Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

fıratylmz

Üye
merhaba benim n8'e hard format atamıyorum menü+kamera+ses kısma tuşu ve sonra açma tuşuna basıyorum bekliyorum telefon iki defa titriyor ama açılmıyor daha sonra normal açıyorum açılıyor amam format atmıyor yardımcı olursanız sevinirim

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Utku™;3252827' Alıntı:
Ufak bir sorun için bile konu açan arkadaşlar için açtım bu konuyu forumu kirletmeden sorularınızı bana ve buradaki arkadaşlara sorabilirsiniz...:megafon:

internete bağlanmak için bu sefer bağlanı seçiyorum ama aada bir her zaman soruyor
ben sadece internete girmek istediğm zaman bağlanmak istiyorum çıktıktan sonrada bağlantını kesilmesini istiyorum bu neden oluyor acaba?

aras_1991

Üye
söylediğin yerler flash siteler sorun çıkması normaldir, daha önce de bu sorunları aynı sitelerde yaşıyor olman lazım.
hayır hiç yapamadım şimdiye kadar bu sorunları 3 gündür var

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arkadaşlar benim c7'im ekranında morarmalar olmaya başladı ne yapmalıyım sorun ne?

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi

internete bağlanmak için bu sefer bağlanı seçiyorum ama aada bir her zaman soruyor
ben sadece internete girmek istediğm zaman bağlanmak istiyorum çıktıktan sonrada bağlantını kesilmesini istiyorum bu neden oluyor acaba?
Cevaplamıştım ama gene cevaplayayım symbian3 ün genel sorunu bu herkesde oluyor

----------Eklendi @ 12:04:52 ---------- Yazıldı @ 12:04:23 ----------

arkadaşlar benim c7'im ekranında morarmalar olmaya başladı ne yapmalıyım sorun ne?
Sürekli mi mor yoksa ısınıp kapanınca mı mmorarıyor?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Utku™;3576651' Alıntı:

teşekkürler inşallah annada düzelir

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Utku™;3576651' Alıntı:

ısınıp kapanınca falan değil durup dururken oluyor kapatıp açınca düzeliyor

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Flash at düzelmezse o telefon servislik:aha:

flaşla düzelmedi atmıştım zaten. n8 de ki gibi işlemci sorunu gibi bunda da ekranda varmış programla falan düzeltmeye çalışmışlar hatta ama en iyisi servis... teşekkürler..

junyo

Üye
merhaba N8 Kullanıcısıyım oviyi bilgisayarıma kurdum fakat kurduktan sonra güncellemelere bakmak istedim. daha önce 5800 da bunu yapmıştım... güncelleme yaparken birkaç hata verdi heralde internetten kaynaklı diye düşündüm daha sonra devam ettim fakat güncelleme yaparken telefon kapandı şuan açılmıyor bunun için ne yapmam gerekiyor bilgisi olan yardımcı olursa cook ama cok sevinirim herkese iyi geceler...

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
dostum bende Ovi kanalından güncelleme yapmıştım 5310 a telefon açılmamıştı telefoncu yapmıştı o gün bu gündür navifirmden indirip phoenix ile flashlıyorum...

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
merhaba N8 Kullanıcısıyım oviyi bilgisayarıma kurdum fakat kurduktan sonra güncellemelere bakmak istedim. daha önce 5800 da bunu yapmıştım... güncelleme yaparken birkaç hata verdi heralde internetten kaynaklı diye düşündüm daha sonra devam ettim fakat güncelleme yaparken telefon kapandı şuan açılmıyor bunun için ne yapmam gerekiyor bilgisi olan yardımcı olursa cook ama cok sevinirim herkese iyi geceler...
Dead phone flash yapman lazım forumda arat

ciwan__47

ciwan__47

Üye
c7 nasıl turkce oluyor... bunun kodlarını aradım ama bulamdım... foruma da baktı tam olarak bi konu yok lütfen bu konuya en acilin el atar mısınız.. şimdiden tşk ederim... kolay gelsin...

34_BLADE_34

Üye
N8 de hafıza kartını taktıkdan sonra hafıza kartına menuden nereden giriyoruz acaba. Muzik ikonuna tıkladım taradı hafıza kartımdaki tüm mp3 leri gördü aldı. Ben resimleride alıp hafıza kartından telefon hafızasına aktarıp sonra kartı çıkarmak istiyorum ama hafıza kartımı bir türlü menude hiçbiryerde göremiyorum yardım rica ediyorum.

Saygılar.

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
N8 de hafıza kartını taktıkdan sonra hafıza kartına menuden nereden giriyoruz acaba. Muzik ikonuna tıkladım taradı hafıza kartımdaki tüm mp3 leri gördü aldı. Ben resimleride alıp hafıza kartından telefon hafızasına aktarıp sonra kartı çıkarmak istiyorum ama hafıza kartımı bir türlü menude hiçbiryerde göremiyorum yardım rica ediyorum.

Saygılar.
Uygulamalar-araçlar-dosya yöneticisi:oke:

• Beğen
Tepkiler: 34_BLADE_34

34_BLADE_34

Üye
Utku™;3605217' Alıntı:
Uygulamalar-araçlar-dosya yöneticisi:oke:
Uygulamar araçlar sekmesine tıklayınca karşıma 5 seçenek çıkıyor.
telefon ayarları
işlem kaydı
ovi senk.
fm yayını,
my nokia

Bulamadım yaf :(

----------Eklendi @ 14:50:43 ---------- Yazıldı @ 14:29:57 ----------

Tamam buldum OFİS başlığının içindeymiş dosya yöneticisi. hallettim teşekkür ederim UTKU :)

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamar araçlar sekmesine tıklayınca karşıma 5 seçenek çıkıyor.
telefon ayarları
işlem kaydı
ovi senk.
fm yayını,
my nokia

Bulamadım yaf :(

----------Eklendi @ 14:50:43 ---------- Yazıldı @ 14:29:57 ----------

Tamam buldum OFİS başlığının içindeymiş dosya yöneticisi. hallettim teşekkür ederim UTKU :)
Telefon yanımda değildi unutmuşum yerini:vur

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
15-20 gün Aktif olamayacağım tatile gidiyorum Öm atarsanız telefondan daha kısa sürede cevaplarım....

mduran1979

mduran1979

Üye
merhaba benim sorunum nokıa e7 ile ilgili tekrar yazılım nasıl atabiliriz
nokıa oviden yazılımı güncelledim türkçe menü silindi ne yapmam lazım
yardım bekliyorum

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
Nokia C7-00 için Dikey konumda qwerty klavye yok mu ?

Üst Alt