muslera88
Üye
Link verdiğim konudaki haritayı indirip klasörü olduğu gibi hafıza ana dizinine kopyala sorun kalmaz.
http://www.maxicep.com/symbian-3-harita-gps-navigasyon/nokia-maps-cities-istek-uzerine-665518.html
Bu anlattığın olay telefonun değişimi için geçerli bir sebep değil, servise versen bile en fazla yazılımı tekrar yükleyip sana geri verirler. C6 01 için opera mobile tarayıcı kullanmanı öneririm.ben 6 ay önce c6-01 aldım telefon aldığımdan beri web de gezerken donuyor ve ben bundan çok şikayetçiyim. Telefonu garantiye göndermeyi düşünüyorum ama arkadaşlarım göndermiş ama hata bulunamadı demişler. Tüketici haklarına başvurup para iadesi gibi bir şansımız olabilir mi ?
selamün aleyküm. arkadaşlar bende nokia c6.01 var telefomun son güncellemesinden sonra rehbere her girdiğimde telefon donuyo sebebini bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim
meraba arkadaşlar youtube programı arıyorum. ancak foruma bak demeyin. bi ara sinirlenip 27 ayrı konudan indirip tek tek denedim. böyle indirmek falan da istemiyorum sadece 720p gibi kaliteli video izlemek istiyorum. programdan atmayan. yazdığın şeyi bulan bi youtube yöneticisi biliyorsanız çok dua ederim size
Merhabalar konu olarakta açtım ama flash tavsiyesi aldım sadece onuda çok uğraştım ama yapamıyorumn8 ime hard ve soft format attım telefona dahil olan resim ve video düzenleyici özellikleri, galerideki fotoğrafları açıp duvar kağıdı olarak atama seceneği kaybolmuş. Bunu nasıl halledebilirim ?
Forumda vardı benimde gitti bu özellikler sonra flash attım düzeldi. Yada tamirciye git 5 tl ver hemen halleder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?