savaza
Üye
durduk yere alıyor masa da dururken format atmak istemiyorumprogram yüzündendir sessize alıyodur sallayınca format atmayı dene
ışık sensöründen dolayıda olabilir diye düşünüyorum başka fikrim yok.yok
durduk yere alıyor masa da dururken format atmak istemiyorum
durduk yere alıyor masa da dururken format atmak istemiyorumprogram yüzündendir sessize alıyodur sallayınca format atmayı dene
dur onusileyimmışık sensöründen dolayıda olabilir diye düşünüyorum başka fikrim yok.
NOKIA C6-01 TELEFONUMA SİSTEM YAVAŞLADIĞINDAN DOLAYI HARD FORMAT ATTIM HARİTALAR (NAVİGASYON) SİLİNDİ NOKIA ŞİRKETİ MİCROSOFTA SATILDIĞINDAN DOLAYI CİHAZ BİRAZ ESKİ OLMASINDAN DOLAYI NOKIA SUİTE PROGRAMIYLA NOKIA HARİTALARI GÜNCELLEYEMİYORUM BU ARADA SİSTEMİDE GÜNCELLEYEMİYORUM LÜTFEN BANA Bİ YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER SAYGILARIMLA... İYİ GÜNLER..
Eğer daha önceden o ağa katılmışsan ve o ağın şifresi değişmişse böyle bir sorun olabilir. Eğer öyleyse ağı unutup tekrar girmeyi dene.Merhaba, ben nokia N8 kullanıyorum. Üniversitemdeki wifi ağına giremiyorum. Wifi hem kullanıcı adı hem de şifre istiyor. Sanki maile girer gibi. Ama bu kısım benim telefonumda çıkmıyor. Ben kendi telefonumdan girmeye çalışsamda sadece wifi adına dokunuyorum ve bağlanılıyor yazıyor ama hiçbişey olmuyor.
E posta sunucularını yanlış girdiğin için olabilir. Hangi e postayı kurmak istiyorsun?nokia c7 yeni eposta kurmak istiyorum eposta servisi sunucusuna erişilemiyor diyor devamlı aynı hata varmı çözümü format vs hep yaptım temiz kurulum vsde tamam
Her e posta adreslerinin sunucuları farklı. Gmail, Hotmail, Yandex, Yahoo, Skype, vs. vs. adreslerinin sunucu adreslerini doğru girmek lazım. Ya adam sunucuları yanlış yazdı ya da internetiyle ilgili sorun yaşıyor.belki okurda derdine çare olur diye telefondan yazıyorum ama adam dükkanı kapatıp gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?