Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Beyler yazılım güncellemeye girdiğimde sorgusuz sualsiz direkt internete bağlanıyor. Wifiyle güncellenmiyormu bu yazılım ? Ayarı nerden yapılıyor bilen varsa yardımcı olsun ben bulamadım.:allalla:
1.hedef wifi ise direk bağladır wifi ye sende büyük ihtimalle operatörünün interneti 1. hedeftir

----------Eklendi @ 19:21:13 ---------- Yazıldı @ 19:20:22 ----------

Arkadaşlar n8 de bazı uygulamaları ve oyunları yukledıkten sonra acmaya calısırken donup reset atıyor ve o program asla acılmıyor bunun nedenı nedır sızde de oluyor mu cozumu var mı acaba sımdıden tesekkurler..
n8inde sorun vardır ilk kez bötle bir şey duydum:allalla:

joker19

joker19

Üye
n8 imde yazılımsal bi sorun olabilir ovi store de ilk gunden berı acılmıyor donanımsal bı problem olsa sureklı rest atardı degıl mı ? sizce yazılmsal mı donanımdan mı kaynaklanıyo donanımsa yandım :S

STaT!C

STaT!C

Üye
Utku&#8482' Alıntı:
1.hedef wifi ise direk bağladır wifi ye sende büyük ihtimalle operatörünün interneti 1. hedeftir

Çözümün Yanından Bile Geçmedi.

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Çözümün Yanından Bile Geçmedi.
1.Hedef wifi ise direk wifi ile bağlanması lazım bütün hedeflerii silip yeniden yükleyip deneyiniz:ah

----------Eklendi @ 18:18:52 ---------- Yazıldı @ 18:17:30 ----------

Bu çözüm sağlamazsa navifirmden flashlaman gerek

_ardaa

_ardaa

Üye
telefon ayarlarından bağlantıya gel ordan ayarlara gel WLAN'a geç kısmında ylnz. bil. WLAN'lar seç sonra Kendi ülkenzd. veri kullan kısmını Yalnızca WLAN olanı seç yada herzaman sor'uda seçebilirsin ama şebeke interneti kullanmıyorsan Yalnızca WLAN'ı seç telefon şebekeye bağlanmak istese bile erişim reddedildi yazar bağlanmaz.

nonamex

Üye
Utku™;3513275' Alıntı:
Kalıcı bir çözüm değil:hmmm

Kalıcı bir çözüm bulana kadar , en iyi çözüm :oke:

STaT!C

STaT!C

Üye
Utku™;3509763' Alıntı:
1.Hedef wifi ise direk wifi ile bağlanması lazım bütün hedeflerii silip yeniden yükleyip deneyiniz:ah

----------Eklendi @ 18:18:52 ---------- Yazıldı @ 18:17:30 ----------

Bu çözüm sağlamazsa navifirmden flashlaman gerek

Önce wireless ağınıza bağlanın, ondan sonra güncellemeleri çalıştırın.

telefon ayarlarından bağlantıya gel ordan ayarlara gel WLAN'a geç kısmında ylnz. bil. WLAN'lar seç sonra Kendi ülkenzd. veri kullan kısmını Yalnızca WLAN olanı seç yada herzaman sor'uda seçebilirsin ama şebeke interneti kullanmıyorsan Yalnızca WLAN'ı seç telefon şebekeye bağlanmak istese bile erişim reddedildi yazar bağlanmaz.

Tamam beyler saolun sonunda oldu :D Ama ardaa_272 arkadaşın dediği wlan ayarını yaptıktan sonra internet hata verdi eski haline çevirince düzeldi.

STaT!C

STaT!C

Üye
beyler acil yardım. teli usb.ye bağladım işimi gördüm çıkar butonu yerine bir altındaki kes butonuna bastım sonra geri alıym falan derken baktım mass memory sistem dosyaları birbirine girmiş yüklü program ve oyunlar açılmıyor. nasıl eski haline döndürebilirim flash atsam düzelir mi ?:vur

Mass memory i biçimlendirip flashlasam zararı olur mu ?

