Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce nokia c7 aldım ve şebeke sorunu yaşıyorum.. bu sorunu hemen hemen hergün yaşıyorum..telefon ekranında şebeke olmasına rağmen arama yapamıyorum ve alamıyorum.. bu sorunu ancak arama yapmak isteyince anlayabiliyorum.. Sorun telefonu kapatıp açınca çözülüyor..
Aynısı bende 2 kere oldu izin yok diyordu arama ekranına gelince ben hafıza kartını o gün değiştim 16 gb aldım bir daha sorun oluşmadı alakası varmıdır bilemem

kaptanedi

kaptanedi

Üye
arkadaşlar n8 le c7 nin codec cözme,akıtma özellikleri farklımı c7 ye 140mb boyutlu mkv klip attım x264 ama acmadı... bilgisi olan varmı??

Omer_07

Üye
N8 imde bazen müzik ya da video açmak istediğimde "hafıza dolu lütfen açık uygulamaları kapatıp tekrar deneyiniz" uyarısı veriyor. Açık uygulama olmadığı halde müziği ya da videoyu açamıyor ve telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Acaba bu konu hakkında bilgisi olan biri yardım edebilir mi ?

serinaga

serinaga

Üye
:hmmm
ben facebooktaki videoları izleyebiliyorum hiç bir yerden bir de posta kutumdaki resimleri ara sıra gösteriyor ara sıra göstermiyor..yardımcı olursanız sevinirim

----------Eklendi @ 01:15:53 ---------- Yazıldı @ 01:14:00 ----------

Arkadaşım C7'de face'deki videoları mı izliyorsun ??? Nasıl izliyorsun anlatabilir misin ? Ne yaptımsa izleyemiyorum ...

----------Eklendi @ 01:48:53 ---------- Yazıldı @ 01:15:53 ----------

:allalla:
Utku bey özür dilerim bu arada benim adım akif.. Evet memnunum şu an için bir sorunum yok. Sade navigasyonu FM verici ile beraber kullanamamak canımı sıktı. eski telefonum N79 şu an dışlanmış gibi duruyor. onda bu dediğim özellik vardı. araç kullanırken hem teleondaki müziği dinliyordum hem de navigasyon sesli anlatımını. N8 de yok:vur

----------Eklendi @ 01:58:18 ---------- Yazıldı @ 01:48:53 ----------

c7'de bugün denedim, Nokia haritalar ile navigasyonda FM verici üzerinden sesi aktaramadım. Hatta bluetooth üzerinden kulaklığa Garmin navigasyonda sesi aktarırken Nokia haritalar ile navigasyonda aktarım bluetooth üzerinden olmuyor, telefonun hoparlöründen geliyor. Müzik dinlemede FM verici gayet iyi çalışıyor ama ... Acaba farklı bir ayar mı var ? Bilen arkadaşlarımız yardımcı olurlarsa sevinirim, ben çözersem yazarım, araştırmaya devam ediyorum, herkese iyi forumlar ...

afşinbey245

Üye
herkeze slmlar benim sorunum c6-01 ile telefonu 1 ay önce aldım orjinal kvk lı internete bağlandığı sırada telefon ekranı dondu bataryayı çıkardım taktım bir daha da açılmadı başka bir batarya denedim sim ve hafıza kartını çıkardım yinede açılmıyor şarj lambası yanmıyor telefonda hiç bir faaliyet yok yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler ayrıca ben bu telefonu çok umut ederek aldım n8 c6 ve c7 alacaklara bunlardan uzak dumaların tavsiye ediyorum

accman

accman

Üye
herkeze slmlar benim sorunum c6-01 ile telefonu 1 ay önce aldım orjinal kvk lı internete bağlandığı sırada telefon ekranı dondu bataryayı çıkardım taktım bir daha da açılmadı başka bir batarya denedim sim ve hafıza kartını çıkardım yinede açılmıyor şarj lambası yanmıyor telefonda hiç bir faaliyet yok yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler ayrıca ben bu telefonu çok umut ederek aldım n8 c6 ve c7 alacaklara bunlardan uzak dumaların tavsiye ediyorum

muhtemelen "dead phone flashing" yapman gerekecek ama bunu yaptığın dah sonro garanti tarafından farkedilir ve garantiden düşürülebilir telefonun benim tavsiyem servise götürmen yönünde..

afşinbey245

Üye
muhtemelen "dead phone flashing" yapman gerekecek ama bunu yaptığın dah sonro garanti tarafından farkedilir ve garantiden düşürülebilir telefonun benim tavsiyem servise götürmen yönünde..
sagol kardeşim hiç bi müdahale yapmadan garantiye verdim çaresiz telefon açılacak galiba sağlık olsun

_ardaa

_ardaa

Üye
Arkadaşlar bugün N8 aldım sonunda, henüz yeteri kadar inceleme fırsatı bulamadım ama cihaz pr1.0 yazılım sürümü 011.012 diye geçiyor, henüz bir sorun sıkıntı yaşamadım ama sizce bunu güncellesem mi acaba, pusula uygulamasını bulamadım ovi haritaları çok beğendim açtığımla konumumu bulması bir oluyor.

sormak istediğim sorular var, tuş kilidi olayını çözemedim pusula yok bazı tuş dokunmalarına tepki vermiyor bazen, birde sms lerde gülücükleri kapatma var mı bulamadım ben.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bende salı günü aldım telefonumu.PR 1.0 ile gelmişti.bir kez reset attı.Aynı gün 1.2 ye yükselttim.Sana da tavsiye ederim.tuş kilidi olayından kastın nedir?pusula harita kısmında var.tıklayınca aktif olur...

kaptanedi

kaptanedi

Üye
bu başlıgı açan muhabbet olsun diyemi actı anlamadım... 4. farklı sorum hiçbirine yanıt alamadım.. neyse bu soruyu bilen vardır belki.. c7 de ses çipi varmı 5800 daki gibi...

