Nokia N8 Bunu yapabilirmiymiş ... Gir bak videolu 35 Uygulama Multitasking ;) ''Alasını yapar''

Sponsorlu Bağlantılar

iihhssaann11

iihhssaann11

Üye
c 601de yapıyor :)

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Millet takmış cpu ile gpuya yok 4 katı yok 2 katıymış o na bakılırsa 800tlyede Wave3 var 701'e herşeye göre yeniyor ... kamerası olmasa hiç birşey yapmaz diyorsunuz ama , N8'in kamerasını samsung yapmak için 14 adam her gün 7 saat boyunca çalışarak yapmaya çalışıyor gs3 e koymak için ;)

one2one2

one2one2

Üye
yav neymis bu symbi arkadas ove ove bitiremediniz. yav n8 i alali 1 yil oldu ne dogru durust tarayicisi var ne java si var. abartmayin be kardesim. yav begenmediginiz htc bile n8 den kullanisli yav. yeterin artik. neyin kavgasini yapiyorsunuz babanizin sirketimi

Türe

Türe

Üye
67 ?? :o

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
n8 yani nolcakti

MertcaN9

MertcaN9

Üye
alkışşş ya bir şey sormak istiyorum. peki ne oldu başta konuyu açan arkadaşa soruyorum ne oldu aa süper N8 de yapabiliyormuş alkış alkış ki N8 nette gezinme hazı vermiyorken flashı o biçimken alkış. kanı gibi çalışırken cihazlar sektör durmadan gelişiyor ve de gelişmekte alkışşş... arkadaşlar gerçeklere dönelim biraz kendi içimizde yok onu geçtim bunla yarışırım olmaz böyle bir yere varamayız hayal dünyasından çıkalım. 12 MP kameramız var diyin o şekilde kıyaslama yapın kimse size çıtını çıkarmaz ama kalkıpta yeni nesil bir akıllı cep telefonu ile kıyaslamaya kalkarsanız işte orda durun lütfen :nono:

valent

valent

Üye
Kıyaslamanın lüzumu yok dileyen dilediğini kullanıyor zaten neyi kime ispat edtmeye çalışıyorsunuz onuda anlamış değilim millet bilmiyormu N8 in neler yapabileceğini biliyor ama adan genede ona rağmen gidip android tel alıyor.Böyle kasıntılara gerek yok bende N8 kullanıyorum geçmişime bak daha bir defa konu açmış değilim bak yani dostum.Yararlı konular açın yararsız tartışma çıkaracak konular açmanız çok saçma canınız çok sıkılıyorsada facebook tarzı sosyal ağlara takılın.Sözüm sadece anlamsız boş konular açan arkadaşlara...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Olmayan uygulamayı nasıl açacaksın arkadaşım ? Şimdiden bizim telefonlar eski nesil oldu yani nokia tarihe gömmeye hazırlanıyor . Bu tür tartışmalar çıkarmak için Nokia'dan paramı alıyorsunuz ne ? Anlamadım valla .

cardanadam

cardanadam

Üye
Kıyaslamanın lüzumu yok dileyen dilediğini kullanıyor zaten neyi kime ispat edtmeye çalışıyorsunuz onuda anlamış değilim millet bilmiyormu N8 in neler yapabileceğini biliyor ama adan genede ona rağmen gidip android tel alıyor.Böyle kasıntılara gerek yok bende N8 kullanıyorum geçmişime bak daha bir defa konu açmış değilim bak yani dostum.Yararlı konular açın yararsız tartışma çıkaracak konular açmanız çok saçma canınız çok sıkılıyorsada facebook tarzı sosyal ağlara takılın.Sözüm sadece anlamsız boş konular açan arkadaşlara...

:oke: tamamen katılıyorum arkadaşım bu ne ya yok o üstün yok bu üstün ben telefonumdan memnunum arkadaş ve kimsenin sözüne bakarakta telefonumu değiştirmem ayrıca değiştirecek olsamda yine nokia alırım

• Beğen
Tepkiler: valent
qsaw

qsaw

Üye
Symbian 3 cihaz alırken RAM miktarı önemsizdir. tüm Symbian 3 cihazlar sanal RAM benzeri bir işlem yapabiliyor. Ne N8 in ne de 701in RAMi kolayca bitmez. 701 alınacaksa GPU ve NFC için alınmalı.
Ben 42 uygulama açtım 42. ye tıklayınca ram tamen doldu ve uygulamaları kapattı.

