OttomaN TigeR
Üye
Hafıza kartını çıkarıp açmayı dene, sonuç olumsuz olursa hardformat yada flash at.arkadaşlar benim c7 dondu bataryayı cıkardım taktım nokia yazısı geliyor tel yüklenirken tekrar kapanıyor açılmıyor lütfen yardımcı olun![]()
Hafıza kartını çıkarıp açmayı dene, sonuç olumsuz olursa hardformat yada flash at.arkadaşlar benim c7 dondu bataryayı cıkardım taktım nokia yazısı geliyor tel yüklenirken tekrar kapanıyor açılmıyor lütfen yardımcı olun![]()
bn telefona (c6 01)hard format attim simdi de symbian evolsu yuklemek istiyorum nasil yapabilirim kardesim bi anlatabilir misin cok acil...pek anlamiyorum da/./.
Yaptım hardda attım olmadı flash atmadım ama bugün telefoncuya götürdüm yazılım silinmiş dedi yeni yazılm yükledi şimdi çok iyi teşekürler
- - - Eklendi - - -
Flash nasıl atılıyor ?
Merhaba n8 e flash atarken kitlendi titriyor ama yükleme yapamiyorum
benim sorunum telefn hafızasna bir indirdm tarayıcı üzerndn filmi acıp izledm ama filmi hafızada bir türlü bulamyorum telefn hafızasını nerdeyse hepsini kaplamş durumda silmek icin arıyorum ama yok hafıza kartna baktm yok telefnu alt ust ettm butun klasrlere tek tek yok nasl bulabilirm yardmcı olabilrmsinz tel modeli c6.01
selamin aleykum bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim ben nokia aldım dün iphone kullaniyordum nokia n8_00 olması lazım şimdi elimde ki telefon YANLIZ ACAR AÇMAZ BELLE GÜNCELLEMESI ISTEDI ŞIMDI BELLE YE GEÇECEĞIM FAKAT BILGISAYAR ŞART MI ¿ EKRAN KORUYUCU KILITLI IKEN IŞIK KAPANMIYOR NEDEN ¿ Belle mi iYI ANNA MI BIRDE FACEBOOK UYGULAMASI ÇOK KÖTÜ BANA IYI BIR UYGULAMASI LAZIM IPHONE GIBI MESELA YOĞ MU VAR MI KONU AÇMAK ISTEMEDIM BURDA SORU CEVAP TEŞEKKÜR EDERIM
Telefona yüklediğin her hangi bir uygulama sebep olabilir, soft format atıp denedin mi?Telefona hafıza kartı takmadığımda gayet iyi çalışıyor. Hafıza kartını takınca açılıp kapanıyor.( Hafıza kartını biçimlendirdim) neden olabilir servise 2 kere yolladım sorun yok diye geri yolladılar
Telefonuna bilinen en son sürümü tekrar flash at.arkadaşlar ben n8 imi güncelledim ingilizce oldu türkçe yapmak için flash attım ama yapamadım çünkü flashlamadan sonra telefonu usb den çıkardıktan sonra telefonum açılmadı lütfeen acele yardım telefonsuz kaldım güç tuşuna basıyorum sadece titreşim oluyor ekran simsiyah