:(nereye giidiyor diye soruyorsan cevap bu ama m.kütüphanesinde gözükmesi için kütüphaneyi yenile)

by_mecho

by_mecho

Üye
MErhaba telefonmda( N8 ) ovi mağaza girdiğimde bu hatayı veriyor yardımcı olursnız sevnrm cannot load FEAPI 'storeAPI1' :angry::angry::angry:

baho66

Üye
acil ve ciddi bir sorunum var. dostlar c7 yi güncellerken programın hata vermesi sonucu telefon artık açılmıyor. dead phone falan denedim ama pc telefonu görmediğinden birşey yapamadım. açma tuşuna bastığımda 1 kez titriyor ve üstteki ışık bir süre yanıp sönüyor. anlayanlar lütfen yardım etsin. boşuna servise götür demeyin.

OzGuRKnowN

Üye
Ya Bu Oviden İnen Mynet vs gibi Dosyaların neden Programlarda İconu gözükmüyor Bilen varmı :S

spawnfurkan

Üye
Merhaba arkadaşlar, ben arabistan'dan Nokia'nın C7 model telefonunu satın aldım ve pasaportuma işlettim. istanbul a geldim 10 gün içinde aktif olacak dediler ve olmadı. şuan ekranda "dienst nicht aktiv" almanca bunu yazıyor ve tıkladığım zaman telefonu kapatıyor. ne yapmam gerekir, yardımlarınız için teşekkürler

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
güncel

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Güncel|-)

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
güncel hadi ama başka sorusu olan:dry:

Cane®

Cane®

Üye
nasılsın kardesım?gorusemedık uzun suredır.
anna hakkında bılgın varmı kardesım?ortalıkta bı suru sey var kafam karıstı ııce.cın falan dıyolar.bıde bu belle ne?anna ne? ıkısınıde acıklayabılır mısın?

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
nasılsın kardesım?gorusemedık uzun suredır.
anna hakkında bılgın varmı kardesım?ortalıkta bı suru sey var kafam karıstı ııce.cın falan dıyolar.bıde bu belle ne?anna ne? ıkısınıde acıklayabılır mısın?
iyiyim :D anna symbian3 e gelmesi beklenen bir güncelleme yalnızca çinde yayınlandı herkes yayınlanmasını bekliyor:vur bellede aynı şekilde

Cane®

Cane®

Üye
Utku™;3702097' Alıntı:
iyiyim :D anna symbian3 e gelmesi beklenen bir güncelleme yalnızca çinde yayınlandı herkes yayınlanmasını bekliyor:vur bellede aynı şekilde
he bende ayrı bi iletişim sistemi gibi bişe algılamıstım. sen kurdunmu cin annasını?

@Lp£r

Üye
arkadaşlar ii geceler nokia c6-01 telefon aldım ve telefondan evdeki wireless e bağlanamıyorum ne kadar denesem hep bağlanamadı uyarısı veriyor nedeni nedir acaba

Üst Alt