zanax27
Üye
*#7370# yap oda olmaz ise "hard format" diye googlede arat
bilgisayardan atilmaz.onu denedim kardeşim aynı sorun yine devam etti. Hard format diyorlar tuşları deniyorum olmuyor ? bilgisayardan format atılabiliyormu ?
bilgisayardan atilmaz.
*+3+arama+ kapatma tusu basili tut nokia gelince kapatma tusunu birak acilinca digerlerini birak hard format atar.
ben nokia n8 kullanıyorum... fakat sis dosyalarını indiriyorum ama yükleme yapmıyor sertifika sağlayıcınızla görüşün diyor... sorun nedir? yardımcı olurmusunuz.... progam indiremiyorum
merhaba ben NOKIA C6-01 kullanıcısıyım telefon daha önce kapandı hiç açılmadı telefoncuya verdım yazılım çökmüş cart curt dedı telefonu açtı şimdi ise telefon kapandı hiç açılmıyor kvk servısıne verdım yapamadı power entegresı ölmüs dedı antalya da hiç bir telefoncu yapamadı ne yapmamı önerırsınız
bu yazı stilini nasıl değiştiriyoruz acaba? .ttf dosyasını hangi klasöre atıyoruz?
font zoomer programını yükle önce c'de font klasörü olacak x plore ile at.
sağ olasın kardeş.Bir sorum daha olacak.Programı yükledim yazı tipini değiştirdim ayarladım ve telefona restart attım.Daha sonra telefondaki unsigned uygulama olan opera mobile ımı açtığımda 'yazı tipi verilerinin aktarılması' diye bir pencere geldi.Yükleme %16 da takılıp telefonu tekrardan başlatıyor.Opera mini de böyle bir sorun yok ama mobile da niye var ve nasıl çözebilirim?(şuan ki yazıtipi chococooky.ttf forumdan font ararken buldum.)İlginiz için şimdiden teşekkürler
beyler nokia c301"*+3+arama+ kapatma tusu" beyler denedim olmuyor varsa yapan açıklayabilirmi frimware olsa atarım ama nokia olduğu için kısıtlı yapıcağım şeyler varsa bir yolu açıklayın lütfen. Kombinasyonu deniyorum ama olmuyor varsa yapan bi zahmet sevaba girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?