----------Eklendi @ 21:17:38 ---------- Yazıldı @ 21:15:29 ----------

Bu arada arkadaşım bu telefonların donanımsal özelliğiyle ilgili yani benim telefonum 1 numara deyip bu şekil kasılmanıza gerek yok.

701 ram olarak daha iyi ve fazla uygulama açabilmesi çok olağan.

cortex47

cortex47

Üye
Millet 701 Falan alarak biraz havalandı yok 14 mp yok 16 mp olsun telefon telefon değilmiş biz 256 mb ram ve 680 mhz işlemciylede sizi geçeriz akıllı olun
Video bana ait....
Bi telefona laf atacagınız zaman öğrenip atarsanız çok makbule geçer.

biz 256mb ram ve 680mhz ile sizi geceriz kelimesinde 701in bundan iyisini yapabildigini anliyorsan helal olsun ne diyelim.

Arkadaşım sakin ol, öğren gel diyorsun ama daha neyin ne olduğundan haberin yok. Nereyi geçiyorsun, dereyi mi geçiyorsun, dikkat et paçaları sıva...

----------Eklendi @ 21:38:51 ---------- Yazıldı @ 21:33:53 ----------

Millet takmış cpu ile gpuya yok 4 katı yok 2 katıymış o na bakılırsa 800tlyede Wave3 var 701'e herşeye göre yeniyor ... kamerası olmasa hiç birşey yapmaz diyorsunuz ama , N8'in kamerasını samsung yapmak için 14 adam her gün 7 saat boyunca çalışarak yapmaya çalışıyor gs3 e koymak için ;)

Her şeyi? GPU'dan ne haber? 701'in içindeki GPU en iyi GPU iken, Wave3 ne yani? Kamerayı Samsung veya Nokia'nın yaptığını mı düşünüyorsun? Bunların hepsi maliyete bakar, yoksa Samsung 12 mp dijital kamera alıp cihazına koyabilecek güçte bir firma merak etme.

oviahmetovi

Üye
okadar proğramı aynı anda açmasına bakma hiç bir program açık değilken menü tuşuna bastığın zaman 1 saniye bekliyor.bana 1000 tane programı açacağına bir programı adam gibi açsın.! bıktım artık n8 den annasından bellesinden.en sonunda annasını belletecek sonrada çöpe attıracak bu telefon kendisini.!!!!

cortex47

cortex47

Üye
Sen sanırım düşünmeden yazıyorsun karın ağrısı falan seviye düşürüyorsun, konuları başlığına göre yorumlama içeriğini oku yazılanları oku bak ne demişler n8 bu kadar açıyorsa 701 hayli hayli fazlasını açar demişler...

Birincisi karın ağrısı söz öbeğinin seviyeyle alakası nedir? İkincisi kimsenin öyle bir şey yazdığı yok, bir N8 fanboyunun N8'in her alanda 701'den üstün olduğunu sandığı bir konu sadece bu.

tempestshine

tempestshine

Üye
C6-01'de 35 uygulama açıyor ...

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Saçmalıyorsunuz.GPU'ya bakmak isterseniz şuanki telefonarda kullanılan en yüksek GPU 701'de bazı arkadaşlar N8'in geliştirilerek daha iyi yapıldığını iddia ediyor :D :D N8 Broadcom BCM2727 kullanırken 701 N8'in yaklaşık 4 katı olan ve en yüksek GPU'lardan birine sahip olan iPad2 ile başabaş.Tabi telefonlardaki en yüksek GPU'nun 701'de olduğunuda eklemeliyiz.Ayrıca telefonun işletim özelliklerini Nokia açık açık vermiş.701'inkiler N8'inkinin 2 katı yaptığınız apaçık fanboyluk.Ayrıca 2013'te 701'in Nokia Carla güncellemesini alırken N8'in Bellede kalması aralarındaki farkları apaçık gösterecek.Şuan N8'in pahalı olmasının sebebi iyi olması değil.Nokia Belle'de iki telefonda özelliklerini tam olarak gösteremiyorlar N8'de kamerası sayesinde 1 adım öne geçiyor bu kadar basit.Fakat 2013'te Carla güncellemesi ile N8 ucuzlayacak 701 olduğu yerde kalıcak (Yükselebilir bile) ve aralarındaki fiyat farkıda artacak.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
qsaw

