Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

fntked

Üye
n8imde uygulamaların çoğu bazen açılıp bazen açılmıyor. Yardım lazım ?

mazelock programına girdiğim kodu unuttum.tuş kilidini bir türlü açamıyorum.telefonu kapatıp açamıyorum.bu şekilde kaldı.yardımcı olursanız sevinirim.

nazo38

Üye
..................

c6-01 e 300 mb lik veri indiricem yer yok diyor ama 8 gb lik yer var ne yapmam lazım

nazo38

Üye
...................

nokıa c601 de dns ayarlarını ne kadar dgşsemde yne ıstedgm stelere grmyor,lütfn yardm,

Telefonum c7 anna yazı fontu için bir çok yol denedim program yok mu acaba bilginize

Bilgisayarım, telefonumu ovi suite modunda algılamıyor, neden kaynaklanıyor olabilir?? Bu durum telefonuma symbian anna güncellemesi geldikten sonra oluştu.

ayarlara gir bağlantıya gir usb yi nokia ovi suite i seç varsayılan olarak sorunun düzelir

----------Eklendi @ 12:30:45 ---------- Yazıldı @ 12:28:42 ----------

Benim sorunum şarj ile alakalı eskiden şarj 3-4 gün gidiyordu ama ben anna yükledim artık 6-7 saat gidiyor nasıl çözülür?

selam. cihaz çalışır haldeyken açma tuşuna basıp güç tasarrufunu etkinleştirip dene test et sorun düzelicektir.

c6-01 e 25.007 güncellemesini yaptım menü de 9 simge varken şimdi 6 simge var ve daha bir çok uygulama yok videolar da sadece videolar seçeneği var ne yapmam lazım ?

enes_x

Üye
benim ışık sensörüm çalışmıyor napabilirim

resogil

Üye
Kimisinde Anna 24.01 versiyonu var, şimdi yeni çıkmış 25.07 diyorlar. Nokia'nın sitesine bakıyorum, çıkan en son sürüm 22.014 diyor.Telefonumda da 22.014 var. Güncelliyorum, telefonunuz güncel diyor. Ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum acaba?Telefonu mu Belçika'dan getirdim ve telefonum C7 .Şimdi en güncel sürüm ne?O sürümü nasıl yüklerim?Teşekkürler

ozi44

Üye
arkadaslar bende annayı yukledıkten sonra tum oyun muzıklerı sarkı lıstesıne gectı ıptal dedıgımde oldukca gectı baya muzık lıstede mevcut ve ne zaman kutuphaneyı guncelle desem hala yuklemeye devam edıyor daha once boyle bır problem yoktu ne yapabılırız bu konuyla ılgılı ?

Roket

Üye
Değirli arkadaşlar benimde N8 im var üzerinde anna yüklü ancak telefon görüşmesi yaparken veyada görüşmeyi bitirdiğimde telefonu kapatayım derken kapat düğmesi küçülüyor tekrar büyütüp kapat tuşuna basmam gerekiyor bu sorunun bir çözümü varmı bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi. SAYGILAR...

oviden en yüklesem önce yüklüyor sonra hazırlıyor sonrada yüklemeyi iptal ediyor .. nedennnnnnn?_

sbaldir

Üye
Meraba, benim telefonda da alikan'ın bahsettiği sorun var, sizin söylediğiniz dosyasını telefon hafızasına yükleyemiyorum, yeterli boş alan yok diyo. Fakat hafızayı boşaltamadım, hafıza boşaltma işini nasıl yapabilirim?(soft format attım yine dolu)

camper61

Üye
Opda'dan sertifika alma işlemi 1-2 gün sürer yazıyor her yerde, 5 gündür bekliyorum hala Being Produced yazıyor :S

C6-01 için türkçe skype proğramı var mı arkadaşlar

Jar dosyası yüklerken

"İç hata: Jsr plugin com.nokia.mj.impl.chapi.core.utils.
ServiceProviderInstaller cancelled installation."

hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim

N8 kullanıyorum benim sürüm 024.001 neden böyle son güncelleme service park bile yükle dim ama sürüm numarası bu birde Ovi den birşey indiriyorum yüklüyor sonra iptal ediyor yardımlarını zı bekliyorum TESEKKÜRLER

Tyrann

Üye
merhaba benim n8'imde telefon açılırken hata veriyor ve bazı oyunları yüklerken sertifika hatası veriyor,yardım edermisiniz