Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

miaculpa

miaculpa

Üye
Utku™;3356712' Alıntı:
Kendisi otomatik olarak tanıyor usb ile pc ye takınca sağ üstte bağlanıyor diye yazı geliyor 2-3 saniye ona tıklarsan bağlantı şeklini değişebilirsin

----------Eklendi @ 20:11:46 ---------- Yazıldı @ 20:11:09 ----------

ışık seensöründen dolayı normal o

----------Eklendi @ 20:12:10 ---------- Yazıldı @ 20:11:46 ----------

lensin hatalı değiştir telefonunu

----------Eklendi @ 20:16:12 ---------- Yazıldı @ 20:12:10 ----------

telefon yanımda değil s60v5 için böyleydi ama ayarlardan -konumlama - konumlama yöntemlerine
Orada sadece tümleşik gps seçili olacak diğerlerini kapatırsan ücret gitmez

konumlama yok daha detaylı yardımcı olurmusunuz

warrose

warrose

Üye
çok tesekkkür ederim ilgilendiğin için

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil :)

carizmatiks

Üye
c6 01.. de tuşkilidini uzun süre açık çekili tutunca, kamera flaşı fener moduna geçiyor farkettinizmi?

electroizm

Üye
c6 01.. de tuşkilidini uzun süre açık çekili tutunca, kamera flaşı fener moduna geçiyor farkettinizmi?

c7'de de var bu özellik ama n8de söz konusu olamaz bazı arkadaşlar sanki icatmiş gibi bende de oluyor demişler ama :-) n8 flashi el feneri niyetine kullanacağınız kadar basit değil :)

----------Eklendi @ 04:21:55 ---------- Yazıldı @ 04:16:11 ----------

merhaba benim telefonum c7 bildiğim kadarıyla bu telefon internetsizde navigasyona bağlanabiliyordu ama sürekli internete bağlanmak istiyor konumumuda bulmuyor internete girerse ayrıca kontöryer peki nokia entegre navigasyondedi nokianın kazığınımı yedik yardımcı olurmusunuz ayarı varsa çözümüde söyleyinde interetsiz navigasyonun keyfini yaşıyalım:hmmm

pr1.2 14.002 güncellemesi ile ücretsiz navigasyon programı sunuyor 9911 kb boyutunda bununla sorununu halledebilirsin sanırım hafta sonu doğu avrupa'da kullanıp sonucunu yazmaya çalışırım saygılar

ceranteam

ceranteam

Üye
Arkadaşlar n8 imin ekran ışık şiddeti bi yükseliyo bi düşüyo tahminimce ışık sensöründen dolayı yapıyor bunu ama bunu çok belirgin yapıyor titreyerek yapıyor bi fikri olan var mı yapmam gerekn bir şey

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Sorun yok ceranteam

• Beğen
Tepkiler: ceranteam
kaptanedi

kaptanedi

Üye
slm arkadaşlar bu c7 de 5800 daki gibi albüm sanatı yokmu yani mp3 lere resim ekliye biliyoduk yada ben bulamadım.?

ceranteam

ceranteam

Üye
tşk ederim utku

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
slm arkadaşlar bu c7 de 5800 daki gibi albüm sanatı yokmu yani mp3 lere resim ekliye biliyoduk yada ben bulamadım.?

albümlere resim eklememi iyi olur öyle bişey warmı gerçekten beyler

ANIL2

Üye
Arkadaslar 2 gundur ugrasıyorm olmuyor delı edecek benı nokıa c7 telefon acılmıyor acılrıken telefon acılma sorunu yonetıcınıze basvurun dıyor yenı sıstem yukledım farklı dıller denedım hep aynı bu seferde ıngılızce yazıyor acılma sorunu dıye phonex hard format aklıma gelen hersey, bılen bırılerı varsa yardım edın lutfen teknıs servıs demeyın cunku afrıcadayım yok boyle bır servıs burada

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
arkadaslar nokia c7 le ınternete rahat gırıyorum ama yasaklı sıtelere bırturlu gıremıyorum bılenınız varsa yardımcı olursa sevınırım...:hmmm

projectmaximo

projectmaximo

Üye
arkadaslar nokia c7 le ınternete rahat gırıyorum ama yasaklı sıtelere bırturlu gıremıyorum bılenınız varsa yardımcı olursa sevınırım...:hmmm

ayarlar/bağlantı/ayarlar/hedefler/ ve kullandığın erişim noktasını seç ve dns ayarlarını 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 yap :)

----------Eklendi @ 23:28:45 ---------- Yazıldı @ 23:25:20 ----------

tabi seçtikten sonra gelişmiş ayarlar diceksin seçeneklerden:) ama bağlantı varken düzenleyemezsin önce bağlantıyı kesmen lazım

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
ayarlar/bağlantı/ayarlar/hedefler/ ve kullandığın erişim noktasını seç ve dns ayarlarını 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 yap :)

----------Eklendi @ 23:28:45 ---------- Yazıldı @ 23:25:20 ----------

tabi seçtikten sonra gelişmiş ayarlar diceksin seçeneklerden:) ama bağlantı varken düzenleyemezsin önce bağlantıyı kesmen lazım

dostum denedım ama yınede yasaklı sıtelere gırmıyor :ağlarım:

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Dns de protokol 4 üdeğişeceksin 6 yı değil

ridackk

Üye
arkadaşlar n8 im yavaşladı uygulamaları açması 10 saniyeyi geçiyor, açsa bile sürüklemeler takılıyor. ilk zamanlarda böyle değildi hemen açılıyordu
sizde de bu şekilde mi. hızlandırmanın bir yolu var mı?

CalvinKlein35

Üye
arkadaşlar n8 e direksiyon konsolu bağlayabilinir mi , çalıştırır mı ?

Üst Alt