Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

nonamex

Üye
Hayır, ama harita dosyalarını silmenin telefonu hızlandıracağını düşünmüyorum :allalla:

ridackk

Üye
arkadaşlar n8'imi fabrika ayarlarına döndürdüm. artık internete giremiyorum. önceden böyle bişey yoktu.
internete girmek istediğimde "bağlantı kullanlmyor, web: işlem gerçekleştirilemiyor" uyarıları veriyor.
ne yapsam düzelmedi, yardımcı olur musunuz?

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim n8 im kendi kendine tl ( kontör ) yiyor .
kullanım mıktarı bılmemkac bayt ucret 1 tl gibisinden msj gelıyor ben hiç birşey yapmadığım halde yardım ederseniz sevinirim

----------Eklendi @ 19:20:31 ---------- Yazıldı @ 19:10:18 ----------

arkadaşlar navigasyonu ücretsiz kullanamıyorum nasıl kullanabılırım ?
widgetları kapat

----------Eklendi @ 13:38:14 ---------- Yazıldı @ 13:37:15 ----------

Symbian3'te Gereksiz Yer Kaplayan Artık Dosyaları Silmek

arkadaşlar bilen varsa lütfen yazsın...
şimdi telefonu uzun süredir kullandık program oyun vs doldurduk telefonu..bazı uygulamaları beğenmeyip kaldırıyoruz. Böyle böyle telefonda kullanılmayan dosyalar çöplüğe dönüşüyor.. pcdeki ccleaner programı gibi telefonun gereksiz sistem dosyalarını silecek bir uygulama varmı yada bu dosyalar hangi klasörde tutuluyor telefonu pcye takınca cities klasörü var 132mb yer kaplıyor onu silsek nolur?
32 gb sana yetmiyor mu :D cities de navigasyonun ses dosyaları var

marky238

Üye
Arkadaşlar ovi'yi güncelledim. böyle bir hata verdi. formatladım yeniden yükledim.. hala aynı hatayı veriyo... "Cannot FEAPI Store APP1" bi yardım yaa :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Utku™;3450924' Alıntı:
widgetları kapat

----------Eklendi @ 13:38:14 ---------- Yazıldı @ 13:37:15 ----------

32 gb sana yetmiyor mu :D cities de navigasyonun ses dosyaları var
yetmiyo diye değil hızlandırmak için.. gigabaytlarca müzik-video yükle telefonu etkilemiyor ama toplasan 2-3gb 30 uygulama hafızayı çöplük yapmaya yetiyor

draligus

draligus

Üye
Garmin N8 de normal bir şekilde çalışıyor. Ancak herhangi bir kişiye contacts menüsünden yer işaretlemeye kalkınca bunu başaramıyor. Bilgisi olan var mı?

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
ARkadaşlar N8 imizi mesela şarj tam bitmeden 2 veya 3 çubuktayken şarja taksak bi problem olurmu ? N8 i aldım alalı pimpirik oldum da :D

densi35

Üye
n8 de konuşma bitince -arayan veya aranan kapatılınca - telefon ekran koruma moduna dönmeden hiç bir işlem yapmıyor, kapanınca birisini arayacaksın; bekliyorsun, kapanıyor, saat geliyor, ekranı açıyorsun, '' ara '' yapıyorsun,vs.vs.
bunun formülü varmıdır arkadaşlar, bulamadım.. çarpacam sonunda..

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
arkadaşlar n8 telefonumu aldığımda bazı gereksiz uygulamaların oldğunu gördüm..bunları kaldırmak istediğimde kaldırma iptal edildi diyor (uygulamalar E!,SSOUI):allalla:

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
kardeşim ben c7 ullanıyorum bu telefonlar neden donuyor bu telefonlara hızlandırıcı bi proğram yokmu

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ARkadaşlar N8 imizi mesela şarj tam bitmeden 2 veya 3 çubuktayken şarja taksak bi problem olurmu ? N8 i aldım alalı pimpirik oldum da :D
hiçbir sorun olmuyor tahat ol :D
e tabi her canın sıkıldığındada carza takmıcan:ehe

----------Eklendi @ 12:31:15 ---------- Yazıldı @ 12:30:47 ----------

n8 de konuşma bitince -arayan veya aranan kapatılınca - telefon ekran koruma moduna dönmeden hiç bir işlem yapmıyor, kapanınca birisini arayacaksın; bekliyorsun, kapanıyor, saat geliyor, ekranı açıyorsun, '' ara '' yapıyorsun,vs.vs.
bunun formülü varmıdır arkadaşlar, bulamadım.. çarpacam sonunda..
malesef çözümü yok o 3-4 saniyelik bekleme benide deli ediyor:vur

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arkadaşlar c7 flaş atarken phoenix çalışmayı durdu ve telefon şuan açılmıyor acil yardım edermisiniz?

karabasArif

Üye
ya bn oviden indirdiğim oyunları silmek istiyorum denedim ama olmadı

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
arkadaşlar bu symbian anna ne zaman piyasay çıkacak haberi olan varmı

----------Eklendi @ 22:00:18 ---------- Yazıldı @ 21:53:34 ----------

arkadaşlar bu symbian anna ne zaman piyasay çıkacak haberi olan varmı haberi olan varsa cevap yazsın

----------Eklendi @ 22:04:26 ---------- Yazıldı @ 22:00:18 ----------

Bugün NokiaShopta yeni yazılımı yüklettim telefona, herşey stabil sorunsuz çalışıyor fakat ovi mağazayı tıklıyorum ovi suite installer için içine girip indir diyor indiriyorum indirme tamamlanıyo yükleme diyor yüklemede tamamlanıyor tyükleme bitecekken yüklenemiyor hatası alıyorum. Ovi mağazayı kuramadım p.r 1.1 den sonra bu sorunu yaşayan var mıdır çözebilen var mıdır.?

telefona hart format at düzelir

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu symbian anna ne zaman piyasay çıkacak haberi olan varmı

----------Eklendi @ 22:00:18 ---------- Yazıldı @ 21:53:34 ----------

arkadaşlar bu symbian anna ne zaman piyasay çıkacak haberi olan varmı haberi olan varsa cevap yazsın

----------Eklendi @ 22:04:26 ---------- Yazıldı @ 22:00:18 ----------

Bugün NokiaShopta yeni yazılımı yüklettim telefona, herşey stabil sorunsuz çalışıyor fakat ovi mağazayı tıklıyorum ovi suite installer için içine girip indir diyor indiriyorum indirme tamamlanıyo yükleme diyor yüklemede tamamlanıyor tyükleme bitecekken yüklenemiyor hatası alıyorum. Ovi mağazayı kuramadım p.r 1.1 den sonra bu sorunu yaşayan var mıdır çözebilen var mıdır.?

telefona hart format at düzelir
qt yi yükleyip dene 4.3 :D

Üst Alt