Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

nonamex

Üye
yaklaşık 3 aydır kullandığım n8 ime menü içinde dosyalar oluşturdum. ama bir süre sonra takılmalar başladı.misal oyun ve program klasörüne girerken yaklaşık 20 saniye telefon kitleniyor.Utku bey yardımcı olabilirse sevinirim

N8 in klasik sorunu, çözümü yok. Mümkün olduğunca uygulamaları ayrı tutmaktan başka çağreniz yok. Iphone türü menü seviyorsanız bu programı deneyebilirsiniz. Www.maxicep.com/maxipda-turkce-uygulamalar/n-desk-v2-03-3-s60v5-s-3-symbianos9-x-unsigned-turkce-maxipda-458144.html Geçişler hızlı ay sonuda yeni sürümü geliyormuş

_ardaa

_ardaa

Üye
soru biraz garip gelecek ama opda sitesine imei numaramı versem mi acaba, sertifika şart oldu n95 zamanında kayıt olmuştum onun için sertifika almıştım ama n8 için tereddütteyim, öyle pek unsigned oyunda kalmadı nerdeyse hepsinin signed olanları çıktı birkaç uygulama var unsigned onlarında signed olanlarının çıkacağını sanmıyorum.

nonamex

Üye
soru biraz garip gelecek ama opda sitesine imei numaramı versem mi acaba, sertifika şart oldu n95 zamanında kayıt olmuştum onun için sertifika almıştım ama n8 için tereddütteyim, öyle pek unsigned oyunda kalmadı nerdeyse hepsinin signed olanları çıktı birkaç uygulama var unsigned onlarında signed olanlarının çıkacağını sanmıyorum.

Korkunuz varsa flash atarak hackleseniz daha iyi olur. Ben 5800 ve N8'im için verdim OPDA'ya zamanında, bir sorun çıkmadı. Ama uygulamaları tek tek sertifikalandırmak zor oluyordu. Şimdi sanırım bir tane uygulamayı imzalayarak telefonu hacklemek mümkün olmuş. Ben yinede işi sağlama alıp flash atardım.

_ardaa

_ardaa

Üye
flash içinde yine opda'den sertifika almak gerekmiyor mu benim çekincem zaten opda, tek tek uygulama sertifikalamak çok problem değil pc olması da şart değil ama imei numarası vermek problem, gerçi elimde faturası var herhangi bir sorunda halledebilirim ama yinede hiç sorun çıkmamasını tercih ederim.

nonamex

Üye
flash içinde yine opda'den sertifika almak gerekmiyor mu benim çekincem zaten opda, tek tek uygulama sertifikalamak çok problem değil pc olması da şart değil ama imei numarası vermek problem, gerçi elimde faturası var herhangi bir sorunda halledebilirim ama yinede hiç sorun çıkmamasını tercih ederim.

Hayır gerekmiyor :oke: Sertifikasız uygulamaları sorunsuz bir şekilde yükleyebiliyorsunuz.

_ardaa

_ardaa

Üye
n8 ile hack vb şeyler yapmayı düşünmediğim için hiç ilgilenmedim o konularla bir bakayım uyarsa flashlarız artık teşekkürler:oke:

nonamex

Üye
n8 ile hack vb şeyler yapmayı düşünmediğim için hiç ilgilenmedim o konularla bir bakayım uyarsa flashlarız artık teşekkürler:oke:

Hackli Uda dosyasını upload edebilirim istiyorsanız, işinizi bayağı kolaylaştırır internette bulamamıştım kendim yaptım.

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
yaklaşık 3 aydır kullandığım n8 ime menü içinde dosyalar oluşturdum. ama bir süre sonra takılmalar başladı.misal oyun ve program klasörüne girerken yaklaşık 20 saniye telefon kitleniyor.Utku bey yardımcı olabilirse sevinirim
Tam bir çözüm yok bütün oyunlar programlar için ayrı klasör aç(örn:Uygulamalar-oyunlar-aksiyon,yarış......) yada grıd ,spb shell yada n-desk uygulamasını yükle.

----------Eklendi @ 20:22:21 ---------- Yazıldı @ 20:19:38 ----------

Hackli Uda dosyasını upload edebilirim istiyorsanız, işinizi bayağı kolaylaştırır internette bulamamıştım kendim yaptım.
Paylaşsan birçok kişinin işine yarar

nonamex

Üye
Utku™;3539521' Alıntı:
Tam bir çözüm yok bütün oyunlar programlar için ayrı klasör aç(örn:Uygulamalar-oyunlar-aksiyon,yarış......) yada grıd ,spb shell yada n-desk uygulamasını yükle.

----------Eklendi @ 20:22:21 ---------- Yazıldı @ 20:19:38 ----------

Paylaşsan birçok kişinin işine yarar

Upload ediyorum.

----------Eklendi @ 20:57:11 ---------- Yazıldı @ 20:43:01 ----------

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...ce-hackli-uda-dosyasi-510112.html#post3539660

rbaygun

Üye
Upload ediyorum.<font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 20:57:11 ---------- Yazıldı @ 20:43:01 ----------</font><br />
<br />
</font><a href="http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/n8-pr1-2-icin-sadece-hackli-uda-dosyasi-510112.html#post3539660" target="_blank">http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/n8-pr1-2-icin-sadece-hackli-uda-dosyasi-510112.html#post3539660</a>
<br />
<br />
cevap için çok teşekkür ederim size ve utku beye programı deneyeceğim

MksDevoO

MksDevoO

Üye
Anna Nezaman Gelicek bilgisi olan varmıı ??

volkanerce

Üye
Lütfen yardım nokia c7 var wlan a bağlanıyorum sonra bağlantıyı kes diyorum kesiyor ardından hemen yine kendi kendine açıyo makinayı açıyorum kapatıyorum ondan sonra düzeliyor araştırdım mail ayarları yaptıysanız olur diyor ama ben maili açmadı bile lütfen yardım :((

nonamex

Üye
seçenekler > mini uygulamalar c.dsi modunda seçin

icakicix

Üye
telefonuma qt 4.7.3 kuramuıorum kurarken cesıtlı hatalar werıyor bıraz acıklarmısınız
telefonum nokia n8
hacked uda kullanıyorum

Quaresma53

Quaresma53

Üye
merhaba arkadaşlar ben az önce konu açtım burayı görmemişim ksra bakmayın youtube den videolar izleyebiliyoken faceden izleyemiyorum flash player mi atmam lazım telfonuma yoksa başka bi nedeni mi var yada bi tek ben mi izleyemiyorum herkes için mi aynı durum söz konusu cevap için şimdiden teşekürler

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar ben az önce konu açtım burayı görmemişim ksra bakmayın youtube den videolar izleyebiliyoken faceden izleyemiyorum flash player mi atmam lazım telfonuma yoksa başka bi nedeni mi var yada bi tek ben mi izleyemiyorum herkes için mi aynı durum söz konusu cevap için şimdiden teşekürler
kendi tarayıcısı ile dene

Üst Alt