Franches
Üye
Arkadaşlar bende nokia c6-01 var. Telefonumdaki resimlerin yerini değiştirdim ve eski yerlerini de hatırlamıyorum. Galeriye girdiğimde resimlerin yerine boş yerler var. Silmek istiyorum ama onu da yapamıyorum. Telefondaki tüm resimleri bilgisayarıma kopyaladım ve galeriye girdim fakat yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Lütfen biri yardım etsin
Navifirm'den Turkçe variantları indirip (Flash at) yüklemelisin.yaw ben belle reflesh yükledim ama tükce dil yok lütfen yardim
Navifirm'den Turkçe variantları indirip (Flash at) yüklemelisin.
Anlattıklarına göre sıkıntı belli ki yazılımsal, bu durumda flash atmaktan başka çaren yok gibi.ustalar size bir sorum var. Elimde kapanınca bir türlü açılmak bilmeyen, şrj moduna geçmeyen ama ara sırada şak diye açılan bir C6-01 var. Telefona hard format deneyincede 5 kez 15 saniye aralıklarla Nokia ekranında açılış titreşimi veriyor sonra kapanıyor. Yani hard format kabul etmiyor. (4tuş) . Fakat açılıncada açılıyor ki bu da çok uzun denemelerden sonra oluyor. Askerde olduğumdan PC kullanma imkanım yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu uygulamalar hard format sonucu silinirler, tekrar yüklemek için ya telefonu hackleyeceksin yada yazılımı tekrar yukleyeceksin. Yani Flash atacaksın.arkadaşlar ben nokia c6-01 model telefonuma hard format attım ve setting wizzard gibi fotoğraf düzenleyici video düzenleyici gibi bazı programlar gitti bunları tekrar nasıl yükleye bilirim yardım edermisiniz?
Bu hemen hemen bir çok kişinin başına gelmiş genel bir hata. En güzeli yazılım indir kendin yükle.s.a arkadaslar bende nokia c7 var ben belle güncellemesini yapıyorum nokia suite nin 3. kısmında bağlantı hatası veriyor bir kac arkadas yazılım ve sistem yüklemeleriyle birkac değişiklik yapmam gerektiğini söyledim yaptım ama aynı hatayı veriyor yardımcı olursanız çok teşekür ederim ..
48 saattir uyku uyuyamıyorum sinirden. Çok kötü oldum arkadaşlar. 5800 Xp aldığım güne lanet olsun diyorum artık.
Sorun şu : Kablosuz Lan kısmından giriş yapmaya çalışıyorum. Etrafımda birçok kablosuz ağ olmasına rağmen, yan yana oturduğum modemi bile görmüyor. '' Diğer (gizli ağ) '' hatası veriyor. Çıldırmak üzereyim. Okuduğum ne varsa denedim..
Fabrika ayarlarına dönmek için, güvenlik kodu işkencesiyle uğraştım saatlerce. (Ki hiç ilgim, bilgim yoktur. cahil cesareti)
Fabrika ayarlarına döndüm olmadı, Hard format attım olmadı, NSS ile resetledim Error verdi o da olmadı.
Güncelle yapın dediler, Nokia Software ile 52.0 sürümünü yükledim. Yok yok yokk..
Ya yapıcam, ya da elimde kalacak bu telefon umrumda değil artık. Götürmeyeceğim telefoncuya..
Risk umrumda değil, bir fikriniz varsa yardımcı olabilir misiniz ?
- - - Eklendi - - -
48 saattir uyku uyuyamıyorum sinirden. Çok kötü oldum arkadaşlar. 5800 Xp aldığım güne lanet olsun diyorum artık.
Sorun şu : Kablosuz Lan kısmından giriş yapmaya çalışıyorum. Etrafımda birçok kablosuz ağ olmasına rağmen, yan yana oturduğum modemi bile görmüyor. '' Diğer (gizli ağ) '' hatası veriyor. Çıldırmak üzereyim. Okuduğum ne varsa denedim..
Fabrika ayarlarına dönmek için, güvenlik kodu işkencesiyle uğraştım saatlerce. (Ki hiç ilgim, bilgim yoktur. cahil cesareti)
Fabrika ayarlarına döndüm olmadı, Hard format attım olmadı, NSS ile resetledim Error verdi o da olmadı.
Güncelle yapın dediler, Nokia Software ile 52.0 sürümünü yükledim. Yok yok yokk..
Ya yapıcam, ya da elimde kalacak bu telefon umrumda değil artık. Götürmeyeceğim telefoncuya..
Risk umrumda değil, bir fikriniz varsa yardımcı olabilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?