nonamex
Üye
merhaba arkadaşlar ben az önce konu açtım burayı görmemişim ksra bakmayın youtube den videolar izleyebiliyoken faceden izleyemiyorum flash player mi atmam lazım telfonuma yoksa başka bi nedeni mi var yada bi tek ben mi izleyemiyorum herkes için mi aynı durum söz konusu cevap için şimdiden teşekürler
Utku™;3252827' Alıntı:Ufak bir sorun için bile konu açan arkadaşlar için açtım bu konuyu forumu kirletmeden sorularınızı bana ve buradaki arkadaşlara sorabilirsiniz...
AмσηR@;3443956' Alıntı:sms attıktan sonra iletim raporu geldiginde titreşimle uyarı veriyor,daha önceden olmuyordu böyle birşey; bunu engellemenın bı yolu yok mudur?
AмσηR@;3550916' Alıntı:
iletim raporu geldikten sonra C7 de orta tus uyarı ısıgı yanıp sönüyor.bu sinir bozucu sorun için ne yapılabilir.
ayarlar >telefon>bildirim ışıkları>bildirim ışıklarını kapat tamamdır
Arkadaşlar ben dün nokia n8 aldım. altyazı olayının olduğunu yazmışlar birçok yerde. Ama benim update listesinde videos diye bir update görünmüyor. Alyazı dosyasını yazıldığı gibi UNİCODE olarak kaydettim ve film dosyası ile aynı isim yaptım, olmadı. MKV formatında film yükledim, açmadı bile. Ne yaptımsa alyazıyı çıkaramadım. Bir fikri olan var mı acaba?
Çıkar ama kılıfla kullanacaksanc6-01' in ekrani nasıl kolay çiziliyormu bendekinin jelatinini çıkarayımmı ne dersiniz.
benimde tel Nokia N8 ama sadece dik oluyor yan çevirdiğimde içeriği hala dik oluyor ne yapmalıyım birde 3 gün önce aldım tel i net e girmior bağlantı koptu dior
biraz daha açıklayıcı olsan birşey anlamadımarkadaşlar iki gündür opera mobile uygulaması çalışmıyor.sildim tekrar yükledim ama yine de hiç bir siteye ulaşamıyorum.normal tarayıcıdan da bazı sitelere ulaşamıyorum.(tel c7)yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler<font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 11:12:10 ---------- Yazıldı @ 11:07:03 ----------</font><br />
<br />
</font>arkadaşlar iki gündür opera mobile uygulaması çalışmıyor.sildim tekrar yükledim ama yine de hiç bir siteye ulaşamıyorum.normal tarayıcıdan da bazı sitelere ulaşamıyorum.(tel c7)(wlan kullanıyorum)yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
hafıza kartını biçimlendirwindows playerden eşitleme yaptım. sonrasında telefondan hafıza kartına yazan yazı ''hafıza kartı bozuk''. sıkıntıdayım
----------Eklendi @ 14:21:49 ---------- Yazıldı @ 12:58:58 ----------
Utku™;3560958' Alıntı:biraz daha açıklayıcı olsan birşey anlamadım
----------Eklendi @ 12:37:47 ---------- Yazıldı @ 12:37:21 ----------
hafıza kartını biçimlendir
çok saol olduayarlar)telefon)sensör ayarl)döndürme kontrolü)... ' dir herhalde
<br /><br />girdiğin sitelere bilgisayardan girebiliyor musun? sağolsunlar ağustos paketiyle gelecek kısıtlamalara şimdiden başladılar belki o yüzdendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?