Cezzbedici3
Üye
oyun kyıtları silinirmi bozulurmu benim için önemli olanlar oyunlar ben n8de bir kere bile navigayon kullanamadım lanet olsun umrumdada değil artıkHaritalarınız silinir
oyun kyıtları silinirmi bozulurmu benim için önemli olanlar oyunlar ben n8de bir kere bile navigayon kullanamadım lanet olsun umrumdada değil artıkHaritalarınız silinir
widgetları kapatarkadaşlar benim n8 im kendi kendine tl ( kontör ) yiyor .
kullanım mıktarı bılmemkac bayt ucret 1 tl gibisinden msj gelıyor ben hiç birşey yapmadığım halde yardım ederseniz sevinirim
----------Eklendi @ 19:20:31 ---------- Yazıldı @ 19:10:18 ----------
arkadaşlar navigasyonu ücretsiz kullanamıyorum nasıl kullanabılırım ?
32 gb sana yetmiyor muSymbian3'te Gereksiz Yer Kaplayan Artık Dosyaları Silmek
arkadaşlar bilen varsa lütfen yazsın...
şimdi telefonu uzun süredir kullandık program oyun vs doldurduk telefonu..bazı uygulamaları beğenmeyip kaldırıyoruz. Böyle böyle telefonda kullanılmayan dosyalar çöplüğe dönüşüyor.. pcdeki ccleaner programı gibi telefonun gereksiz sistem dosyalarını silecek bir uygulama varmı yada bu dosyalar hangi klasörde tutuluyor telefonu pcye takınca cities klasörü var 132mb yer kaplıyor onu silsek nolur?
cities de navigasyonun ses dosyaları varyetmiyo diye değil hızlandırmak için.. gigabaytlarca müzik-video yükle telefonu etkilemiyor ama toplasan 2-3gb 30 uygulama hafızayı çöplük yapmaya yetiyorUtku™;3450924' Alıntı:widgetları kapat
----------Eklendi @ 13:38:14 ---------- Yazıldı @ 13:37:15 ----------
32 gb sana yetmiyor mucities de navigasyonun ses dosyaları var
hiçbir sorun olmuyor tahat olARkadaşlar N8 imizi mesela şarj tam bitmeden 2 veya 3 çubuktayken şarja taksak bi problem olurmu ? N8 i aldım alalı pimpirik oldum da![]()

malesef çözümü yok o 3-4 saniyelik bekleme benide deli ediyorn8 de konuşma bitince -arayan veya aranan kapatılınca - telefon ekran koruma moduna dönmeden hiç bir işlem yapmıyor, kapanınca birisini arayacaksın; bekliyorsun, kapanıyor, saat geliyor, ekranı açıyorsun, '' ara '' yapıyorsun,vs.vs.
bunun formülü varmıdır arkadaşlar, bulamadım.. çarpacam sonunda..

http://www.maxicep.com/symbian-dest...eyip-telefonu-acilmayanlar-buraya-342306.htmlarkadaşlar c7 flaş atarken phoenix çalışmayı durdu ve telefon şuan açılmıyor acil yardım edermisiniz?

deniyorum arkadşaım çok teşekkürler sonucu yazıcam...
mod 7.00 performansı biraz artar S^3 Sistem Modlamakardeşim ben c7 ullanıyorum bu telefonlar neden donuyor bu telefonlara hızlandırıcı bi proğram yokmu
uygulama yöneticisinden deneya bn oviden indirdiğim oyunları silmek istiyorum denedim ama olmadı
qt yi yükleyip dene 4.3arkadaşlar bu symbian anna ne zaman piyasay çıkacak haberi olan varmı
----------Eklendi @ 22:00:18 ---------- Yazıldı @ 21:53:34 ----------
arkadaşlar bu symbian anna ne zaman piyasay çıkacak haberi olan varmı haberi olan varsa cevap yazsın
----------Eklendi @ 22:04:26 ---------- Yazıldı @ 22:00:18 ----------
Bugün NokiaShopta yeni yazılımı yüklettim telefona, herşey stabil sorunsuz çalışıyor fakat ovi mağazayı tıklıyorum ovi suite installer için içine girip indir diyor indiriyorum indirme tamamlanıyo yükleme diyor yüklemede tamamlanıyor tyükleme bitecekken yüklenemiyor hatası alıyorum. Ovi mağazayı kuramadım p.r 1.1 den sonra bu sorunu yaşayan var mıdır çözebilen var mıdır.?
telefona hart format at düzelir