Nokia N8 Bozmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu bilimsel bir deney galiba:)hayırdır tez mi hazırlıyorsun:)

MtaX

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya inat uğruna diyebilirsiniz :D Ama hala sonuca kavuşamadım. Adamları tebrik edeceğim valla :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İnan başka marka ve işletim sistemi olsaydı çoktan hallederdin de,maalesef(!)nokia böyle işte:)

MtaX

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ya samsung felan olsa çoktan 2 dk işi var. Adamlar o core dosyasına ne yaptıysalar boot kısmını değiştiremiyorsun. Oraya bişey olmadıkçada ne istersen yap bişey olmuyor. O değilde iddiayı kaybedeceğim :D

jdmsaint

jdmsaint

Üye
braz tehlıkelı ama soyle bıse var yabancı sıte gormustum ıslemcı hızını 2.0 ghz yapıon 5 dk kullandktan sonra tel. Elnde patlıyo :D:D nasıl ama

MtaX

Üye
    Konu Sahibi
braz tehlıkelı ama soyle bıse var yabancı sıte gormustum ıslemcı hızını 2.0 ghz yapıon 5 dk kullandktan sonra tel. Elnde patlıyo :D:D nasıl ama
Bişey olmuyor 2ghze çıkacak bir işlemci yok. En üst seviyeye aldım sadece şarj süresi 5-6 saatte düşüyor.

TheMadness

TheMadness

Üye
boş boot.img vereyim onu dene :D

- - - Eklendi - - -

boş bootloader :D

aQuaLand

Üye
Benim güncelleminin ortasında USB kablosu cıkdı telefonun yenısını verdiler :)

cardanadam

cardanadam

Üye
daha bozamadınmı telefonu :kıskıs:

hizan

hizan

Üye
yazılım olarak hangi versiyonu atarsanız atın telefon tekrar düzelir. sadece yazılımsal olarak ölen telefonlar geri gelebilir.

isterseniz andraid, isterseniz i phone yazılımı olsun fark etniyor n8 ler düzeliyor.

MücahitTokgöz

peki kardeşim sen bu telefonu hiç çalışmayacak şekilde bozduktan sonra nasıl geri düzeltmeyi düşünüyorsun ? :hmmm

fatih54102

fatih54102

Üye
260 volt sanayi elektriği ver.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hala mutlu sona!ulaşamadınmı ya:)

turker10

turker10

Üye
bişey yüklerken inşallah sorun olmaz diye dua et o zaman kesin çöker hatta ne yapsan bi daha açılmaz....:ehe:ehe

aslankaplants

aslankaplants

Üye
içini aç sonra parçaları karışık tak ....:D

- - - Eklendi - - -

içini aç sonra parçaları karışık tak ....:D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Telefona papaz büyüsü yap:)

TheMadness

TheMadness

Üye
Bana kargoyla yolla geri yollayayim bozup :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...