Nokia N8 Bunu yapabilirmiymiş ... Gir bak videolu 35 Uygulama Multitasking ;) ''Alasını yapar''

Sponsorlu Bağlantılar

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Bunu yapabilirmiymiş ... Gir bak videolu 35 Uygulama Multitasking ;) ''Alasını yapar''
Millet 701 Falan alarak biraz havalandı yok 14 mp yok 16 mp olsun telefon telefon değilmiş biz 256 mb ram ve 680 mhz işlemciylede sizi geçeriz akıllı olun ;)

Video bana ait....
[video=youtube_share;ORvTwcgA6DM]http://youtu.be/ORvTwcgA6DM[/video]

Bi telefona laf atacagınız zaman öğrenip atarsanız çok makbule geçer :D

Ha bu symbian belle modlanmış yapar diyorsanız , sitede 4-5 ay önce böyle bir konu açarak , 40 uygulama açtıgım bir resim çekmiştim hatta bulursam ben koyacagım ;)

• Beğen
Tepkiler: byorby, tempestshine, aykan59 ve 7 diğerleri

pRime.

pRime.

Üye
Ercan kardeşimin telefonundan:

N8 bunu yapabiliyorsa 701 alasını yapar kabul etmek lazım.

• Beğen
Tepkiler: tempestshine ve >Pessimistic.
serinaga

serinaga

Üye
Way arkadaş hiç denememiştim bende C7'de bi bakiim kaç uygulama açacak ama zaten benim telde sürekli 9-10 uygulama çalışır durur ... 67 Uygulama ??? Sen naaptın arkadaş, Walla iyiymiş ...

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Serdar 60 uygulamaya rağmen kullanılabilir ram miktarı 80 mb olabiliyorsa daha kaç uygulama açar sen düşün.

Ha 701 donanım açısından tabii ki daha üstün bir cihaz ancak 2 telefonun karşılaştırılması bile bence yanlış.

Biri kamera performansı olarak üstün, diğeri ise genel performans yönünden.

Açıkçası tartışmaya müsait bir konu değil bence.

Kimsenin N8 bunu yapabilir mi, 701 böyle fotoğraf çekebilir mi diyerek kullanıcıları tahrik etmesine gerek yok.

@Anußis

Konu için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve slmrt
cardanadam

cardanadam

Üye
Serdar 60 uygulamaya rağmen kullanılabilir ram miktarı 80 mb olabiliyorsa daha kaç uygulama açar sen düşün.

Ha 701 donanım açısından tabii ki daha üstün bir cihaz ancak 2 telefonun karşılaştırılması bile bence yanlış.

Kimsenin N8 bunu yapabilir mi, 701 böyle fotoğraf çekebilir mi diyerek kullanıcıları tahrik etmesine gerek yok.

@Anußis

Konu için teşekkürler.

:oke:

valent

valent

Üye
N8 yapar agaaa :oke:

distakjo

distakjo

Üye
hala 80 mb bossa 40 tane daha uygulama acilabilir heralde. 100 u buluruz panpa. :) Guzel konu olmus emegine saglik

cortex47

cortex47

Üye
Ya n8 kullanıcıları ciddi misiniz? Gerçekten ram yiyen uygulamalar olsa 701 n8'i hayli hayli ezer, bunu biliyorsunuz da hala nedir karın ağrınız? Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz? N8'in 701'den üstün yanı kamera ve bana göre amoled ekranıdır sadece, bu kadar.

pRime.

pRime.

Üye

@Anußis

Konu için teşekkürler.

Katılıyorum sana, aynen.

_ardaa

_ardaa

Üye
Ya n8 kullanıcıları ciddi misiniz? Gerçekten ram yiyen uygulamalar olsa 701 n8'i hayli hayli ezer, bunu biliyorsunuz da hala nedir karın ağrınız? Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz? N8'in 701'den üstün yanı kamera ve bana göre amoled ekranıdır sadece, bu kadar.

Sen sanırım düşünmeden yazıyorsun karın ağrısı falan seviye düşürüyorsun, konuları başlığına göre yorumlama içeriğini oku yazılanları oku bak ne demişler n8 bu kadar açıyorsa 701 hayli hayli fazlasını açar demişler...