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
beyler acil yardım. teli usb.ye bağladım işimi gördüm çıkar butonu yerine bir altındaki kes butonuna bastım sonra geri alıym falan derken baktım mass memory sistem dosyaları birbirine girmiş yüklü program ve oyunlar açılmıyor. nasıl eski haline döndürebilirim flash atsam düzelir mi ?:vur

Mass memory i biçimlendirip flashlasam zararı olur mu ?
mass memory yi biçimlendiremezsin telefonuna bence fflash at

STaT!C

STaT!C

Üye
Utku™;3517964' Alıntı:
mass memory yi biçimlendiremezsin telefonuna bence fflash at

Biçimledim ve flash attım son sürüm kurdum. teşekkürler.

finalfantasy

Üye
beyler yeni bi C7 aldım ovi yi kullanamıyodum güncelleme istiyodu telfn güncellemiyodu 1 günlük telfona hard format attm güncellemelerini yaptım bu sefer sosyal ağları kuramadm hiç bi türlü yüklemedi .. anlamadm gtti 1. sorun bu ..
diğeri ise 14.002 e yükselttikten sora telfnda Açık Uygulamaları Gör denilen bi seçenek var sürekli bi tane açık uygulama var işareti gösteriyo ama tıklayınca açık uygulama yoktur diyo işaret sinirimi bozdu :vur kaldı öyle yeşil bi daire nasıl kurtula bilirim

nonamex

Üye
beyler yeni bi C7 aldım ovi yi kullanamıyodum güncelleme istiyodu telfn güncellemiyodu 1 günlük telfona hard format attm güncellemelerini yaptım bu sefer sosyal ağları kuramadm hiç bi türlü yüklemedi .. anlamadm gtti 1. sorun bu ..
diğeri ise 14.002 e yükselttikten sora telfnda Açık Uygulamaları Gör denilen bi seçenek var sürekli bi tane açık uygulama var işareti gösteriyo ama tıklayınca açık uygulama yoktur diyo işaret sinirimi bozdu :vur kaldı öyle yeşil bi daire nasıl kurtula bilirim

Hard format atarak büyük hata yapmışsınız . Sosyal, Maps gibi bazı programları siliyor, o programlarda tekrar yüklenemiyor. Flash atmasını biliyorsanız flash atın, yada garantisi var götürüp flash attırın.

finalfantasy

Üye
Hard format atarak büyük hata yapmışsınız . Sosyal, Maps gibi bazı programları siliyor, o programlarda tekrar yüklenemiyor. Flash atmasını biliyorsanız flash atın, yada garantisi var götürüp flash attırın.
iyide başka çağrem yoktu ovi store a giremiyodum güncelleme yapıyodu yüklemiyodu fabrika ayarlarına aldım burdan okuyarak değişen bişi olmadı son çare hard attm

öğrenirim o sorun değilde :D
garantiye götürnce bnm yaptığımla aynı şeyi yapıcaksa hiç uğraşmıyım garantisyle .. ya da bn atınca garantiye bi etki yapar mı

nonamex

Üye
iyide başka çağrem yoktu ovi store a giremiyodum güncelleme yapıyodu yüklemiyodu fabrika ayarlarına aldım burdan okuyarak değişen bişi olmadı son çare hard attm

öğrenirim o sorun değilde :D
garantiye götürnce bnm yaptığımla aynı şeyi yapıcaksa hiç uğraşmıyım garantisyle .. ya da bn atınca garantiye bi etki yapar mı

Flash atarken telefonu açılmaz hale getirmediğiniz sürece sorun yok, gayet kolay bir işlem uzun sürmüyor. Burda güzel bir anlatım var burdan yapabilirsiniz.

finalfantasy

Üye

Flash atarken telefonu açılmaz hale getirmediğiniz sürece sorun yok, gayet kolay bir işlem uzun sürmüyor. Burda güzel bir anlatım var burdan yapabilirsiniz.
çok sağolun yardım için ..

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

rbaygun

Üye
yaklaşık 3 aydır kullandığım n8 ime menü içinde dosyalar oluşturdum. ama bir süre sonra takılmalar başladı.misal oyun ve program klasörüne girerken yaklaşık 20 saniye telefon kitleniyor.Utku bey yardımcı olabilirse sevinirim

Üst Alt