Utku
Üye
Utku™;3356712' Alıntı:Kendisi otomatik olarak tanıyor usb ile pc ye takınca sağ üstte bağlanıyor diye yazı geliyor 2-3 saniye ona tıklarsan bağlantı şeklini değişebilirsin
----------Eklendi @ 20:11:46 ---------- Yazıldı @ 20:11:09 ----------
ışık seensöründen dolayı normal o
----------Eklendi @ 20:12:10 ---------- Yazıldı @ 20:11:46 ----------
lensin hatalı değiştir telefonunu
----------Eklendi @ 20:16:12 ---------- Yazıldı @ 20:12:10 ----------
telefon yanımda değil s60v5 için böyleydi ama ayarlardan -konumlama - konumlama yöntemlerine
Orada sadece tümleşik gps seçili olacak diğerlerini kapatırsan ücret gitmez
c6 01.. de tuşkilidini uzun süre açık çekili tutunca, kamera flaşı fener moduna geçiyor farkettinizmi?

merhaba benim telefonum c7 bildiğim kadarıyla bu telefon internetsizde navigasyona bağlanabiliyordu ama sürekli internete bağlanmak istiyor konumumuda bulmuyor internete girerse ayrıca kontöryer peki nokia entegre navigasyondedi nokianın kazığınımı yedik yardımcı olurmusunuz ayarı varsa çözümüde söyleyinde interetsiz navigasyonun keyfini yaşıyalım![]()
slm arkadaşlar bu c7 de 5800 daki gibi albüm sanatı yokmu yani mp3 lere resim ekliye biliyoduk yada ben bulamadım.?
arkadaslar nokia c7 le ınternete rahat gırıyorum ama yasaklı sıtelere bırturlu gıremıyorum bılenınız varsa yardımcı olursa sevınırım...![]()

ama bağlantı varken düzenleyemezsin önce bağlantıyı kesmen lazımayarlar/bağlantı/ayarlar/hedefler/ ve kullandığın erişim noktasını seç ve dns ayarlarını 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 yap
----------Eklendi @ 23:28:45 ---------- Yazıldı @ 23:25:20 ----------
tabi seçtikten sonra gelişmiş ayarlar diceksin seçeneklerdenama bağlantı varken düzenleyemezsin önce bağlantıyı kesmen lazım

dostum denedım ama yınede yasaklı sıtelere gırmıyor![]()
hayır çalışmıyor joystickte çalışmıyorarkadaşlar n8 e direksiyon konsolu bağlayabilinir mi , çalıştırır mı ?