Utku™;3252827' Alıntı:Ufak bir sorun için bile konu açan arkadaşlar için açtım bu konuyu forumu kirletmeden sorularınızı bana ve buradaki arkadaşlara sorabilirsiniz...![]()
hayır hiç yapamadım şimdiye kadar bu sorunları 3 gündür varsöylediğin yerler flash siteler sorun çıkması normaldir, daha önce de bu sorunları aynı sitelerde yaşıyor olman lazım.
Cevaplamıştım ama gene cevaplayayım symbian3 ün genel sorunu bu herkesde oluyor
internete bağlanmak için bu sefer bağlanı seçiyorum ama aada bir her zaman soruyor
ben sadece internete girmek istediğm zaman bağlanmak istiyorum çıktıktan sonrada bağlantını kesilmesini istiyorum bu neden oluyor acaba?
Sürekli mi mor yoksa ısınıp kapanınca mı mmorarıyor?arkadaşlar benim c7'im ekranında morarmalar olmaya başladı ne yapmalıyım sorun ne?
Utku™;3576651' Alıntı:Cevaplamıştım ama gene cevaplayayım symbian3 ün genel sorunu bu herkesde oluyor
----------Eklendi @ 12:04:52 ---------- Yazıldı @ 12:04:23 ----------
Sürekli mi mor yoksa ısınıp kapanınca mı mmorarıyor?
Utku™;3576651' Alıntı:Cevaplamıştım ama gene cevaplayayım symbian3 ün genel sorunu bu herkesde oluyor
----------Eklendi @ 12:04:52 ---------- Yazıldı @ 12:04:23 ----------
Sürekli mi mor yoksa ısınıp kapanınca mı mmorarıyor?
Flash at düzelmezse o telefon servislikısınıp kapanınca falan değil durup dururken oluyor kapatıp açınca düzeliyor

Flash at düzelmezse o telefon servislik![]()
Dead phone flash yapman lazım forumda aratmerhaba N8 Kullanıcısıyım oviyi bilgisayarıma kurdum fakat kurduktan sonra güncellemelere bakmak istedim. daha önce 5800 da bunu yapmıştım... güncelleme yaparken birkaç hata verdi heralde internetten kaynaklı diye düşündüm daha sonra devam ettim fakat güncelleme yaparken telefon kapandı şuan açılmıyor bunun için ne yapmam gerekiyor bilgisi olan yardımcı olursa cook ama cok sevinirim herkese iyi geceler...
Uygulamalar-araçlar-dosya yöneticisiN8 de hafıza kartını taktıkdan sonra hafıza kartına menuden nereden giriyoruz acaba. Muzik ikonuna tıkladım taradı hafıza kartımdaki tüm mp3 leri gördü aldı. Ben resimleride alıp hafıza kartından telefon hafızasına aktarıp sonra kartı çıkarmak istiyorum ama hafıza kartımı bir türlü menude hiçbiryerde göremiyorum yardım rica ediyorum.
Saygılar.

Uygulamar araçlar sekmesine tıklayınca karşıma 5 seçenek çıkıyor.Utku™;3605217' Alıntı:Uygulamalar-araçlar-dosya yöneticisi![]()

Telefon yanımda değildi unutmuşum yeriniUygulamar araçlar sekmesine tıklayınca karşıma 5 seçenek çıkıyor.
telefon ayarları
işlem kaydı
ovi senk.
fm yayını,
my nokia
Bulamadım yaf
----------Eklendi @ 14:50:43 ---------- Yazıldı @ 14:29:57 ----------
Tamam buldum OFİS başlığının içindeymiş dosya yöneticisi. hallettim teşekkür ederim UTKU![]()