Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Franches

Üye
Merhaba arkadaslar benim 2 sorunum var. Ben c6-01 kullanıyorum telefonda wifi sürekli kopuyor ayrıca telefonun kendi webine baglanamıyorum browser kullanmak zorundayım. 2. Sorunum ise netten dizi izlemek istiyorum ama operadan falan izleyemiorm nasıl izleyeblrm ? Simdiden ilginiz icin cok tesekkur ederim

Arkadaşlar bende nokia c6-01 var. Telefonumdaki resimlerin yerini değiştirdim ve eski yerlerini de hatırlamıyorum. Galeriye girdiğimde resimlerin yerine boş yerler var. Silmek istiyorum ama onu da yapamıyorum. Telefondaki tüm resimleri bilgisayarıma kopyaladım ve galeriye girdim fakat yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Lütfen biri yardım etsin

bilgisayara kopyala telefondan sil sonra hepsini tekrar at görüntüler klasörüne pcde images yazabilir o klasöre işte

uaykutgs

Üye
yaw ben belle reflesh yükledim ama tükce dil yok lütfen yardim

by1157

Üye
ustalar size bir sorum var. Elimde kapanınca bir türlü açılmak bilmeyen, şrj moduna geçmeyen ama ara sırada şak diye açılan bir C6-01 var. Telefona hard format deneyincede 5 kez 15 saniye aralıklarla Nokia ekranında açılış titreşimi veriyor sonra kapanıyor. Yani hard format kabul etmiyor. (4tuş) . Fakat açılıncada açılıyor ki bu da çok uzun denemelerden sonra oluyor. Askerde olduğumdan PC kullanma imkanım yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

geefeer

Üye
arkadaşlar ben nokia c6-01 model telefonuma hard format attım ve setting wizzard gibi fotoğraf düzenleyici video düzenleyici gibi bazı programlar gitti bunları tekrar nasıl yükleye bilirim yardım edermisiniz?

arkadaşlar işim çok acill nokia c7im var belle regresh yüklü ve hackli ama klavyesi çok dandik yazamıyorum fp2 klavyesini ona ayarlayabilirmisiniz???

Nokia c7 telefonuma flash yaptım.flash yapmamın nedeni geçen sabah uyandığımda telefonumun dokunmatiği çalışmamaya başladı. ne yaptıysam olmadı. ekrana görüntü falan tam olarak geliyor. ama dil seçme yerinde falan kesinlikle dokunmatik çalışmıyor. home tuşuna bastığımda acil arama yapılsın mı diyor telefon. ama ordada bişeye tıklayamıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

flash yaptığım konu ; maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-s-3-telefonlara-nasil-flash-atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html

not : henüz sitede tam akfif olmadığım için herhangi bi link paylaşamıyorum. o yüzden bu şekilde verdim link'i
not2: telefonlar hakkında pek bilgim yoktur. ama düzgün bi şekilde anlatılırsa yapabileceğime inanıyorum. şimdiden yardımcı olacak arkadaşa, arkadaşlara teşekkürler

Anlattıklarına göre sıkıntı belli ki yazılımsal, bu durumda flash atmaktan başka çaren yok gibi.

arkadaşlar ben nokia c6-01 model telefonuma hard format attım ve setting wizzard gibi fotoğraf düzenleyici video düzenleyici gibi bazı programlar gitti bunları tekrar nasıl yükleye bilirim yardım edermisiniz?
Bu uygulamalar hard format sonucu silinirler, tekrar yüklemek için ya telefonu hackleyeceksin yada yazılımı tekrar yukleyeceksin. Yani Flash atacaksın.

timuçin

Üye
arkadaslar teli hackledim baya program yükledim 'bazen videoları açmıyo görüntü yok'böyle oldu teli kapatıp açtım tel kasmaya başladı açık uygulamaları kapatlmyodu format attım düzeldi şimdi tekrar hacklemem lazm bu sorunun formattan başka çaresi varmı

Nokia N8 kullanıcısıyım.
Mobil Veriyi kapatıyorum fakat zaman geçtikten sonra baktığımda aktif duruma geldiği görmekteyim.

Arkadaslar bendede plantronics marka kulaklik var. Konusma yapabiliyorum ancak telefonu kulagimin paralelinde ve 30 cm yakininda tutmam gerekiyor yoksa ses kesiliyor. N8 i cebime koydugumda kulaklik sinyali almiyor. Bunun sebebi ne olabilir?

s.a arkadaslar bende nokia c7 var ben belle güncellemesini yapıyorum nokia suite nin 3. kısmında bağlantı hatası veriyor bir kac arkadas yazılım ve sistem yüklemeleriyle birkac değişiklik yapmam gerektiğini söyledim yaptım ama aynı hatayı veriyor yardımcı olursanız çok teşekür ederim ..

Bu hemen hemen bir çok kişinin başına gelmiş genel bir hata. En güzeli yazılım indir kendin yükle.

48 saattir uyku uyuyamıyorum sinirden. Çok kötü oldum arkadaşlar. 5800 Xp aldığım güne lanet olsun diyorum artık.
Sorun şu : Kablosuz Lan kısmından giriş yapmaya çalışıyorum. Etrafımda birçok kablosuz ağ olmasına rağmen, yan yana oturduğum modemi bile görmüyor. '' Diğer (gizli ağ) '' hatası veriyor. Çıldırmak üzereyim. Okuduğum ne varsa denedim..
Fabrika ayarlarına dönmek için, güvenlik kodu işkencesiyle uğraştım saatlerce. (Ki hiç ilgim, bilgim yoktur. cahil cesareti)
Fabrika ayarlarına döndüm olmadı, Hard format attım olmadı, NSS ile resetledim Error verdi o da olmadı.
Güncelle yapın dediler, Nokia Software ile 52.0 sürümünü yükledim. Yok yok yokk..
Ya yapıcam, ya da elimde kalacak bu telefon umrumda değil artık. Götürmeyeceğim telefoncuya..
Risk umrumda değil, bir fikriniz varsa yardımcı olabilir misiniz ?

- - - Eklendi - - -

48 saattir uyku uyuyamıyorum sinirden. Çok kötü oldum arkadaşlar. 5800 Xp aldığım güne lanet olsun diyorum artık.
Sorun şu : Kablosuz Lan kısmından giriş yapmaya çalışıyorum. Etrafımda birçok kablosuz ağ olmasına rağmen, yan yana oturduğum modemi bile görmüyor. '' Diğer (gizli ağ) '' hatası veriyor. Çıldırmak üzereyim. Okuduğum ne varsa denedim..
Fabrika ayarlarına dönmek için, güvenlik kodu işkencesiyle uğraştım saatlerce. (Ki hiç ilgim, bilgim yoktur. cahil cesareti)
Fabrika ayarlarına döndüm olmadı, Hard format attım olmadı, NSS ile resetledim Error verdi o da olmadı.
Güncelle yapın dediler, Nokia Software ile 52.0 sürümünü yükledim. Yok yok yokk..
Ya yapıcam, ya da elimde kalacak bu telefon umrumda değil artık. Götürmeyeceğim telefoncuya..
Risk umrumda değil, bir fikriniz varsa yardımcı olabilir misiniz ?

ya modeminizde sorun varsa başka modemlerede aynı şekilde bağlanmıyor ?

nokia c-7 logo quiz mega jump gibi oyunları yükleyemiyor yarısında kesilip indirme hatası var diyor.cevaplar için şimdiden teşekkürler