_ardaa

_ardaa

Üye
bende salı günü aldım telefonumu.PR 1.0 ile gelmişti.bir kez reset attı.Aynı gün 1.2 ye yükselttim.Sana da tavsiye ederim.tuş kilidi olayından kastın nedir?pusula harita kısmında var.tıklayınca aktif olur...

bende reset yada donma olmadı henüz tuş kilidi diğer telefonlardan alışkanlık olmuş tuş kombinasyonu aradım ilk(seçenekler +*) tabi sonra yandaki kilit tuşunu farkettim, pusula ise haritada tıklayınca aktif olmadı yada oldu da ben normal pusula şekli beklediğim için farketmedim sol altta bir ok var o pusula olsa gerek, pr1.2 ye yükseltsem iyi olur sanırım, telden güncelleştirmek daha mantıklı olsa gerek.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
telden güncelleştir en mantıklısı o.

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Kaptanedi muhabbet olsun diye açmadım merak etme avr ses çipi değilki bunu nerden öğrendin

musticakirs

musticakirs

Üye
arkadaşlar ben 2010 kasımda nokia N8 aldım kvk dan.almadan çok araştırdım ve çok hoşuma gittim aldığım ilk hafta her şey çok güzeldi oviden program indir kur hiç sorun olmuyordu.sonra uygulamalara girerken donmalar başladı bildiğiniz gibi reset atın dediler nokia müşteri hizmetlerinden bende reset attım ve tüm ovi gitti ve telefon kendinden geçti.neyse öyle epey zaman idare ettim ve kvk ya götürdüm istanbulda bir hafta kaldı bataryayı değiştirdiler ve yazılımı tekrardan günlelleyip yüklediler sanki düzlmiş gibiydi sorunlar ama aradan fazla zaman geçmeden yine donmya mesaj yazarken kapanmaya başladı telefn.sonra tekrar nokia care getirdim orda da yazılım yüklendi ama sorunlar yine düzelmedi şimdi yine aradım tekrar getir dediler ne yapcağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun.çünkü sorun yazılımdan mı yoksa telefonun beyninden mi kaynaklanıyor onu anlamadım.bir telfon mesaj yazarken kendiliğinden kapanıp açılır mı.batarya yı erkenden bitirir mi.uygulamalara girerken donar mı özellikle tlf nu kapatıp açtığımda oluyor bu ve tlfn donuyor.kameresı gece çekimlerinde çok kötü noktacıklar çıkıyor gündüz fena sayılmaz.bi işte video çekim i iyi.müzik çalar fena değil.

kaptanedi

kaptanedi

Üye
avr ne kardeş.. c7 de 5800 daki gibi ses kalitesi için özel bi entegre falan varmı onu soruyorum..

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben 2010 kasımda nokia N8 aldım kvk dan.almadan çok araştırdım ve çok hoşuma gittim aldığım ilk hafta her şey çok güzeldi oviden program indir kur hiç sorun olmuyordu.sonra uygulamalara girerken donmalar başladı bildiğiniz gibi reset atın dediler nokia müşteri hizmetlerinden bende reset attım ve tüm ovi gitti ve telefon kendinden geçti.neyse öyle epey zaman idare ettim ve kvk ya götürdüm istanbulda bir hafta kaldı bataryayı değiştirdiler ve yazılımı tekrardan günlelleyip yüklediler sanki düzlmiş gibiydi sorunlar ama aradan fazla zaman geçmeden yine donmya mesaj yazarken kapanmaya başladı telefn.sonra tekrar nokia care getirdim orda da yazılım yüklendi ama sorunlar yine düzelmedi şimdi yine aradım tekrar getir dediler ne yapcağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun.çünkü sorun yazılımdan mı yoksa telefonun beyninden mi kaynaklanıyor onu anlamadım.bir telfon mesaj yazarken kendiliğinden kapanıp açılır mı.batarya yı erkenden bitirir mi.uygulamalara girerken donar mı özellikle tlf nu kapatıp açtığımda oluyor bu ve tlfn donuyor.kameresı gece çekimlerinde çok kötü noktacıklar çıkıyor gündüz fena sayılmaz.bi işte video çekim i iyi.müzik çalar fena değil.
telefonun galiba hatalı aldığında böyle bir sorun varmıydı

----------Eklendi @ 18:20:54 ---------- Yazıldı @ 18:20:23 ----------

avr ne kardeş.. c7 de 5800 daki gibi ses kalitesi için özel bi entegre falan varmı onu soruyorum..

Evet var

kaptanedi

kaptanedi

Üye
peki c7 nin kulaklıga verdigi ses neden 5800 gibi kaliteli degil ikisindede Sennheiser cx street 2 kulaklık kullandım....

kaptanedi

kaptanedi

Üye
evet

----------Eklendi @ 18:48:59 ---------- Yazıldı @ 18:48:21 ----------

özellikle baslar cok sönük :(

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
dalga geçmiyorum ama kulaklık kablosnu tam taktığına eminmisin burda konu bile açılmıştı

Üst Alt