Bilgisayarım, telefonumu ovi suite modunda algılamıyor, neden kaynaklanıyor olabilir?? Bu durum telefonuma symbian anna güncellemesi geldikten sonra oluştu.
c6-01 e 25.007 güncellemesini yaptım menü de 9 simge varken şimdi 6 simge var ve daha bir çok uygulama yok videolar da sadece videolar seçeneği var ne yapmam lazım ?
Kimisinde Anna 24.01 versiyonu var, şimdi yeni çıkmış 25.07 diyorlar. Nokia'nın sitesine bakıyorum, çıkan en son sürüm 22.014 diyor.Telefonumda da 22.014 var. Güncelliyorum, telefonunuz güncel diyor. Ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum acaba?Telefonu mu Belçika'dan getirdim ve telefonum C7 .Şimdi en güncel sürüm ne?O sürümü nasıl yüklerim?Teşekkürler
arkadaslar bende annayı yukledıkten sonra tum oyun muzıklerı sarkı lıstesıne gectı ıptal dedıgımde oldukca gectı baya muzık lıstede mevcut ve ne zaman kutuphaneyı guncelle desem hala yuklemeye devam edıyor daha once boyle bır problem yoktu ne yapabılırız bu konuyla ılgılı ?
Değirli arkadaşlar benimde N8 im var üzerinde anna yüklü ancak telefon görüşmesi yaparken veyada görüşmeyi bitirdiğimde telefonu kapatayım derken kapat düğmesi küçülüyor tekrar büyütüp kapat tuşuna basmam gerekiyor bu sorunun bir çözümü varmı bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi. SAYGILAR...
Meraba, benim telefonda da alikan'ın bahsettiği sorun var, sizin söylediğiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dosyasını telefon hafızasına yükleyemiyorum, yeterli boş alan yok diyo. Fakat hafızayı boşaltamadım, hafıza boşaltma işini nasıl yapabilirim?(soft format attım yine dolu)
N8 kullanıyorum benim sürüm 024.001 neden böyle son güncelleme service park bile yükle dim ama sürüm numarası bu birde Ovi den birşey indiriyorum yüklüyor sonra iptal ediyor yardımlarını zı bekliyorum TESEKKÜRLER