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Sen sanırım düşünmeden yazıyorsun karın ağrısı falan seviye düşürüyorsun, konuları başlığına göre yorumlama içeriğini oku yazılanları oku bak ne demişler n8 bu kadar açıyorsa 701 hayli hayli fazlasını açar demişler...

Millet 701 Falan alarak biraz havalandı yok 14 mp yok 16 mp olsun telefon telefon değilmiş biz 256 mb ram ve 680 mhz işlemciylede sizi geçeriz akıllı olun
Video bana ait....
Bi telefona laf atacagınız zaman öğrenip atarsanız çok makbule geçer.

biz 256mb ram ve 680mhz ile sizi geceriz kelimesinde 701in bundan iyisini yapabildigini anliyorsan helal olsun ne diyelim.

devil____boy

Üye
ya arkadaşlar dalga geçmek için mi böyle tartışmalar oluyor anlamak güç n8 aynı anda 500 uygulama 701 de 1000 uygulama açsa ne fark edecek kullanabileceğimiz doğru düzgün uygulama yok ki hergün nette gezerken yeni iphone android uygulaması çıktı reklamlarını okurken symbian hariç diğerlerinde sayısız oyunlar varken tartışılan konu harika. yok n8 yapar yok c7 yapar. daha doğru düzgün tarayıcısı yok nette gezebilmek için. biraz kassan telefon donar resetler vs vs vs şimdi bunu okuyanlar sevmiyorsan değiştir diyecekler ama 840 lira verdim maalesef değiştirecek param da yok ne yazık ki. o yüzden sadece yazmakla yetiniyorum rahatlamak için :aha:

_ardaa

_ardaa

Üye
Millet 701 Falan alarak biraz havalandı yok 14 mp yok 16 mp olsun telefon telefon değilmiş biz 256 mb ram ve 680 mhz işlemciylede sizi geçeriz akıllı olun
Video bana ait....
Bi telefona laf atacagınız zaman öğrenip atarsanız çok makbule geçer.

biz 256mb ram ve 680mhz ile sizi geceriz kelimesinde 701in bundan iyisini yapabildigini anliyorsan helal olsun ne diyelim.

iyi misin sen dostum?

silahsizkuwet

Üye
Sanki 67 sinide aynı anda kullanıyosun ya max kullanacağım msj yaz net te gezin mp3 dinle yeterde artar bile :D saçma bi konu bence

sonerrap

sonerrap

Üye
arkadaşlarlar neyi anlamıyonuz anlamadım sonucda n8in sınırları belli 701 onu ezer gecer her türlü (camera haricinde) neden onunla yarışdırmaya calışıyonuz n8i? ram desen n8in 2 katı gpu desen 4katı daha ne konuşuyonuz ?

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

zenci2323

Üye
benim n8de aynı şeyi denedim 20. uygulamada tel kendinden gecti reset attı :(

Del Rey

Del Rey

Üye
Symbian 3 cihaz alırken RAM miktarı önemsizdir. tüm Symbian 3 cihazlar sanal RAM benzeri bir işlem yapabiliyor. Ne N8 in ne de 701in RAMi kolayca bitmez. 701 alınacaksa GPU ve NFC için alınmalı.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9, ~N.A.W.Y~ ve Cihanî Sultan
SilentOne

SilentOne

Üye
c6-01 40 uygulama 41 res attı :D

PriZm

PriZm

Üye
sidik yarışı yapmanın bir anlamı yok arkadaşlar :D sonuç itibariyle 2 telefonda belli kapasiteleri var. nokianın temel mantığı gereği hiçbir telefonu yokturki tüm özellikleri en üst olsun. her zaman darboğaz oluşturan bir kısıtlaması olmuştur. ben telefonda o kadar uygulama açmanın mantığını çözemedim zaten. :D

çok doğru.

telefonda ha 40 uygulama açmışsın ha 60 ne fark eder? bırak 40 uygulamayı normal kullanımda zaten en fazla 5-10 uygulama açmıyormusun?
böyle anlamsız bir yarıştırmayı gerçekten anlamıyorum.

Üst Alt