Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

nonamex

Üye

m.facebooktan girerseniz bir videoya tıkladığınızda opera indirir, sizde izlersiniz.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Utku™;3252827' Alıntı:
Ufak bir sorun için bile konu açan arkadaşlar için açtım bu konuyu forumu kirletmeden sorularınızı bana ve buradaki arkadaşlara sorabilirsiniz...

internete bağlanmak için bu sefer bağlanı seçiyorum ama aada bir her zaman soruyor
ben sadece internete girmek istediğm zaman bağlanmak istiyorum çıktıktan sonrada bağlantını kesilmesini istiyorum bu neden oluyor acaba?

AмσηR@;3443956' Alıntı:
sms attıktan sonra iletim raporu geldiginde titreşimle uyarı veriyor,daha önceden olmuyordu böyle birşey; bunu engellemenın bı yolu yok mudur?

iletim raporu geldikten sonra C7 de orta tus uyarı ısıgı yanıp sönüyor.bu sinir bozucu sorun için ne yapılabilir.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
AмσηR@;3550916' Alıntı:

iletim raporu geldikten sonra C7 de orta tus uyarı ısıgı yanıp sönüyor.bu sinir bozucu sorun için ne yapılabilir.

ayarlar >telefon>bildirim ışıkları>bildirim ışıklarını kapat tamamdır

Arkadaşlar ben dün nokia n8 aldım. altyazı olayının olduğunu yazmışlar birçok yerde. Ama benim update listesinde videos diye bir update görünmüyor. Alyazı dosyasını yazıldığı gibi UNİCODE olarak kaydettim ve film dosyası ile aynı isim yaptım, olmadı. MKV formatında film yükledim, açmadı bile. Ne yaptımsa alyazıyı çıkaramadım. Bir fikri olan var mı acaba?

Arkadaşlar dün nokia müşteri hizmetlerine mesaj atmıştım bu konu ile alakalı olarak. Bugün beni aradılar. Çıkan kişi böyle bir update olmadığını, yazılım yüklenmesi ile gerçekleştiğini söyledi

nonamex

Üye

Uygulama > Yazılım güncellemelerine girip ordan en son güncellemeleri yükleyin

c6-01' in ekrani nasıl kolay çiziliyormu bendekinin jelatinini çıkarayımmı ne dersiniz.

buraq61

Üye
windows playerden eşitleme yaptım. sonrasında telefondan hafıza kartına yazan yazı ''hafıza kartı bozuk''. sıkıntıdayım

----------Eklendi @ 14:21:49 ---------- Yazıldı @ 12:58:58 ----------

berfin81

Üye
benimde tel Nokia N8 ama sadece dik oluyor yan çevirdiğimde içeriği hala dik oluyor ne yapmalıyım birde 3 gün önce aldım tel i net e girmior bağlantı koptu dior

buraq61

Üye
benimde tel Nokia N8 ama sadece dik oluyor yan çevirdiğimde içeriği hala dik oluyor ne yapmalıyım birde 3 gün önce aldım tel i net e girmior bağlantı koptu dior

ayarlar)telefon)sensör ayarl)döndürme kontrolü)... ' dir herhalde

Tepkiler: Utku
arkadaşlar iki gündür opera mobile uygulaması çalışmıyor.sildim tekrar yükledim ama yine de hiç bir siteye ulaşamıyorum.normal tarayıcıdan da bazı sitelere ulaşamıyorum.(tel c7)yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler<font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 11:12:10 ---------- Yazıldı @ 11:07:03 ----------</font><br />
<br />
</font>arkadaşlar iki gündür opera mobile uygulaması çalışmıyor.sildim tekrar yükledim ama yine de hiç bir siteye ulaşamıyorum.normal tarayıcıdan da bazı sitelere ulaşamıyorum.(tel c7)(wlan kullanıyorum)yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Utku

Üye
    Konu Sahibi
biraz daha açıklayıcı olsan birşey anlamadım

----------Eklendi @ 12:37:47 ---------- Yazıldı @ 12:37:21 ----------

windows playerden eşitleme yaptım. sonrasında telefondan hafıza kartına yazan yazı ''hafıza kartı bozuk''. sıkıntıdayım

----------Eklendi @ 14:21:49 ---------- Yazıldı @ 12:58:58 ----------

hafıza kartını biçimlendir

Utku&#8482;;3560958' Alıntı:
biraz daha açıklayıcı olsan birşey anlamadım

----------Eklendi @ 12:37:47 ---------- Yazıldı @ 12:37:21 ----------

hafıza kartını biçimlendir

opera mobile kullanıyorum ve iki gündür bazı sitelere erişim sağlayamıyorum telefonun kendi tarayıcısındanda aynı sitelere ulaşamıyorum bu iki gün içinde bi programda yüklemedim başka nasıl açıklayabilirim

_ardaa

Üye
girdiğin sitelere bilgisayardan girebiliyor musun? sağolsunlar ağustos paketiyle gelecek kısıtlamalara şimdiden başladılar belki o yüzdendir.

girdiğin sitelere bilgisayardan girebiliyor musun? sağolsunlar ağustos paketiyle gelecek kısıtlamalara şimdiden başladılar belki o yüzdendir.
&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;evet girebiliyorum bu söylediğim siteler de futbol tycoon bi online menejerlik oyunu ve hotfile fileserve ...

_ardaa

Üye
söylediğin yerler flash siteler sorun çıkması normaldir, daha önce de bu sorunları aynı sitelerde yaşıyor olman lazım.