Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
ana oyun angry birs in 8. bölümündeki sandığı nasıl alıcaz :D ????

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Ana oyun sarmıyo :D rioda istediğini sorabilirsin ama

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
Arkadaşlar bu giriş ekranındaki kısayolları silmiştim önceden.. şimdi tekrar yüklemek istiyorum ama msj, web fotolar vs.. seçemiyorum yani bu seçenekler yok kısayollarda ... varmı bunun bi çözüm yolu ?? RESİMDEKİ KISAYOLLAR [/B]

Uploaded with

Starsley

Evet var. Üstüne basılı tut. 'Düzenle' moduna gelecek. Sonra bir kez daha sadece üstüne tıkla. Seçenek gelecek, 2 tane 'Kaldır' ve 'ayarlar.' Ayarlar'ı seç istediğin gibi düzenle :oke:

• Beğen
Tepkiler: serrrkan5561
serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
Evet var. Üstüne basılı tut. 'Düzenle' moduna gelecek. Sonra bir kez daha sadece üstüne tıkla. Seçenek gelecek, 2 tane 'Kaldır' ve 'ayarlar.' Ayarlar'ı seç istediğin gibi düzenle :oke:

Dostum cevabın için teşekkür ederim ama halledemedim:hmmm Ekrana basılı tuttum alt alta + lar varya onlardan bitanesine basıyorum " Mini uyg. kataloğu " başlığı altında mağaza ajanda arama gereci bbc bildirimler falan var , baskada bişe bulamadım ne yaptıysam .. Zahmet verıyorum kusura bakmayasın ama hatayı nerde yapıyorum anlatırmısın tekrar :)

OzGuRKnowN

Üye
Dostum cevabın için teşekkür ederim ama halledemedim:hmmm Ekrana basılı tuttum alt alta + lar varya onlardan bitanesine basıyorum " Mini uyg. kataloğu " başlığı altında mağaza ajanda arama gereci bbc bildirimler falan var , baskada bişe bulamadım ne yaptıysam .. Zahmet verıyorum kusura bakmayasın ama hatayı nerde yapıyorum anlatırmısın tekrar :)

Seçeneklere Tıkla/Giriş Ekranını Düzenleyi Seç/+ olan yere tıkla/Kısayolları Seç/Gelen Resimde işaretlediğin gibi yere gel ayarlara tıkla / 1.Kısayol 2. 3. 4. istediğini ayarlar ;)

• Beğen
Tepkiler: serrrkan5561

JrLinq

Üye
1-Telefonu 2 gün önce aldım.. akşam yatmadan önce şarja taktım. sabah şarjdan çıkardım ama telefon sanki hala şarja takılıymış gibi güç çizgileri sürekli artıyor..
2-Telefonu kapatamıyorum :) garip bişey üstteki düğmesine basılı tutyorum ama kapanmıyor.

Telefon: Nokia C7

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
Seçeneklere Tıkla/Giriş Ekranını Düzenleyi Seç/+ olan yere tıkla/Kısayolları Seç/Gelen Resimde işaretlediğin gibi yere gel ayarlara tıkla / 1.Kısayol 2. 3. 4. istediğini ayarlar ;)

Tamamdır arkadaşım çok sağolasın oldu bu sefer:)

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Bana soru kalmamış:ehe

e144034

Üye
hocam bende ve bir arkadaşımda c7 var.resmi güncelleştirmeleri yaptıktan sonra şarjı hissedilir şekilde azaldı. ikimizde de aynı sorun var. bu güncelleştirmeleri silebilir miyiz? yada komple formatlasak gider mi bu güncelleştirmeler? yada ilk fw i bulabileceğimiz bir yer var mı? bilen arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim

