Kıyaslamanın lüzumu yok dileyen dilediğini kullanıyor zaten neyi kime ispat edtmeye çalışıyorsunuz onuda anlamış değilim millet bilmiyormu N8 in neler yapabileceğini biliyor ama adan genede ona rağmen gidip android tel alıyor.Böyle kasıntılara gerek yok bende N8 kullanıyorum geçmişime bak daha bir defa konu açmış değilim bak yani dostum.Yararlı konular açın yararsız tartışma çıkaracak konular açmanız çok saçma canınız çok sıkılıyorsada facebook tarzı sosyal ağlara takılın.Sözüm sadece anlamsız boş konular açan arkadaşlara...
tamamen katılıyorum arkadaşım bu ne ya yok o üstün yok bu üstün ben telefonumdan memnunum arkadaş ve kimsenin sözüne bakarakta telefonumu değiştirmem ayrıca değiştirecek olsamda yine nokia alırımBen 42 uygulama açtım 42. ye tıklayınca ram tamen doldu ve uygulamaları kapattı.Symbian 3 cihaz alırken RAM miktarı önemsizdir. tüm Symbian 3 cihazlar sanal RAM benzeri bir işlem yapabiliyor. Ne N8 in ne de 701in RAMi kolayca bitmez. 701 alınacaksa GPU ve NFC için alınmalı.
Millet 701 Falan alarak biraz havalandı yok 14 mp yok 16 mp olsun telefon telefon değilmiş biz 256 mb ram ve 680 mhz işlemciylede sizi geçeriz akıllı olun
Video bana ait....
Bi telefona laf atacagınız zaman öğrenip atarsanız çok makbule geçer.
biz 256mb ram ve 680mhz ile sizi geceriz kelimesinde 701in bundan iyisini yapabildigini anliyorsan helal olsun ne diyelim.
Millet takmış cpu ile gpuya yok 4 katı yok 2 katıymış o na bakılırsa 800tlyede Wave3 var 701'e herşeye göre yeniyor ... kamerası olmasa hiç birşey yapmaz diyorsunuz ama , N8'in kamerasını samsung yapmak için 14 adam her gün 7 saat boyunca çalışarak yapmaya çalışıyor gs3 e koymak için![]()
Sen sanırım düşünmeden yazıyorsun karın ağrısı falan seviye düşürüyorsun, konuları başlığına göre yorumlama içeriğini oku yazılanları oku bak ne demişler n8 bu kadar açıyorsa 701 hayli hayli fazlasını açar demişler...
C6-01'de 35 uygulama açıyor ...
Ben 42 uygulama açtım 42. ye tıklayınca ram tamen doldu ve uygulamaları kapattı.
helal kardeş
----------Eklendi @ 21:52:26 ---------- Yazıldı @ 21:51:12 ----------
Ben 40 ı geçtim
aferin![]()
N8 Broadcom BCM2727 kullanırken 701 N8'in yaklaşık 4 katı olan ve en yüksek GPU'lardan birine sahip olan iPad2 ile başabaş.Tabi telefonlardaki en yüksek GPU'nun 701'de olduğunuda eklemeliyiz.Ayrıca telefonun işletim özelliklerini Nokia açık açık vermiş.701'inkiler N8'inkinin 2 katı yaptığınız apaçık fanboyluk.Ayrıca 2013'te 701'in Nokia Carla güncellemesini alırken N8'in Bellede kalması aralarındaki farkları apaçık gösterecek.Şuan N8'in pahalı olmasının sebebi iyi olması değil.Nokia Belle'de iki telefonda özelliklerini tam olarak gösteremiyorlar N8'de kamerası sayesinde 1 adım öne geçiyor bu kadar basit.Fakat 2013'te Carla güncellemesi ile N8 ucuzlayacak 701 olduğu yerde kalıcak (Yükselebilir bile) ve aralarındaki fiyat farkıda artacak.Hep tutturmuşlar mp aslında mp çok önemli değil.Ama yinede güzel çekiyor n8 buyrun burada fotoğrafçılar incelemişSaçmalıyorsunuz.GPU'ya bakmak isterseniz şuanki telefonarda kullanılan en yüksek GPU 701'de bazı arkadaşlar N8'in geliştirilerek daha iyi yapıldığını iddia ediyor![]()
N8 Broadcom BCM2727 kullanırken 701 N8'in yaklaşık 4 katı olan ve en yüksek GPU'lardan birine sahip olan iPad2 ile başabaş.Tabi telefonlardaki en yüksek GPU'nun 701'de olduğunuda eklemeliyiz.Ayrıca telefonun işletim özelliklerini Nokia açık açık vermiş.701'inkiler N8'inkinin 2 katı yaptığınız apaçık fanboyluk.Ayrıca 2013'te 701'in Nokia Carla güncellemesini alırken N8'in Bellede kalması aralarındaki farkları apaçık gösterecek.Şuan N8'in pahalı olmasının sebebi iyi olması değil.Nokia Belle'de iki telefonda özelliklerini tam olarak gösteremiyorlar N8'de kamerası sayesinde 1 adım öne geçiyor bu kadar basit.Fakat 2013'te Carla güncellemesi ile N8 ucuzlayacak 701 olduğu yerde kalıcak (Yükselebilir bile) ve aralarındaki fiyat farkıda artacak.

Hep tutturmuşlar mp aslında mp çok önemli değil.Ama yinede güzel çekiyor n8 buyrun burada fotoğrafçılar incelemişLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 22:28:21 ---------- Yazıldı @ 22:21:55 ----------
Bu payaştığım linkten yola çıkarak n8 çok geniş algılayıcı var ve kompak makineler kadar iyi çekiyor bu arada iphone'nin kötü olduğunu ve fotoğraf çekmek için alınmaması gerektiğini söylemiş![]()
Bunun sebebi algılayıcının büyk olması canonun kompak makinelerinin çoğunda bu kadar büyük algılayıcı yokKatılıyorum N8'in kamerası iyi fakat uzaktan çekilen bir fotoğraftaki fark öyle abartılacak kadar değil.Hatta çoğu zaman anlaşılmıyor bile.Autofocus sayesinde belge çekimleri konusunda N8 bariz bir üstünlük kurmuş durumda.Açıkçası N8'in kamerası 701'den iyi ama 701'de telefon ortalamalarının üstünde.Çoğu android telefon 8 MP kullanıyor.Bence 8 MP şuanlık bir telefon için ideal.
Fakat bunun kötü yanıda çok fazla genişten alması tümsek ayna gibi düşün çok genişten alıyor fotoğrafları.Makaleyi okuduysan adam diğer fotolarla aynı uzaklıkta çekmek için tripod u masaya kadar yaklaştırmış.