qsaw

Üye
Saçmalıyorsunuz.GPU'ya bakmak isterseniz şuanki telefonarda kullanılan en yüksek GPU 701'de bazı arkadaşlar N8'in geliştirilerek daha iyi yapıldığını iddia ediyor :D :D N8 Broadcom BCM2727 kullanırken 701 N8'in yaklaşık 4 katı olan ve en yüksek GPU'lardan birine sahip olan iPad2 ile başabaş.Tabi telefonlardaki en yüksek GPU'nun 701'de olduğunuda eklemeliyiz.Ayrıca telefonun işletim özelliklerini Nokia açık açık vermiş.701'inkiler N8'inkinin 2 katı yaptığınız apaçık fanboyluk.Ayrıca 2013'te 701'in Nokia Carla güncellemesini alırken N8'in Bellede kalması aralarındaki farkları apaçık gösterecek.Şuan N8'in pahalı olmasının sebebi iyi olması değil.Nokia Belle'de iki telefonda özelliklerini tam olarak gösteremiyorlar N8'de kamerası sayesinde 1 adım öne geçiyor bu kadar basit.Fakat 2013'te Carla güncellemesi ile N8 ucuzlayacak 701 olduğu yerde kalıcak (Yükselebilir bile) ve aralarındaki fiyat farkıda artacak.
Hep tutturmuşlar mp aslında mp çok önemli değil.Ama yinede güzel çekiyor n8 buyrun burada fotoğrafçılar incelemiş

----------Eklendi @ 22:28:21 ---------- Yazıldı @ 22:21:55 ----------

Bu payaştığım linkten yola çıkarak n8 çok geniş algılayıcı var ve kompak makineler kadar iyi çekiyor bu arada iphone'nin kötü olduğunu ve fotoğraf çekmek için alınmaması gerektiğini söylemiş :islik

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Hep tutturmuşlar mp aslında mp çok önemli değil.Ama yinede güzel çekiyor n8 buyrun burada fotoğrafçılar incelemiş

----------Eklendi @ 22:28:21 ---------- Yazıldı @ 22:21:55 ----------

Bu payaştığım linkten yola çıkarak n8 çok geniş algılayıcı var ve kompak makineler kadar iyi çekiyor bu arada iphone'nin kötü olduğunu ve fotoğraf çekmek için alınmaması gerektiğini söylemiş :islik

Katılıyorum N8'in kamerası iyi fakat uzaktan çekilen bir fotoğraftaki fark öyle abartılacak kadar değil.Hatta çoğu zaman anlaşılmıyor bile.Autofocus sayesinde belge çekimleri konusunda N8 bariz bir üstünlük kurmuş durumda.Açıkçası N8'in kamerası 701'den iyi ama 701'de telefon ortalamalarının üstünde.Çoğu android telefon 8 MP kullanıyor.Bence 8 MP şuanlık bir telefon için ideal.

qsaw

qsaw

Üye
Katılıyorum N8'in kamerası iyi fakat uzaktan çekilen bir fotoğraftaki fark öyle abartılacak kadar değil.Hatta çoğu zaman anlaşılmıyor bile.Autofocus sayesinde belge çekimleri konusunda N8 bariz bir üstünlük kurmuş durumda.Açıkçası N8'in kamerası 701'den iyi ama 701'de telefon ortalamalarının üstünde.Çoğu android telefon 8 MP kullanıyor.Bence 8 MP şuanlık bir telefon için ideal.
Bunun sebebi algılayıcının büyk olması canonun kompak makinelerinin çoğunda bu kadar büyük algılayıcı yok :D Fakat bunun kötü yanıda çok fazla genişten alması tümsek ayna gibi düşün çok genişten alıyor fotoğrafları.Makaleyi okuduysan adam diğer fotolarla aynı uzaklıkta çekmek için tripod u masaya kadar yaklaştırmış.

Üst Alt