shadoww006

Üye
Merhabalar, Forumunuzu daha önceden de takip ediyordum. Değerli ustalarımın bana yardım edeceğini umuyorum. ÇOK ACİL LÜTFEN,, Perşembe günü N8 aldım, birkaç müzik felan attım bataryası bittikten sonra uzun süre şarja taktım ve Cuma günü saat 17:30 gibi kullanmaya başladım. Kullandığım ilk dakikada en çok işime yarayan uygulama olan navigasyonunu kullandım. Ama telefon çok sıklıkla donuyor ve kendini yeniden başlatıyor. Aynı akşam oviden sürümünü güncelledim fakat hata aynı, Kapalı alanlarda daha çok hata yapıyor. Ama açık alanlarda da keza yine aynı hatayı veriyor. Sizce bu sorun nedir. Düzelir mi,, ankara electrowold e gidip cihazı olduğu gibi kafalarına atmak istiyorum:off:. Ürünü iade edebilir miyim. Birde ovi maps tendir deyip bu siteden sygic mobile yazılımını kurdum hata aynı hatta daha çabuk donuyor cihaz,, sygic i yüklemem garanti ile ilgili bir sorun yaşatırmı lütfen çok acil cevaplayın ustalar,,

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Senin n8 aldığında sürümü neydi

shadoww006

Üye
Bilmiyorum bakmadım. Ama şu an PR 1.2, bir de şunu belirteyim. Navigasyon ayarlarında şebeke tabanlıyı kaldırdığımda hiç ama hiç çalışmıyor. Donuyor ve yeniden başlıyor. Öncelikle şu sorunu cevaplar mısınız sgic i yüklemem garanti sorunu yaşatırmı Şimdiden ilgilinize teşekkür ederim.

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
hocam bende ve bir arkadaşımda c7 var.resmi güncelleştirmeleri yaptıktan sonra şarjı hissedilir şekilde azaldı. ikimizde de aynı sorun var. bu güncelleştirmeleri silebilir miyiz? yada komple formatlasak gider mi bu güncelleştirmeler? yada ilk fw i bulabileceğimiz bir yer var mı? bilen arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim

Hayır silemezsin

----------Eklendi @ 22:29:14 ---------- Yazıldı @ 22:26:00 ----------

Bilmiyorum bakmadım. Ama şu an PR 1.2, bir de şunu belirteyim. Navigasyon ayarlarında şebeke tabanlıyı kaldırdığımda hiç ama hiç çalışmıyor. Donuyor ve yeniden başlıyor. Öncelikle şu sorunu cevaplar mısınız sgic i yüklemem garanti sorunu yaşatırmı Şimdiden ilgilinize teşekkür ederim.

Sygic mi demek istediniz? Hiçbir program size garanti sorunu yaşatmaz emin olun..Ayrıca şu donma konusunda sürümü öğrenmemin nedeni güncelleme öncesi sürüm pr 1.0 ise size hatalı n8 gelmiş olabilir diye düşünüyorum

shadoww006

Üye
utku hocam

----------Eklendi @ 22:30:39 ---------- Yazıldı @ 22:29:29 ----------

utku hocam peki bu anlaşılır mı. Ne gibi çözüm bulunabilir. Bunlardan da bahsedebilir misiniz acaba,,

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek istediğini anlamadım arkadaş ?:allalla:

shadoww006

Üye
güncellemeyi yapmadan önce götürdüm orada baktılar bi sorun olmadığını söylediler.. Hatta tesdüf ki onlar çalıştırdıklarında bir sorun da olmadı. Bende bir sorun var dedim heralde çektim gittim. Dün ilk dega gittiğim Konya da rezil oldum. Arkadaşlar dalga geçtiler bu kadar para verdin telefonun zırt pırt açılıp kapanıyor diye. Gerçekten çok sinirliyim ve kendimi enayi gibi hissediyorum

----------Eklendi @ 22:34:57 ---------- Yazıldı @ 22:34:07 ----------

Yani hocam bu sorun nasıl aşılabilinir onu demek istemiştim. Saygılar....

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Sorun aşılamaz n8 in de bir sorun var aldığın yere götür bağır çağır böyle şey olmaz diye değişmezlerse tüketici hakları mahkemesine gidersin.Ben şimdi çıkıyorum forumdan yarın sorununu kesin çözeriz:oke:

shadoww006

Üye
Çok sağol kardeşim anlaşılan bu sorun mekanik bir sorun. Yazılımsal değil forumun tamamını takip etmemden ve sizin cevabınızdan ben bunu anladım. Hayırlı geceler diliyorum.

kaptanedi

kaptanedi

Üye
slm arkadaşlar word belgelerini yazıcıdan cıktı alabilecegimiz bir yol yada program bilen varmı resim alınıyor ama word yok.. office programlarını denedim ama o özellikmi yok nedir ?

Üst Alt